|
Jurnal de Giulesti (reclama - reclama mascata )declară săptămana aceasta săptămâna pateurilor.
Pateul de legume ce vă îmbie în poza de mai jos are o poveste care îmi trezeste (deja) nostalgii. Detalii, mai tarziu, în Jurnal..
Pană atunci, vă ofer reteta:
- 200 g năut care a stat 20 ore în apă - 100 g amestec din mazare si morcov - un cătel de usturoi măricel - sare dupa gust - ulei cât să îl facă vartos, cum vă place - iubire multă fată de ai tăi, cărora le place acest pateu pentru că.... aflati mai tarziu.. nu divulg incă...:-)
Se fierb cele de mai sus - mai putin ultimul punct :-) - năutul, separat, aproximativ 15 minute iar amestecul din mazare si morcov (crude sau din punguta congelată) 5-10 min .
Vă imbrătisez si va invit la bucătărie!
Trimite reactia ta
|