doi piepti de pui doua oua o cescuta cu susan sare, piper
Tai carnea si o bati ca pt jnitele. Se da apoi prin ou si la sfarsit prin susan. (Se lipeste mult susan pe el- deci fi pregatita- si nu uita de sare , piper sau alte condimente preferate). Se prajesc in ulei incins si mult . Sunt delicioase atit calde cat si reci. Garnitura potrivita - cartofi cu smintina - la cuptor.
Mod de preparare:
Se taie carnea si se bate usor. Se sareaza, se pipareaza.
Se da apoi prin ouul batut si la sfarsit prin susan.
Se prajesc intr-o cantitate suficient de mare de ulei incins.
Tai carnea si o bati ca pt jnitele. Se da apoi prin ou si la sfarsit prin susan. (Se lipeste mult susan pe el- deci fi pregatita- si nu uita de sare , piper sau alte condimente preferate). Se prajesc in ulei incins si mult . Sunt delicioase atit calde cat si reci.
Mod de servire:
Garnitura potrivita - cartofi cu smantana, la cuptor.