|
|
Cristina_C

|
|
Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

|
Posted 08/11/06 @ 14:05
|
:)))))))))))))))))))))))))) Hai LA MULTI ANI! 
|
 |
|
desprecopii
Administrator

|
Posted 08/11/06 @ 14:07
|
Mickyy - La Multi Ani si tot ce iti doresti. Suntem alaturi de tine.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. NOU:www.supereva.ro |
 |
|
tinatache
mama mamutilor mahmuri

|
Posted 08/11/06 @ 14:20
|
La multi ani, Mickyy! Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar si eu am o zi proasta, si nici macar nu pot da vina pe ziua mea:)) Dar mi-esti draga si incerc sa te mai inseninez putin. Sa ai parte numai de zile bune, multa sanatate si bucurie, sa-ti traiasca familia si sa fiti fericiti! 
Cristina ----------------------------------------------- Explica-mi, si am sa uit Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg. Confucius |
 |
|
Mickyyy
membru de baza

|
Posted 08/11/06 @ 14:28
|
multam de urari , da' sa stiti ca n-am postat ca sa ma felicitati (oare?  ). Da nu mai stiu ce se-ntampla cu mine, nu ma mai multumeste nimic, si as avea toate motivele din lume sa nu ma plang!
Si mi-am mai adus aminte, ma enerveaza ca nu reusesc sa fiu "impartiala" cand vine vorba de copii, tot timpul am impresia ca o favorizez pe cea mare, cu toate ca le iubesc la fel de mult  .
de orice m-apuc imi iese prost.....de fapt nici macar nu-mi iese, ca nu reusesc sa-l duc pana la capat 
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
|
 |
|
Danelutza
sfioasa dar... sanatoasa

|
Posted 08/11/06 @ 14:37
(Edited 08/11/06 @ 14:38)
|
La multi ani ! Fericire, zimbet pe buze, necazuri putzine, subiecte noi interesante si tot ce-ti doresti. Aaa, si sa-ti traiasca cucuietele si da si tu ceva de beut la fete  
Daniela si micuta Isabella  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus  |
 |
|
MaryP
membru junior

|
Posted 08/11/06 @ 16:35
|
LA MUUUUULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag ________________________
“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)
|
 |
|
LauraFlo
Droghi sau dependenta Dc

|
Posted 09/11/06 @ 11:26
|
Te multumeste cu ceva daca si eu simt la fel ? Cred ca nu, dar eu cred ca maine va fi altfel ! Mai bine cu siguranta !
Te pup cu drag de ziua ta si in fiecare zi ! |
 |
|
denisabia
membru junior

|
Posted 09/11/06 @ 20:48
|
Fie ca acest ceas aniversar ce adauga la corola vietii tale inca o petala sa-ti aduca multa sanatate si o viata plina in impliniri si satisfactii!Am ales sa-mi indrept primul mesaj scris pe acest site catre tine , deoarece stiu ca de ziua ta trebuie sa lasi probleme la o parte si sa-ti faci timp pentru tine.Nu mi-am dat doctoratul in ale vietii , caci sunt doar boboaca la stomatologie , insa cred ca ai nevoie de o doza de optimism.Cand n-ai pe cineva in preajma administreaz-o si singura.Te pazeste de multe ganduri negre. Sa fi fericita!
DSchiau |
 |
|
kristinutza
blonda, dar ma tratez.

|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|