Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118586
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 56696
3. Bilantz olguta12 50781
4. J D E monica70 41355
5. A murit Laura! craciunitza 31112
6. Un nou inceput...(2) danangie 29995
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 28395
8. scrisoare catre mama Picasso 23547
9. Curiozitate! Ana68 23190
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21442

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Mickyyy  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

Mickyyy
Ce ma enerveaza azi!
Acest mesaj a fost trimis de Mickyyy pe data de 08/11/2006 la 13:19 .:. 2459  vizionari .. Exista 10 raspunsuri la acest anunt
pe forum:
ca nu mai gasesc nimic interesant de citit ;
ca apar useri noi care nu stiu sau n-au rabdare sa citeasca ce-au mai scris altii inaintea lor, si deschid 5 subiecte pe aceasi tema ;
ca e ziua mea si nu ma baga si pe mine nimeni in seama c-o urare de la multi ani (pentru mine, nu pentru toti aia sfinti sarbatoriti azi in general)
ca nu mai stiu nimic de barbye, si tare mult imi pacea sa citesc cum ii merge

in viata de zi cu zi:
ca m-a apucat astenia de toamna si stau ca vita si ma holbez in ecranu' calculatorului in loc sa-mi termin treaba la serviciu
ca ma-ncearca o raceala si ma doare-n gat, si nu pot fuma
ca am cumparat prajituri la serviciu si-am ramas fara un leu in buzunar

si gata....ma mai vait si mai tarziu !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Trimite reactia ta

Cristina_C

Posted 08/11/06 @ 13:26 (Edited 08/11/06 @ 13:27) Reply with Quote
La multi ani, Mickyyy si sa-ti traiasca fetele!

Te enervezi si tu chiar de ziua onomastica!
Tot raul spre bine, mai faci o pauza cu fumatul. Sa-ti treaca raceala cat mai repede!

ps.Sper sa nu te fi enervat si eu

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Back to top

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Posted 08/11/06 @ 14:05 Reply with Quote
:))))))))))))))))))))))))))
Hai LA MULTI ANI!
Back to top

desprecopii
Administrator

Posted 08/11/06 @ 14:07 Visit desprecopii's Homepage Reply with Quote
Mickyy - La Multi Ani si tot ce iti doresti. Suntem alaturi de tine.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Back to top

tinatache
mama mamutilor mahmuri

Posted 08/11/06 @ 14:20 Reply with Quote
La multi ani, Mickyy! Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar si eu am o zi proasta, si nici macar nu pot da vina pe ziua mea:)) Dar mi-esti draga si incerc sa te mai inseninez putin. Sa ai parte numai de zile bune, multa sanatate si bucurie, sa-ti traiasca familia si sa fiti fericiti!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Back to top

Mickyyy
membru de baza

Posted 08/11/06 @ 14:28 Visit Mickyyy's Homepage Reply with Quote
multam de urari , da' sa stiti ca n-am postat ca sa ma felicitati (oare? ).
Da nu mai stiu ce se-ntampla cu mine, nu ma mai multumeste nimic, si as avea toate motivele din lume sa nu ma plang!

Si mi-am mai adus aminte, ma enerveaza ca nu reusesc sa fiu "impartiala" cand vine vorba de copii, tot timpul am impresia ca o favorizez pe cea mare, cu toate ca le iubesc la fel de mult .

de orice m-apuc imi iese prost.....de fapt nici macar nu-mi iese, ca nu reusesc sa-l duc pana la capat

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Back to top

Danelutza
sfioasa dar... sanatoasa

Posted 08/11/06 @ 14:37 (Edited 08/11/06 @ 14:38) Visit Danelutza's Homepage Reply with Quote
La multi ani !

Fericire, zimbet pe buze, necazuri putzine, subiecte noi interesante si tot ce-ti doresti. Aaa, si sa-ti traiasca cucuietele si da si tu ceva de beut la fete

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre
, poze in casuta galbena de sus
Back to top

MaryP
membru junior

Posted 08/11/06 @ 16:35 Reply with Quote
LA MUUUUULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)
Back to top

LauraFlo
Droghi sau dependenta Dc

Posted 09/11/06 @ 11:26 Reply with Quote
Te multumeste cu ceva daca si eu simt la fel ? Cred ca nu, dar eu cred ca maine va fi altfel ! Mai bine cu siguranta !

Te pup cu drag de ziua ta si in fiecare zi !
Back to top

denisabia
membru junior

Posted 09/11/06 @ 20:48 Reply with Quote
Fie ca acest ceas aniversar ce adauga la corola vietii tale inca o petala sa-ti aduca multa sanatate si o viata plina in impliniri si satisfactii!Am ales sa-mi indrept primul mesaj scris pe acest site catre tine , deoarece stiu ca de ziua ta trebuie sa lasi probleme la o parte si sa-ti faci timp pentru tine.Nu mi-am dat doctoratul in ale vietii , caci sunt doar boboaca la stomatologie , insa cred ca ai nevoie de o doza de optimism.Cand n-ai pe cineva in preajma administreaz-o si singura.Te pazeste de multe ganduri negre.
Sa fi fericita!

DSchiau
Back to top

kristinutza
blonda, dar ma tratez.

Posted 17/11/06 @ 22:22 Reply with Quote
la multi ani!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Back to top

Mesaj nou   Raspunde la mesaj