Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117516
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 54492
3. Bilantz olguta12 48424
4. J D E monica70 38715
5. A murit Laura! craciunitza 29473
6. Un nou inceput...(2) danangie 27822
7. scrisoare catre mama Picasso 22368
8. Curiozitate! Ana68 21780
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20652
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20319

post an entry in your weblog   Jurnalul lui olguta12  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
olguta12
Un motan incaltat si-un pui de pisica
Acest mesaj a fost trimis de olguta12 pe data de 31/03/2009 la 19:24 .:. 14429  vizionari .. Exista 84 raspunsuri la acest anunt

...asa a inceput prietenia noastra. Mai bine spus, de la asta mi s-a tras totul...

L-am cunoscut cand aveam 23 de ani. Eram managera unui restaurant frantuzesc; el lucra in mall-ul in care era restaurantul. Mai bine de 11 luni a crezut ca sufar de "multiple personality disorder", deoarece cand ma "vedea" bruneta eram prietenoasa, vorbareata, dadeam din gene de parca imi dereglase careva pleoapele cu-n facaletz, si-i ofeream tot felul de dulciuri fine, inclusiv tortul lui favorit de ciocolata, "Death By Chocolate". Blonda eram tacuta, retrasa, nici nu ma uitam in directia lui. Statea si ma privea de la distanta, fara sa aiba curajul sa se apropie.
Dupa aproape un an, si-a luat inima-n dinti, si cu toate ca era convins ca am cateva shuruburi ruginite, m-a intrebat care din ele e peruca- cea blonda sau cea bruneta. Dupa ce mi-am revenit din ris, i-am explicat ca avusese onorea de a o cunoaste si pe sora mea mai mare si mai diafana, Bleu.

Din ziua aceea, a inceput un fel de "uliul si porumbita" intre noi- doi pasi inainte, unul inapoi. Un joc de glezna de liceeni, platonic, dar cu sanse mari de incurcatura serioasa. Ne priveam de la departare, ne faceam bezele, ne lasam mesaje scrise la repezeala pe parbrizele carutelor noastre, trageam de timp cand aveam ocazia, ca sa iesim in acelasi timp din mall, sa putem merge spre parcare impreuna.

El... dat cu toate alifiile. Era jumatate olandez jumatate american-indian(adica... indian cu arc si sageata, cal si pene in plete). Brunet, inalt, carnatia alba, si "trup de amant", cum spunea bunica. Se vedea de la kilometru 6 ca isi petrecuse copilaria si adolescenta in sala de sport. Suspinau damele cand trecea pe langa ele. Par bogat, negru ca pana corbului, sprancene stufoase, si niste ochi care ma bagau in pereti(si la propriu si la figurat)cand se uita la mine; aveam impresia ca imi stie toate gandurile doar cu o privire.
Facea arte martiale, era jucator semi-profesionist de fotbal american, fugea de alcool, nu lua droguri, de fumat nu fuma decat cand iesea in oras cu prietenii. Adora animalele- in special pisicile!- copiii il fascinau, si putea linisti orice copil plangaretz sau animal nelinistit doar cu o atingere.
Eu... ametita ca de obicei, cu gandul doar la muzica, dans, trasul de fiare la sala, si masina mea sport. Pe vremurile alea, eram-inca- destul de salbatica atunci cand era vorba de barbati/flacai/baieti. Ii preferam pe post de amici, nicidecum in rol de "gagici" sau iubiti.

