|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
olguta12
| Un motan incaltat si-un pui de pisica Acest mesaj a fost trimis de
olguta12
pe data de 31/03/2009 la 19:24
.:. 14748 vizionari
.. Exista 84 raspunsuri la acest anunt
|
|
...asa a inceput prietenia noastra. Mai bine spus, de la asta mi s-a tras totul...
L-am cunoscut cand aveam 23 de ani. Eram managera unui restaurant frantuzesc; el lucra in mall-ul in care era restaurantul. Mai bine de 11 luni a crezut ca sufar de "multiple personality disorder", deoarece cand ma "vedea" bruneta eram prietenoasa, vorbareata, dadeam din gene de parca imi dereglase careva pleoapele cu-n facaletz, si-i ofeream tot felul de dulciuri fine, inclusiv tortul lui favorit de ciocolata, "Death By Chocolate". Blonda eram tacuta, retrasa, nici nu ma uitam in directia lui. Statea si ma privea de la distanta, fara sa aiba curajul sa se apropie. Dupa aproape un an, si-a luat inima-n dinti, si cu toate ca era convins ca am cateva shuruburi ruginite, m-a intrebat care din ele e peruca- cea blonda sau cea bruneta. Dupa ce mi-am revenit din ris, i-am explicat ca avusese onorea de a o cunoaste si pe sora mea mai mare si mai diafana, Bleu.
Din ziua aceea, a inceput un fel de "uliul si porumbita" intre noi- doi pasi inainte, unul inapoi. Un joc de glezna de liceeni, platonic, dar cu sanse mari de incurcatura serioasa. Ne priveam de la departare, ne faceam bezele, ne lasam mesaje scrise la repezeala pe parbrizele carutelor noastre, trageam de timp cand aveam ocazia, ca sa iesim in acelasi timp din mall, sa putem merge spre parcare impreuna.
El... dat cu toate alifiile. Era jumatate olandez jumatate american-indian(adica... indian cu arc si sageata, cal si pene in plete). Brunet, inalt, carnatia alba, si "trup de amant", cum spunea bunica. Se vedea de la kilometru 6 ca isi petrecuse copilaria si adolescenta in sala de sport. Suspinau damele cand trecea pe langa ele. Par bogat, negru ca pana corbului, sprancene stufoase, si niste ochi care ma bagau in pereti(si la propriu si la figurat)cand se uita la mine; aveam impresia ca imi stie toate gandurile doar cu o privire. Facea arte martiale, era jucator semi-profesionist de fotbal american, fugea de alcool, nu lua droguri, de fumat nu fuma decat cand iesea in oras cu prietenii. Adora animalele- in special pisicile!- copiii il fascinau, si putea linisti orice copil plangaretz sau animal nelinistit doar cu o atingere. Eu... ametita ca de obicei, cu gandul doar la muzica, dans, trasul de fiare la sala, si masina mea sport. Pe vremurile alea, eram-inca- destul de salbatica atunci cand era vorba de barbati/flacai/baieti. Ii preferam pe post de amici, nicidecum in rol de "gagici" sau iubiti.
Un pui de pisica m-a convins sa-i dau o sansa. M-am trezit cu el in restaurant, sa-mi ceara ajutorul cu o matza mica si artagoasa. Mi-a explicat cu lux de amanunte cum ca a plecat pe jos dupa suc si dulciuri, si la benzinaria din cartier, s-a luat o pisica mica si sifonata dupa el. N-a mai scapat de ea, asa ca a dus-o acasa. Avea deja un motan "incaltat" imens-Prince- care o indragise pe domnisoara din prima. M-a invitat la el, sa il ajut sa ii faca baie, sa ii recomand un veterinar bun, si sa o... botez. Eu- magulita si ciugulita pina peste poate de "onoarea" pe care mi-a facut-o, am acceptat invitatia. I-am gasit pe toti trei parfumati si aranjati, intr-o mizerie crunta. Haine peste tot, sticle de suc, farfurii de unica folosinta pe, langa si sub canapele..ce mai- cosmar! El, zambind stanjenit mi-a spus... "ce sa-i faci- apartament de burlac". Da, da... si bunica-i fata mare. In loc sa-i fac baie pisicii, i-am cerut manusi, si ne-am pus amandoi pe treaba. Trei ore mai tarziu, apartamentul lucea, pisica era imbaiata, botezata "Princess Butter Cup", iar noi eram cu girofarurile dereglate. Am stat de vorba aproape 6 ore, eu cu motanul in brate, el cu "Printesa" nou botezata. M-a condus pina acasa, si pt ca aveam cei 7 ani de-acasa, am crezut de cuvinta sa-l invit si eu la mine in weekend, la cina... da-mi Doamne ce n-am avut, sa ma mir ce m-a gasit .
olguta12
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Trimite reactia ta
|
|
|
olguta12
Voi invinge!
