|
Picasso
membru incepator
|
Posted 27/05/07 @ 12:17
|
Daca inima mea e pasare Si-si ia zborul spre al noulea cer Inseamna ca inima mea Esti tu.
Daca inima mea e vis Si aluneca blind De pe mantia noptii Inseamna ca visul meu Esti tu.
Daca m-am topit si m-am facut Cuib de dragoste Pe o creanga de dor Inseamna ca dragostea mea Esti tu.
picasso ,mamica de pui zapacit |
|
|
Picasso
membru incepator
|
Posted 09/09/07 @ 15:52
|
TE CHEM
Rasuna glasuri vii in noapte Si nu aud a tale soapte! Si nu aud de rizi sau plingi, Daca ma chemi sau ma alungi. Te chem! De tine iar mi-e dor Un dor nebun,clocotitor, Un dor nebun,un dor pribeag Ce-l poarta marea-ntr-un catarg Te chem! Din zarile albastre, Din noptile cu albe astre, Din dimineti si din suspine, Din zari tacute si senine. Te chem! Din vise si sperante, Din poezii si din romante, Din vint si dimineti senine, Din roua zilei care vine Te chem... caci iar mi-e dor de tine...
|
|
Picasso
membru incepator
|
Posted 09/09/07 @ 15:55
|
IN VIATA... Pentru greseli exista iertarea, Pentru erori exista a doua sansa, Iar pentru iubirile imposibile exista SPERANTA.
|
|
Picasso
membru incepator
|
Posted 09/09/07 @ 16:03
|
<<Exista momente cind nu putem concepe implinirea fara destramare,cerul fara cadere,fericirea fara suferinta;hotarul lor superfluu acutizeaza permanent in noi nevoia de contraste.Suferinta ne intareste,pe cind fericirea ne face mai vulnerabili;fericirea este un abandon,iar durerea o lupta. Nu ne putem accepta victoriile decit ca pe o dovada de slabiciune si totodata,avem nevoie de atita forta pentru a plinge...Nu putem simti fericirea urcindu-ne-n priviri decit asumindu-ne efemerul ei si,implicit,tristetea ei postuma.>>
|
|
Picasso
membru incepator
|
Posted 16/05/08 @ 15:13
|
Exista o zi, Exista un vis, Exista o singura iubire... Si cind toate acestea vor inunda cerul fiintei mele voi indrazni a exista si eu.
picasso ,mamica de baieti cucuieti |
|
|
Picasso
membru incepator
|
Posted 16/05/08 @ 15:17
|
A inceput sa loveasca in mine absenta ta. De mult octombrie m-a cistigat singuratatii... Dinspre toamna ma bate lacrima tristetii Si cad peste mine ierburi de soare Pina la intoarcerea ta,palida mingiiere ...clipa de dor.
|
|
Picasso
membru incepator
|
Posted 16/05/08 @ 15:26
|
Mi-s gindurile paseri ingenuncheate-n zbor Cu aripile frinte de cerurile grele Purtind spre implinirea arcadelor de stele Intiiul pas invins al prabusirii lor.
Mi-s visurile toate gradini neimplinite Cu florile uscate de arsite tirzii Stringind intre petale nescrise simfonii Ce-si inconvoaie glasul pe clapele cernite.
Mi-s dorurile noptii de negru nesfirsit Cu pomii-nnegurati,striviti de amintiri Vibrindu-le in timpuri atitea despartiri Incit cu greu inalta frunzisul rascolit.
Mi-s lungile chemari iubiri desperecheate Cu intrebari tacute ce nu-si gasesc raspuns Mi-e fiecare soapta,un vers strain,ascuns In cintecele mele de nimeni asculatate.
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|