Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Sfecla rosie in otet Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Sfecla rosie in otet 
Numar portii: 0 
Ingrediente: -1 kg. sfecla rosie
-o ceasca otet
-3 cesti apa
Mod de preparare: Se spala sfecla si se fierbe. Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. Se curata sfecla, se taie rondele, se pune intr-un borcan peste care se toarna otetul caldut.

Pentru gurmanzii rafinati reteta se modifica astfel: Sfecla se coace la 150 grade, se curata si se taie cu un cutit special (ondulat). Sosul se prepara la fel, insa adaugandu-se si un pic de zahar, chimen.
 
Mod de servire: La servire se poate adauga hrean ras proaspat.
 
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 0 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Idora 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2 
Contributie: Oana_B 
Vizualizari: 13493 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Conopida marinata
» Vinete murate
» Gogosari in otet
» Gogosari umpluti
» Varza rosie in otet
» Ghebe murate
» Castraveciori murati
» Castraveti murati
» Muraturi asortate
» Sfecla rosie in otet
» Ardei piscatori bulgaresti
» Struguri in otet
» Ciuperci, vinete, sfecla
» Pepeni murati
» Ardei umpluti cu zarzavat
» Muraturi turcesti
» Conopida conservata
» Castraveti murati bulgaresti (ca cei din comert)
» Castraveti bulgaresti
» Castraveti in otet
» Gogosari
» Castraveti murati bulgaresti
» Gogosari cu mustar
» Gogosari in otet

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput