|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
olguta12
| La Vie En Rose Acest mesaj a fost trimis de
olguta12
pe data de 24/03/2008 la 16:57
.:. 6372 vizionari
.. Exista 12 raspunsuri la acest anunt
|
|
Ascult Edith Piaf. La Vie En Rose... Imi aduce aminte de un film cu Audrey Hepburn si Humphrey Bogart, numit Sabrina, de prin 1954. E unul din filmele pe care le-as putea vedea din nou si din nou, fara sa ma plictisesc de el. Filmul a fost "refacut" in '95, cu Harrison Ford si Julia Ormond, dar nu se prea poate compara cu originalul...
Filmul e specific anilor '50, de dupa razboi, cand toata lumea era plina de "sperantza" si optimism. De fiecare data dupa ce vad filmul, am tendintza sa cred- din nou!!- chiar daca pt o fractiune de secunda, ca povestile de dragoste adevarate, fara minciuni, inselaciuni, si compromisuri, inca mai exista... Iar melodia ma face sa ma gandesc la un "Prince Charming"..un printz pe care fiecare fata il viseaza si si-l doreste in adolescenta... si apoi mai tarziu, in primii ani ai "tineretii". Si apoi citesc despre toti "broscoii" peste care am dat fiecare, mai devreme sau mai tarziu... Unele dintre noi am fost norocoase, si am scapat de ei, altele n-au mai reusit sa scape de ei...pt ca broscoii se tin in continuare ca ..riia de ele. De ce ma gandesc la amorul ghebos? La relatiile de amor dintre cele doua sexe? Poate pt ca maine se implinesc 13 ani de cand i-am facut cunostintza lui Bleu cu Tica(cumnatzelul), si dupa atatia ani, inca se mai iubesc, inca se mai respecta, inca se cauta unul pe celalalt.
Poate pt ca ieri am "despicat" un articol intreg cu Emag..un articol despre Metaforel si noua aleasa a inimii lui, articol care m-a lasat rece( ca o bomboana pe coliva), deoarece o compara pe sotia lui cu cununie cu un Volvo, printre altele.
Si asa am ajuns la concluzia ca "printzii" sint pe cale de disparitie... iar noi, ca niste dame fine, sensibile, si naive ce santem, inca mai speram sa dam peste vreunul din ei (probabil cu masina!!!), dar pana una alta, tot mai ascultam La Vie En Rose, si plangem pt. broscoii care ne fac viata grea...
olguta12
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Trimite reactia ta
|
|
|