|
Alex2
prisoner of love
|
Posted 09/02/07 @ 11:31
|
Mami, ai o minune perfecta! Sunt minunate amintirile astea si le pastram peste ani cand nu vom mai tine minte fiecare detaliu. Daca as stii ca va fi fetita, parca mi-as mai dori in copil. Felicitari BBlisa!
Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
|
|
Cristina_C
|
|
ruxandraru
membru incepator
|
Posted 09/02/07 @ 20:14
|
e atiiiiiiiiiiiiiiiiit de frumoasa si de grasunica si de dulcica!!!!!!!!! sa ti traiasca! m a distrat foarte tare cite expresii a reusit ea sa nimereasca si cit de atenta priveste camera de filmat. si totusi, are acea relaxare tipica marilor oameni de televiziune... oprah winfrey, pazea!!!!!!!! |
|
|
Lemoni
membru matur
|
Posted 10/02/07 @ 22:56
|
Sa-ti traiasca e frumushica foc! |
|
|
eLaura
membru incepator
|
Posted 13/02/07 @ 23:33
|
Sa va fie sanatoasa, Elise, sa va fie bucurie si zambet, si zi si noapte! Sunteti impliniti acum! Bucurati-va de asta! Eu ma bucur pentru tine!
Laura, mama lui Catamic |
|
|
pisucmic
membru junior
|
Posted 15/02/07 @ 21:53
|
Ce frumusete de bblina/bblisa! Sa va traiasca si sa fie mereu cu noroc si asa veseluca! Elise, spune-mi, daca nu e complet aiurea sa te intreb, minunea asta mica este adoptata? NU ptr ca asta ar avea importanta, e a voastra si voi sunteti parintii ei din toate punctele de vedere. Ci ptr ca s-ar putea sa ajungem si noi la solutia asta, si vreau sa stiu unde si cum poti gasi un copil atat de frumos si dulce! Iarta-ma daca e o intrebare complet aiurea, dar e fiindca am urmarit subiectele unde discutai formalitatile ptr adoptii, dar acum nu mi-este clar daca asa a aparut minunea cea mica! Va pup pe amandoua, e o frumusete! |
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 16/02/07 @ 16:29
|
Da, asa a aparut. Toti copiii sint "frumosi si dulci", nu numai a mea. Eu m-am indragostit de fetitza cuiva de la sub. despre adoptii (nu spun de care...) mult inainte sa apare bblisa. Speram ca si bblul meu sa fie la fel. Succese.
Elise & BBLisa |
|
|
pisucmic
membru junior
|
Posted 16/02/07 @ 19:26
|
Sper sa avem si noi o steluta la fel! |
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 16/02/07 @ 19:53
|
pisucmic, o sa rasara si stelutza ta undeva, la fel de frumoasa. Pupici.
Elise & BBLisa |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|