|
Posted 13/04/09 @ 22:35
|
Macrina, nu e vorba ca n-am banuit ceva, s-au ca n-am presimtit ceva. Insa eram tot timpul pe fuga, lucram 18 ore pe zi, acasa eram in trecere..."semne" mici au fost(au fost si semne MARI- cat Palatul Telefoanelor, dar neavand niciodata de-a face cu atita ticalosenie si marsavie, n-am stiu ce ma asteapta, si prin ce treceam). Despre droguri, nici nu mai vorbesc. N-avusesem pina atunci nici un contact cu ele. Nici pina in ziua de azi n-am incercat NIMIC. Daca urasc ceva in lumea asta cu pasiune sint drogurile, si cei care le vind. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Habar nu aveam de capatina mea. Dar poti fi sigura ca de-atunci n-a fost om pe care sa-l cunosc de care mai intai ma indoiesc- pina la proba contrarie. Nu mai cred niciodata ce mi se spune- ORICARE ar fi subiectul, oricine ar fi "interlocutorul". Americanii au o vorba- You fool me once, shame on you. You fool me twice, shame on me. Ma prostesti o data, rusine tie. Ma prostesti de doua ori, rusine mie! Oricum, plecarea lui nu a incheiat subiectul. Au urmat saptamani cand si pe el l-au cautat multi "indivizi" la usa mea. Intr-o noapte, m-am trezit o bubuiura, si geamuri sparte. Habar n-aveam ce s-a intamplat. Doar dimineata am gasit o sticla de bere in mijlocul sufrageriei. Mi-o aruncase un "baiat" caruia Nea Caisa ii datora o groaza de bani. Ala si prost, ca a venit la usa sa-mi spuna ca "ii da foc la casa" daca nu-i da banii. I-am dat adresa lui Nea Caisa unde "se refugiase" si i-am spus ca daca-l vede, sa-i arda si din partea mea vreo 2...10..20 de pumni. Si i-am promis ca daca se mai apropie de casa MEA, o sa regrete. L-am vazut de-a lungul anilor prin cartier mereu ma saluta, dar niciodata nu se apropia de mine(prost, prost...dar nu si nebun)- erau 8 copii, fara tata- si pe toti ii invatase mama lor cum sa vinda droguri. A murit acum vreo 2 ani in puscarie, de AIDS(SIDA), nu avea nici macar 30 de ani...
olguta12
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data... |
|
|
maru
Are we there yet?
|
Posted 13/04/09 @ 22:40
|
olgutza, tu esti inspiratia mea, Xena mea de cand te-am citit prima oara... pupici
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
|
|
mianna
membru matur
|
Posted 13/04/09 @ 23:47
(Edited 13/04/09 @ 23:48)
|
apriga m.u.i.e.r.e! (inteleg ca site-ul asta nu accepta cuvantul scris normal )
da' daca ma uit la titlu ... cam multa responsabilitate pe umerii unor pisici, fie ele si doua, desculte sau nu
"it's nice to be important, but it's more important to be nice"
|
|
|
misha71
Cruella
|
Posted 13/04/09 @ 23:57
|
Moama, vorba lui maru, i-am dat si io sa se sature. Nemernicul! Toate ca toate, da' cu drogurile nu ma voi impaca niciodata in viata mea. Te fac din om ne-om si mai si platesti pt.asta. razboinca! |
|
|
Macrina
membru junior
|
Posted 14/04/09 @ 00:58
|
Mneah, si eu am fost pacalita odata, tot din dragoste, oricat de bine ma invatase mama si sora-mea mai mare cu 7 ani Da uite, poti sa-i multumesti acu, ca ai garda pusa tot timpul.. (daca asta poate fi ceva bun pe lumea asta) In fine, ma bucur ca s-a terminat cu bine, mama ta are clasa- a mea, si dupa 20 de ani mi-ar fi adus aminte.
|
|
|
ioanaradu
Mamica lui Patei
|
Posted 14/04/09 @ 08:55
|
uh. olga sa mor de inima la 5 dimineata (cand m-am apucat de citit, ca n-am avut timp si am amanat ... ). continuarea am terminat-o la serviciu. e de-a rasu' plansu'. sa traisca mama ta!
A fost o data o printesa ... Emma! mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Varsta lui Matei Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
|
|
Alinutza1979
membru incepator
|
Posted 14/04/09 @ 09:55
|
"...mama tot mama ramane si la rele si la bune"! Pentru mama olgutei ! olguta12 o poveste asemanatoare am trait si eu insa Nea Caisa al meu a fugit cu bunurile ca bani nu prea aveam!
|
|
|
carmenp
misiz Litlbard
|
Posted 14/04/09 @ 10:00
|
pfff, olgo, ce`ai mai tras`o, traiasca coana mare!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
|
|
valentinag
mama natura
|
|
DarkBendis
my other car is a broom
|
Posted 14/04/09 @ 16:01
|
Olguto, ai mai pomenit tu vag de nemernic intr-o postare anterioara de-a ta... tare ma bucur ca ne-ai spus acum toata povestea! Bai ce nenorocit! Eu ma intreb - oare ce le trece astora prin mintiuca (daca le mai trece eventual ceva, in afara de doza de drog... si de gandul la viitoarea doza de drog), chiar cred ca "they can get away with it"? Omuletul isi imagina ca tu chiar nu vei descoperi ca s-au dus banutii? Sau ca te va convinge ca i-a luat Tata Ielelor si a disparut cu ei asaaaa, fara urma? Ori ca de fapt nici nu au existat vreodata, ai visat tu ca ai avut oaresce bani acolo-sa? Ce mama lu' naiba se gandea ca va explica? Ca 16000 de dolari nu-s o suta si un pic, am iesit la cumparaturi si nici nu stiu cum s-au dus paraii! Macar pe amaratii aia care isi cheltuie averea lor si a familiei la jocuri de noroc ii mai inteleg - ei macar spera ca odata si odata vor castiga o caruta de bani si vor recupera toate pierderile. Oooff bine ca au iesit toate la iveala si ai descoperit ce si cum pana sa vina serifu' sa-ti spuna sa-ti faci boccelele si sa pleci din casa TA. Respect mamei tale, jos palaria!
tie si la tot neamul razboinic... da' intelept
Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|