Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14) | Autor: Balbina

Link direct la acest mesaj

Link-urile retetelor urmeaza mai jos.
Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73937" target="_blank">8 9 10 11 12 13

Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Brownies Cappuccino www.houghtonmifflinbooks.com/features/gourmet/brownie.shtml" target="_blank">sursa
Prajitura cu lamiie www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=184&st=30#entry6721" target="_blank">sursa
Tort cu jeleuri www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2796" target="_blank">sursa
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin www.kuharka.ru/viewtopic.php?p=404#404" target="_blank">sursa
Chec dietetic cu fructe uscate www.city-cats.spb.ru/phpBB2/viewtopic.php?p=4581#4581" target="_blank">sursa
Tort nemtesc cu brinza www.good-cook.ru/tort/tort_098.shtml" target="_blank">sursa
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=184&st=30#entry6720" target="_blank">sursa
Prajitura cu banane sursa
Biscuiti cu ovaz www.slastenka.ru/cookie.html#8" target="_blank">sursa
Prajitura cu miere www.good-cook.ru/tort/tort_046.shtml" target="_blank">sursa
Fursecuri cu unt www.good-cook.ru/tort/tort_162.shtml" target="_blank">sursa
Tort “Lady’s fingers” www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=233&view=findpost&p=9861" target="_blank">sursa
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) www.cooldesserts.com/2005/04/truffle-cake.html" target="_blank">sursa
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=2811" target="_blank">sursa
Pandispan cu suc de portocale www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=162" target="_blank">sursa
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate www.citykitchen.ru/forum/index.php?s=d7b91c895505a12124c16f156350f455&showtopic=393&st=100&p=52313#entry52313" target="_blank">sursa
Tort cu miere si lamiie www.good-cook.ru/visitor/tort/tort_068.shtml" target="_blank">sursa
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)
Crema de lamiie (Lemon curd) sursa
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=738764#738764" target="_blank">sursa
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos www.citykitchen.ru/forum/index.php?showtopic=67&st=100&p=7826#entry7826" target="_blank">sursa
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca www.good-cook.ru/tort/tort_125.shtml" target="_blank">sursa
Tort Masha (reteta de la alinkav)
Prajitura cu ciocolata si bezea www.good-cook.ru/tort/tort_230.shtml" target="_blank">sursa
Fursecuri "Trufe" sursa
Briose cu gem www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2280" target="_blank">sursa
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=764512#764512" target="_blank">sursa 1 sursa 2
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem" sursa
Vafe belgiene cu drojdie www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2010" target="_blank">sursa
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)
Prajitura (chec) cu morcov sursa
Prajitura cu foi Lica
O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)
Desert de frisca si zahar ars www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=3019" target="_blank">sursa
Tort "tres leches" www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2408" target="_blank">sursa
Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)
Chec insiropat de portocale www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=3153" target="_blank">sursa
Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)
Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge
Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)
Quiche (tarta cu umplutura nedulce) (improvizatie)
Placinta (prajitura) dubla de brinza cu piersici www.good-cook.ru/tort/tort_194.shtml" target="_blank">sursa
Prajitura cu miere si brinza www.good-cook.ru/tort/tort_141.shtml" target="_blank">sursa
Briose cu ciocolata (reteta de la Rucx)
Eclere (Alynutza)
Choux-uri (Strumfi2004)
Tarta cu mere, mascarpone si branza de vaci (Kehleyr)
Tarta/placinta cu mere olandeza (danyce)
Rulada de post cu banane si cocos (Strumfi2004)
Prajitura Sumeghi (Alynutza)
Fursecuri cu nuca si bezea (melcisori) www.good-cook.ru/tort/tort_125.shtml" target="_blank">sursa
Bomboane Raffaello (LiliaToma (gazea))
Tarta cu ciocolata de la Jamie Oliver (Alynutza)
Crema de vanilie pentru tarte, prajituri si torturi www.good-cook.ru/tort/tort_008.shtml" target="_blank">sursa
Tarte cu fructe si alta crema de vanilie www.good-cook.ru/forum/topic1771s0.html#entry152602" target="_blank">sursa
Galusti cu prune (Alynutza)
Biscuiti cu brinza sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata, pus si pozele,dar si mancat juma de strudelBine ca m-am oprit si i-am lasat si sotului cateva bucatele.
Ma uitam pe retetele de unde e strudelul si am vazut torul de calatite.Mama ce bun e si ala, sunt cativa ani de cand nu l-am mai facut si ce bine ca are retea originala trecuta acolo, ca dosarul meu cu retete e in Romania.Reteta respectiva a aparut in un nr din Avantaje de prin 97,in perioada aia nu aveam acces la net si cumparam in prostie reviste.
Iaca si strudel-ul, forma finala