Un pui de pisica m-a convins sa-i dau o sansa. M-am trezit cu el in restaurant, sa-mi ceara ajutorul cu o matza mica si artagoasa.
Mi-a explicat cu lux de amanunte cum ca a plecat pe jos dupa suc si dulciuri, si la benzinaria din cartier, s-a luat o pisica mica si sifonata dupa el. N-a mai scapat de ea, asa ca a dus-o acasa. Avea deja un motan "incaltat" imens-Prince- care o indragise pe domnisoara din prima. M-a invitat la el, sa il ajut sa ii faca baie, sa ii recomand un veterinar bun, si sa o... botez.
Eu- magulita si ciugulita pina peste poate de "onoarea" pe care mi-a facut-o, am acceptat invitatia.
I-am gasit pe toti trei parfumati si aranjati, intr-o mizerie crunta. Haine peste tot, sticle de suc, farfurii de unica folosinta pe, langa si sub canapele..ce mai- cosmar!
El, zambind stanjenit mi-a spus... "ce sa-i faci- apartament de burlac". Da, da... si bunica-i fata mare. In loc sa-i fac baie pisicii, i-am cerut manusi, si ne-am pus amandoi pe treaba. Trei ore mai tarziu, apartamentul lucea, pisica era imbaiata, botezata "Princess Butter Cup", iar noi eram cu girofarurile dereglate.
Am stat de vorba aproape 6 ore, eu cu motanul in brate, el cu "Printesa" nou botezata. M-a condus pina acasa, si pt ca aveam cei 7 ani de-acasa, am crezut de cuvinta sa-l invit si eu la mine in weekend, la cina... da-mi Doamne ce n-am avut, sa ma mir ce m-a gasit .

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE


POVESTEA DREI PISHCOT


Amintiri de alta data...

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /9  

Alinutza1979
membru incepator

Posted 08/04/09 @ 13:00 Reply with Quote
cand ...va urma ca mor de curiozitate?!
Back to top

carmenp
misiz Litlbard

Posted 08/04/09 @ 13:26 Reply with Quote
uolgo, mi se`ntimpla o chestie cu tine stau geana pe cite`un subect de`al tau si ca cind dintr`odata olguta deschise alt subect, brava, acu mac sa scotocesc p`acilea pin` bloguri sa vad ce si cum;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Back to top

olguta12
Voi invinge!

Posted 09/04/09 @ 04:39 (Edited 09/04/09 @ 08:32) Visit olguta12's Homepage Reply with Quote
S-a mutat la mine... in "vastele mele apartamente". Mi-a umplut garajul cu 60 de cutii-acareturi de-ale mamei lui, o masina de cusut de 100 de ani, nenorociri.
In casa, facea totul cot la cot cu mine. Muncea cat 3, nu pleca fara mine nicaieri. Ii placeau "serile romantice", cand gateam impreuna, ca apoi sa ne instalam in fata tv-ului la cate-un film de amor, facut pe vremea cand era bunica fata mare.
Mi-a spus ca n-am nevoie sa ma duc la sala zilnic. Mai bine petrecem timp impreuna... sint perfecta asa cum sint. Incet, incet...am renuntat la sala total...
La cateva saptamani dupa ce s-a mutat cu mine, am facut si pasul "fara de intoarcere"- am ajuns si la "asternut". Mai erau 2 saptamani si implineam 25 ani, si eu tot domnisoara eram.
Sincera sa fiu, a fost ca in filme... m-am pregatit pt dureri de neinchipuit, si la momentul "cu pricina" m-am trezit ca bolborosesc "was that IT? It's over already???"- asta fuse tot? s-a terminat deja???. Se pare ca da... primul si unicul meu iubit... cu mine in brate, mi-a recunoscut CA, in liceu..indrumat de prieteni si colegii din echipa de football american, facuse steroizi... si ca deh... il "afectasera" drogurile "legale" pe care le luase, dar ca... doctorii il spusesera ca isi va reveni...mai devreme sau mai tarziu. Din moment ce trecusera aproape 7 ani de-atunci, m-am gandit ca "evenimentul" avea sa se intample "MULT mai tarziu". Dar fata rabdatoare si negrabita(si fara experienta!), nu m-am ambalat.
Si in pat era la fel de tandru si atent ca si in viata de toate zilele.
Mai greu fuse cu familia mea, care nu l-au placut din plecare. "Nu e omul pt tine, Roxana. CEVA e in neregula cu el". Pai da... CEVA e in neregula cu el- nu bea, nu face droguri, nu ma bate, nu ma inseala, e atent si iubaret... cred si eu e greu de crezut.
Cand mergeam la ai mei in vizita, o vecina de pe strada-romanca- bautoare "de cariera"(a mai "aparut" ea la "Pasari Migratoare"- vecina turmentata si "strangareata"), il alerga cu sticla de bere prin casa, iar el- un munte de barbat- urla ca o gagica si alerga cat il tineau picioarele, sa nu-l prinda cucoana cu sticla. Mama sustinea ca "ori e bolund la capatina, ori ii e frica de femei, ori CEVA nu e in regula cu "frica" lui fata de alcool"...
Eu ii dadeam dreptate lui...

Am avut sansa sa cumpar o casa pe strada unde locuiau parintii mei, la 5 case. Ai mei m-au intrebat... "ce vrei? nunta mare-cand o sosi momentul- sau bani pt "down payment" la casa?" Lasa nunta, da gologanii la fataPlease.
Cu trei mii de parai, am plecat la banca. El a vrut sa o cumparam impreuna, ca ar fi mai usor sa ne aprobe banca. Tipul care mi-a facut actele(brokerul), m-a asigurat ca nu e cazul- fac bani destui ca sa nu am nevoie de ajutor- creditul impecabil, asa ca... tot inainte.
In 2 saptamani, am primit cheile. Ne-am mutat. Casa de 90 ani,mare, cu parchetul original, lemnarie de cires peste tot, 3 dormitoare, scara interioara... ce mai-superba; dar, avea nevoie de cineva care sa o refaca, catusi de putin. Mocheta era portocalie, montata cred, prin anii '60, tipa ce mi-a vandut casa avea "boala" la culori. Peretii toti zugraviti verde/negru, rosu aprins, portocaliu, roz. Intrai in casa, si ziceai ca a vomitat Miss Piggy peste tot.
Ne-am apucat de treaba... eu am zis sa incepe cu cate o camera, pe rind.
Am venit acasa intr-o zi, si sparsese peretii in 5 camere. Apoi a uitat apa in bucatatie deschisa, a inundat primul etaj.
Am vrut sa-l asasinez...m-a calmat.. "totul o sa fie ok, baby"....

