|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 daciana.t
| a-ti spune parerea sau nu? Acest mesaj a fost trimis de
daciana.t
pe data de 01/12/2009 la 14:04
.:. 2641 vizionari
.. Exista 11 raspunsuri la acest anunt
|
 |
e adevarat ca uneori daca taci filozof ramaneai. dar cand ai o parere si sti foarte clar ca e una buna si cu ceva studii in exemple practice in spate clar ca te apuci sa o impartasesti.
dar uite ca aici e buba, ca daca nu esti in tandemul discutiei esti privit ciudat, neprofesionist, calau si poate si mai rau. si asta pentru simplu fapt ca ai avut curajul de a-ti spune o parere. si atunci ce e mai indicat? sa taci si sa lasi lumea sa se innece in dulcegarii? sau sa ti-o iei de la toti cum ca uite ce persoana rea esti tu si cum poti gandi asa ceva. uite ca gandesc, si gandesc si multe alte lucruri(poate chiar in sensul a ceea ce ganditi voi) pe care prefer sa mi le pastrez doar pentru forum meu interior si nu o sa le impartasesc dintr-un motiv cat se poate de clar: de ce sa vreau sa incer sa conving pe careva ca eu stiu ce vorbesc, mai bine ii las pe ei sa se de-a cu capul de peretii plini de dulcegarii. inca nu am invatat sa fim dimplimati, inca nu stim ca nu persoana trebuie indicata cu degetul ci ideea in sine si ca printr-un tona decvat poti cere mai multe lamuriri si surpriza s-ar putea sa observi sa de fapt gandesc la fel ca tine. dar nu, de ce sa cerem cuiva sa se explice, punem o eticheta, il bagam in sertarerul de persoane indezirabla si gata am scapat de cateva ore de comunicare si gandire profunda. intotdeauna am zis e mai periculoasa o persoana care nu vorbeste decat una care vorbeste, de ce? pentru ca ce-a care nu vorbeste nu sti ce gandeste.....
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
daciana.t
membru junior

|
Posted 02/12/09 @ 22:41
|
| Citat: | citat din mesajul lui maru
din pacate comunicarea cu tine pare rupta. In sensul ca tu raspunzi la mesajele noastre de parca nu ai fi citit ce s-a scris. Eu eram iritata de faptul ca ti-ai sters acolo mesajele, transformand subiectul lui Pucku in ceva rupt, ceva fara constinuitate. |
am explicat mai devreme de ce lea-m sters, si raman la parerea mea ca asa e mai bine.
nu comunicarea cu mine nu e rupta, daca era rupta nu scriam aici nu imi stroceam mintea cum sa fac sa ma intelegeti. una dintre modalitati a fost aceea de a aduce in sprijinul meu teoria, dar iote ca teoria mi-a demonstrat contrariul a ceea ce sustineam eu. am foat atat de orbida sa imi educ un copil perfect incat am uitat ceea ce trebuia de fapt sa fac: sa imi ascult copilul
| Citat: | citat din mesajul lui maru Si nu, nu toti/toate avem cunostinte de psiho/pedagogie, (eu sunt in alta situatie, fiind aproape 2 decenii cadru didactic) si atunci cand cineva vine si zice ca are ceva cunostinte in domeniu si arunca niste sfaturi extreme, incepi sa te intrebi unde si cum ai gresit ca parinte. |
motiv pentru care ar fi trebuit eu sa adaug ca orice sfat se aplica in fct de copil, de parinte, de relatia dintre ei. dar partea am am crezut-o bine stiuta de toata lumea. inca un bobarnac!
| Citat: | citat din mesajul lui maruCum asta e un blog, eu nu am de gand sa mai postez aici, nu vreau sa iti dau senzatia ca te urmaresc ori ca te atac pentru niste mesaje...inexistente!
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
|
maru pentru mine faptul ca ati raspuns aici nu inseamana ca ma atacati, ci ca de fapt imi dati posibilitatea de a ma exprima si a-mi explica ideile, ca acceptati pana la urma sa va bateti capul cu mine si ca vreti sa intelegeti, eventual sa ma trageti de maneca(dar va rog nu-mi dati cu parul in cap ca nu-s batuta in cap, ci doar intrata in ceata, si uneori nu strica sa ma directioneze careva.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
|
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|