|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Elise
| ciudat.... Acest mesaj a fost trimis de
Elise
pe data de 20/10/2006 la 02:39
.:. 3872 vizionari
.. Exista 3 raspunsuri la acest anunt
|
|
Un dobitoc... mi-a vandalizat mashina. De ce?
Pentru ca era parcata in dreptul portii lui. Dar in strada. Deci pe teren public. Si fara sa-i blocheze vreo cale de acces. Era, pur si simplu, parcata de-a lungul gardului.
Am coborit sa vad ce s-a intimplat si... Si parca am coborit in alta lume. Nu-mi venea sa cred. Atita violentza pentru nimic.
Eram super obosita - tot e bine, m-a ajutat sa-mi revin. Adrenalina ajuta.
Am full casco, deci n-ar fi o problema. O declar sparta si o repar. N-am chemat politia, pentru ca n-am incredere si dovezi in afara cuvintului meu. In fata mea a recunoscut, in fata politaiului n-ar fi facut-o.
Nu dpdv material m-a marcat evenimentul... ci asa, ca gest. Te trezesti ca vine unul si iti distruge lucrurile degeaba. Nici macar nu discuta, ca sa intelegi problema sau sa-l calmezi. Nu. Te pune in fata faptului implinit.
Bun.... se intimpla... si ce ar trebui sa faci in continuare?
Sa iti vezi de viata si sa consideri ca nu s-a intimplat? Sau sa aloci timp si energie sa te razbuni pe un dobitoc? De ce nu ma multumeste nici una dintre variante?
Pe de o parte imi platesc datoriile.... ma deranjeaza sa le las neplatite.... pe de alta parte ala e un simplu gunoi care nu merita sa ridici un deget pentru el, nici macar ca sa-i faci rau.
Surprinzator cum ti se poate complica viata asa, din senin si iarba verde... dintr-o prostie pentru care nu ai nici o vina si nici o legatura... De parca nu era oricum suficient de complicata....
Elise
Trimite reactia ta
|
|
|
|
babyblue
Suflet salbatic!
|
Posted 20/10/06 @ 14:13
|
nasol...lasa prostul in banii lui, are mintea odihnita.parerea mea...
magghyc
mama on-line
|
Posted 20/10/06 @ 22:19
(Edited 20/10/06 @ 22:20)
|
Dragutz individ... si noi am avut un eveniment cu masina (ne-a aruncat cineva de drag o halba de bere in parbriz, de la etaj..parbrizul s-a facut tandari, evident, afara ploua ca in Bacovia, barbatimiu umbla la 5 dimineatza sa declare incidentul etc. Dar sansa noastra (acum realizez) e ca nu stim cine e autorul...desi daca ma stresez 20 minute l-am putea identifica, dar nu vreau, tocmai ca sa nu am dilema ta...
Dar... daca as sti cine e , nu stiu daca as putea sa il las in pace. Iar sotul meu stiu ce ar face. Si-ar parca masina NUMAI acolopana cand s-ar plictisi ala de dat declaratii la politie (asta in cazul in care ar repeta gestul cu vandalizarea...)...
Mama lui Nic cel Mic "Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
|
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 21/10/06 @ 00:39
(Edited 21/10/06 @ 01:00)
|
pai...tin prea mult si la mashina si la timpul meu, deci n-o mai parchez acolo.
Insa nici el nu va mai parca precis.... o perioada.... pina isi ia alta....
Eu nu i-am facut nimic, dar e cineva acolo sus care le vede pe toate. Si de data asta le-a vazut mai repede decit ma asteptam eu.
Elise |
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|