trei piepti de pui doi ardei o cutie de ciuperci 2-3 linguri sos de soia fahita 250 g mozzarela 3-4 baghete cateva linguri de maioneza 2 castraveciouri murati 2-3 frunze de salata verde porumb fiert din conserva
Mod de preparare:
Ingrediente pentru mirodenii: putin praf de ardei rosu iute, boia de ardei dulce, praf de usturoi, praf de ceapa si chimen praf. Amesteci bine si ai fahita!
Se taie pieptii de pui marunt si se calesc bine in putin ulei Se scoat pe o farfurioe.
In uleiul ramas sa adauga doi ardei taiati feliute subtiri, peste care se pun ciupercutele scurse de zeama, doua-trei linguri de soya sos si piperuri fahita (se gasesc la supermarket sau le puteti prepara dupa reteta de mai sus). Se mai amesteca putin si se pune si pieptul de pui, iar la sfirsit se pun brinza mozarela si se lasa pina se topeste.
Se ia de pe foc, se desfac 3-4 baghete si se pune un strat fin de maioneza, peste care se pune puiul cu ingredientele sale, se adauga citeva feliute castraveciori acrii, salata taiata fideluta si porumb fiert din conserva. Se maninca ca atare. Se poate pune si pe ferfurie si se serveste separat cu felii de piine. Este un deliciu si sper sa va placa. Pofat Buna Ceapa taiata fideluta se caleste cu ardeiul si ciupercile.
Ingrediente pt. mirodenii: un pic de ardei rosu iute, boia de ardei dulce, praf de usturoi, praf de ceapa si chimen praf. Amesteci din ochi si ai fahita!
Mod de servire:
Se serveste ca atare. Se poate pune si pe farfurie si se serveste separat, cu felii de piine.