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ioana, mmmm, ce bine arata strudelul tau, crocant (nu?) si plin de fructe, yammy! Abia astept sa incerc si eu varianta originala a Mayei, cea cu fructe de padure.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ortansa multumesc de sfaturi. La glazura de cioco ma descurc, problema era ca s-ar putea sa vina in vizita o prietena la care ii plac eclerele cu ness si fondant deasupra, si mi-ar place sa o surprind placut. O sa incerc reteta ta (aia cu o cantitate de zahar la jumate de apa - apropo, lamaia e obligatorie?)
Alinam dar ce te faci daca ai mai multe ture de copt?


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Alynutza:lamaia impiedica zaharizirea.se poate inlocui cu hellas sau sare de lamaie dizolvata. am gasit o reteta de glazura de cacao ,care sunt sigura ca poate fi inlocuita cu ness:

Glazura: 200 g zahar pudra
2-3 linguri cacao
3 linguri margarina
3 linguri apa
zaharul se amesteca cu cacaoa pe o hirtie
Glazura:
Intr-o cratita de 1 l se pun 3 linguri de apa si trei linguri rase de margarina(marg.sa fie moale - nu topita)Se lasa sa dea un clocot ,apoi se ia de pe foc,se pune zaharul cu cacaoa si se amesteca foarte bine pina se racoreste si se intinde peste crema

postata de adriana_mihnea aici

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ortansa multumesc.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

neatza!
intru sa va spui ca ieri am facut checul de portocale insiropat si-s cam dezamagita.voi ce suc folositi la insiropat?eu am pus chiar suc stors proaspat de portocale si nu are gust deloc de portocale,cu toate ca siropul era f bun.oricum,eu am o problema la batutul untului(n-am rabdare sa-l las sa ajunga la temp camerei),s=ar putea sa fie si din cauza asta.aluatul mi-a iesit ca un aluat de biscuiti din aia care se toarna in tava cu lingurita.nici prea tare,dar nici prea moale. iar la gust mi-aduce aminte de o prajitura de pe aici care se insiropeaza cu sirop de zahar.anyway,s-a mancat jumate:-)

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ortansa, ce rau imi pare. Eu tot suc proaspat de portocale am folosit, dar am pus in aluat si niste coaja rasa de portocale (cumparata), si poate datorita acesteia checul avea aroma puternica de portocale. Iar de consistenta aluatului nus ce sa zic, poate faina in Liban e diferita? Mie mi-a iesit aluat ca de chec, nu exagerat de gros.
Ei, dar daca s-a mincat jumate, inseamna ca totusi a iesit bun.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Buna dimineata!
Ce strudel si ce eclere apetisante, mmm!
Am facut si eu un chec cu ciocolata, a iesit f pufos si a papaaat strumfimea!

Natali, cinci stelute pentru ochisori albastri - musai sa fie!

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu vi-e mila de un om al muncii care nu mai are timp de prajiturit? Si care mananca grisine si cornuri o zi intreaga? In week-end imi scot parleala.Am zis!


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput