Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119055
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 57506
3. Bilantz olguta12 51620
4. J D E monica70 42351
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 34387
6. A murit Laura! craciunitza 31725
7. Un nou inceput...(2) danangie 30751
8. scrisoare catre mama Picasso 23956
9. Curiozitate! Ana68 23842
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21924

post an entry in your weblog   Jurnalul lui J G  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

J G
moartea batranului legionar
Acest mesaj a fost trimis de J G pe data de 23/10/2008 la 12:16 .:. 2669  vizionari .. Exista 14 raspunsuri la acest anunt
Dragul meu drag,

Imi amintesc si azi ziua in care ne-am cunoscut, felul in care stateai langa soacra-mea in aeroport cu o cutie de peste un kg de bomboane de ciocolata Jeff de Brugge in mana (oh da, erau vremuri cand imi permiteam sa le dosesc si sa le mananc singura, fara sa dau la nimeni). De atunci am mancat ciocolata mai buna insa n-o sa uit ca tu mi-ai oferit prima data sensul sublim al ciocolatei.

Imi amintesc cum din prima secunda te-am luat de brat si am mers langa tine in timp ce ti se umfla pieptul pentru tocurile mele printre restul calatorilor in blugi si adidasi. Imi amintesc cum trebuia sa te pufai cu toate parfumurile si sa ma dau pe mana sa vezi culoarea tuturor smacurilor pe care mi le cumparam. Sa stii ca mi-am dat seama ca tu imi doseai bani in geanta cand nu se uita nimeni. Uneori, in loc sa-mi iau "ceva dragut" am platit intretinerea cu ei, iertare!

Iti multumesc pentru toate locurile pe care mi le-ai aratat. Imi amintesc cum in primele calatorii ma miram ca un om de varsta ta vorbeste fara sa ma plictiseasca - rusine sa-mi fie! Nu te cunosteam.
M-ai facut sa iubesc sudul Frantei, va ramane mereu locul meu de suflet.

Iti multumesc pentru ultima plimbare la Colliure. Stiu cat de greu ti-a fost sa mergi 50 de metri de la masina pana la restaurant dar trebuia, nu? sa ma scoti la masa. Sa stii ca n-a observat nimeni cat de greu te sprijineai de bratul meu, toata lumea se uita la picioarele mele. Ai ramas pana in ultima clipa un domn, pana in ultima clipa barbat.

Intre noi a fost o atractie fatala.

Eu cu un tata pe care nu-l puteam iubi, tu cu o fiica pe care n-o puteai iubi. Si iata-ne intr-o situatie in care eram rude si ne puteam permite sa ne iubim. Ne dadeau voie, ceva pentru care trebuie sa multumim.

Iti promit ca o sa fac tot ce ti-am promis ultima data cand am stat impreuna pe canapea.

Ne vedem in noiembrie pentru ultima excursie in Apuseni. Acolo vei fi din nou luptatorul care a fost acum 54 de ani. Poate acolo sunt si tovarasii tai, aveti ceva politica de discutat. Totul o sa fie ok aici! Te iubesc,

Janina

Pentru Radu Nitescu, mort in 21.10.2008, 86 ani.

Trimite reactia ta
Next page
# /2  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 23/10/08 @ 12:22 Reply with Quote
JANI condoleante,imi pare rau ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Back to top

pisoi3
Mami de gradina zoologica

Posted 23/10/08 @ 12:35 Reply with Quote
JANI, condoleante, Dumnezeu sa il odihneasca! Imi pare rau! Eu sunt alaturi de tine

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Back to top

Ana_m
mamica de printzesa

Posted 23/10/08 @ 14:34 Visit Ana_m's Homepage Reply with Quote
Jani , m-ai facut sa , e foarte emotionant cum ai scris . Imi pare rau pentu pierdea ta

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Back to top

Sabina
Compozitoarea zapacita!

Posted 23/10/08 @ 15:11 Reply with Quote
Condoleante!
ai scris foarte foarte frumos.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 23/10/08 @ 16:12 Reply with Quote
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Am citit de doua ori mesajul tau plin de dragoste. Am inteles ca a fost un suflet mare si ca ai avut privilegiul de a-l cunoaste si de a sta cu el, atat cat ai putut. Iti doresc multa putere pentru ca sa-l insotesti pe ultimul drum, cel din Apuseni.
Condoleante, draga Jani!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

Qamar
daydreamer

Posted 23/10/08 @ 16:19 Reply with Quote
Janina, condoleante[
si eu te stresam cu ale mele

Back to top

ela03
membru junior

Posted 23/10/08 @ 18:39 Reply with Quote
Condoleante, Janina. Nu stiu ce sa-ti mai spun.
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 23/10/08 @ 19:54 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Dumnezeu sa il odihneasca in pace, si sa pastreze vie amintirea lui in inima celor ce l-au iubit. Condoleante, Jani.

blog
Back to top

Alinutza1979
membru incepator

Posted 24/10/08 @ 09:42 Reply with Quote
:(( Condoleante!
Back to top

dyonise
membru incepator

Posted 24/10/08 @ 11:26 Reply with Quote
Am citit cu respect si admiratie. Multumim ca ai impartasit cu noi un lucru atat de intim si de frumos.
Back to top
# /2  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Next page