Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. AT_Piticilor
3. Elise
4. notquiteso
5. andruskandu
6. mamitzica
7. sofia_misicu
8. craciunitza
9. monica70
10. mama42
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 104711
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 43532
3. Bilantz olguta12 37901
4. J D E monica70 28891
5. A murit Laura! craciunitza 21757
6. Un nou inceput...(2) danangie 18181
7. scrisoare catre mama Picasso 17069
8. Moartea lui Metaforel olguta12 14391
9. Curiozitate! Ana68 13739
10. Desprecopii.com ca o agentie de stiri! admin 11594

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Luciala  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

Luciala
Tot mai greu
Acest mesaj a fost trimis de Luciala pe data de 22/03/2013 la 11:41 .:. 898  vizionari ..nu sunt raspunsuri
Daca pana de curand eram plina de energie si ma bucuram de faptul ca nu aveam prea multe simptome specifice sarcinii, situatia a inceput sa se schimbe: imi este pe zi ce trece mai rau si mai greu - oboseala acumulata din ultimele zile incepe sa ma domine, nu reusesc sa ma odihnesc nici macar ziua ca sa pot compensa, mi-e dificil sa-mi gasesc chiar si o pozitie confortabila, iar starile de rau isi fac simtita prezenta zilnic.
Insa toate acestea sunt neinsemnate pe langa agitatia neincetata a lui bebe, care in continuare impinge in jos, tot mai insistent si cu mult mai multa putere; senzatia si presiunea sunt de-a dreptul dureroase si se accentueaza cu fiecare zi - starea creata de aceste momente nu poate fi explicata indeajuns in cuvinte.
Astept ca medicamentele sa-si faca efectul, pentru ca situatia asta incepe sa ma nelinisteasca. In aceasta dupa-amiaza am programata o noua consultatie, de unde sper sa primesc vesti mai bune.

Trimite reactia ta