De Valentine's Day m-a cerut in casatorie. Inel cu diamant, flori, sampanie- tot tacimul.
Ajunsa la servici, i-am aratat mamei inelul. Reactia- "Esti SIGURA ca EL l-a cumparat? Ai ACTE la mana?" Da, mama. AM.
Cu cat incercam eu mai mult sa ii fac pe-ai mei sa il placa, cu atit il urau(!) mai mult.
Ne-am certat urit de tot., 7 luni ai mei n-au vorbit cu mine, cu toate ca ne desparteau 5 case... O vedeam pe mama cand venea de la servici... trecea strada pe partea opusa a strazii, doar sa nu calce pe asfaltul din fata casei mele. Chiar nu pricepeam de ce sint atit de porniti impotriva lui.
A venit vara. 4th of July- Ziua Independentei aici. Am facut petrecere mare cu prietenii, deoarece familia mea n-ar fi venit nici daca-i legam in lant.
A sosit un prieten de-al lui din copilarie- BOB. Un hawaiian cat plopul din fata casei, zambaret, sexos, "tall, dark and handsome", mult prea "gentleman" pt mine... Ceva era putred in Danemarca...
Nevazut, necunoscut, taman din New York a aterizat. Fosti colegi de scoala, in aceeasi echipa de football american, se antrenau impreuna, impartisera o casa impreuna cu niste ani in urma.. "EL este al doilea frate al meu- dar "fara acte". Daca e fratele tau... o sa fie si al meu. Surpriza zilei a fost insa alta. "Bob" i-a adus o scrisoare si fotografii de la fosta prietena din liceu. Prietena cu care al meu logodnic avea un baietel ce deja implinise 7 ani. Si pe care nu-l vazuse de cand copilul avea 4 zile. POFTIM???
Ne explicam in toiul noptii, plangem, ne tanguim, ne facem declaratii(mai mult el a ..eu mai mult tacuta si socata...si ..si... terminata).
Fata...casatorita- avea alti trei copii deja. In scrisoare ii lansase o invitatie sa mearga sa-si vada fiul. Mai socant a fost mesajul ei- "asta este a TREIA si ULTIMA sansa pe care ti-o dau sa-ti cunosti copilul". Hmm...cele doua cand au avut loc?
EU am sunat-o . Am placut-o din prima. Voce calda, dulcica, extrem de calma si matura. Am stat la taifas vreo 3 ceasuri, ne-am povestit cate in luna si-n stele. Despre relatia lor esuata, a refuzat sa discute. M-a rugat frumos sa o inteleg- il lasa pe el sa-mi explice...
Ne-am dat intalnire de "Ziua Curcanului".
Am cumparat cadouri pt toti copiii- dulciuri,jucarii, hainute; de la restaurantul unde lucram, am comandat un tort cat roata de tractor cu ciucalata, crema, si alte nebunii.
L-am urcat in masina cu forta... am condus 11 ore- el a refuzat sa "ma ajute" sa ajungem la destinatie. I-am zis cateva de dulce, si l-am ignorat tot drumul.
Am stat acolo tot weekendul. El terminat ca Nicholas- copilul lui, ii spunea tatalui vitreg "DADDY"(tati, taticu') iar lui ii spunea DAN. L-am scos afara in curte, si l-am luat la bani marunti. Doar pt ca ai PARTICIPAT la "conceptia" lui, nu inseamna ca ii esti si TATA. Tatal vitreg l-a crescut de la 7 luni, n-a facut niciodata diferente intre el si ceilalti 3 copii. Asa ca, ciocu' mic si pasu' mare, ca te ingrop in lanu' de griu din spatele casei. A tacut, totul a decurs chiar bine. Am iesit in oras cu copiii, la pizza, in parc. Eu m-am indragostit de Nicholas. Nu cred ca am mai iubit un copil ca pe el, pina cand sa am si eu copilul meu...
Ne-am hotarit sa ne intoarcem de ziua lui Nicholas, in 2 luni.

Intorsi acasa, ne-am trezit cu Bob la usa, in toiul noptii- batut mar, hainele rupte pe el. "Am fost pradat". Mai sa fie. Care PLUTON DE ARMATA s-a incumetat cu tine?
A ramas la noi peste noapte. A doua zi m-au intrebat- impreuna- daca se poate muta flacaul la noi, cu chirie, intr-un apartament pe care-l aveam la mansarda. Cartierul nostru era mai "select" decat cel unde locuia el...
Fata buna ce eram...ok. Adu-ti catrafusele, neica.

Cateva luni, a fost chiar frumos. Servici, casa, intalniri adhoc cu ptietenii lui- ai mei nu-i placeau niciunul..i-a "exclus" incet, incet. Eu am renuntat la oricine si orice pt EL.

A inceput sa intarzie acasa. A inceput sa intarzie la servici. L-au dat afara(de la servici, ca eu nu...). Mi-a spus ca nu-l placea unul din sefi, i-a cautat nod in papura. OK.
In 2 saptamani avea alt job, mai bine platit, pe cont propriu. A pus o vorba buna si pt Bob, l-au angajat si pe el. Micutul Bob a ajuns umbra lui. Numai pe tron nu stateau impreuna, ca altfel... 20 din 24 erau impreuna. L-am intrebat daca nu cumva sint siamezi ce au fost separati. De "noi" nu mai avea timp. "Ma duc cu Bob la market. Ma duc cu Bob dupa tigari. Ma duc cu Bob sa ne inecam impreuna". In casa nu mai facea nimic, decat mizerie. A inceput sa adune maidaneze. 5 pisici si un caine lup. In 3 saptamani, Zeus- cainele, mi-a ros aproape 30 de perechi de pantofi, 2 seturi de canapele, si saltele de pat. "Lasa-l saracu' ca e mic si neajutorat". Mic- 45 kg si-mi venea pina la briu. Pesemne EU eram mare si "ajutoarata"..
Ne iubim. Mergem mai departe.
Intr-o dimineata, m-am trezit speriata...cineva in curte, umbla la masini. Harmalaie, galagie, strigate. Cobor jos, Dan al meu se batea cu doi haidamaci. Al treilea se lupta cu masina lui Dan, sa o remorcheze, sa o ia de pe batatura. Cand m-au vazut, au inlemnit toti. Nu le-a spus decat "TAKE IT, AND GO!!!!!!!". Luati-o si duceti-va!. Unde, neamule????
Eh, e o incurcatura cu actele, cica n-am platit masina de 3 luni, lasa-i s-o ia, ca rezolvam. Huh???. OK. O rezolvam....de tot.

Peste o saptamana, era ziua lui Nicholas. El, saracutul,, nu-si dorea decat o masa pt calculator. Dan s-a dus si i-a cumparat una de $30(el facea cam $3,500) pe luna. L-am trimis cu ea inapoi la magazin, si l-am luat-tot cu forta- pina in statul de "alaturi", in Pennsylvania. La IKEA m-am oprit. M-am usurat de $400, dar le-am luat la toti 4 tot ce aveau nevoie. In special un birou meserias pt "flacaul meu neoficial".

Din cauza serviciului, n-am putut merge cu el. Am umplut masina mea cu toate cele(caruta lui era inca "nerezolvata), i-am pus cheile in mana, si l-am trimis sa-si vada pruncul.
Dupa vreo 3 ore m-a sunat de pe mobil- s-a pierdut in "ghetto". Ce sabia lui Mahomed cauti acolo?????? Pai nu-sh... Am gresit intrarea pe autostrada.... S-a intrerupt convorbirea.
Da-i, suna, nimic. Liniste totala.
La 5 dimineata m-am trezit cu el inapoi acasa.
"am fost pradat. mi-au pus pistolul la cap, mi-au luat TOTUL din masina, $400 de dolari cash, ceasul, lantul, TOT".

si atunci mi-am adus aminte de Bob....




olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE


POVESTEA DREI PISHCOT


Amintiri de alta data...
Back to top

carmenp
misiz Litlbard

Posted 09/04/09 @ 08:50 Reply with Quote
olgo, te`mpusc,lasa tot si treci si scrie

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Back to top

luxe
membru incepator

Posted 09/04/09 @ 11:24 Reply with Quote
daaa...repejor chiar .....hai,hai,hai :!!!!!

www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami
Back to top

T_Ioana
Mamica lui Razvan&Sonia

Posted 09/04/09 @ 13:22 Reply with Quote
Olguto, ma omori cu zile! Toate postarile se termina in plin suspans si ma doare deshtu' de la F5.....vorba lui Carmen, treci aici si scrie, lasi comunitatea DC cu ochii beliti in monitoare si umbli brambura?!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI



"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"




Back to top

carmenp
misiz Litlbard

Posted 09/04/09 @ 13:58 Reply with Quote
ma simpt sedusa si abandonata:d

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Back to top

Alinutza1979
membru incepator

Posted 09/04/09 @ 14:21 Reply with Quote
vreau continuarea ....pana la sfarsit!
Back to top

bulinuta27
mami de lali si de filip

Posted 09/04/09 @ 16:06 Reply with Quote
sunt terminata ...nu pot sa plec de la servici pana nu citesc

eu sunt o mare admiratoare din umbra ..am citit tot tot de mult timp si tot astept acum...e crunt domle' parol

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,
Back to top

bulinuta27
mami de lali si de filip

Posted 09/04/09 @ 16:52 Reply with Quote
inca astept

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,
Back to top
# /9  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page