Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), 33, 34, 35, 36, 37.38,39,],40
Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)13 kg/92 cm
Decembrie
15
Victor Stefan (Ana Maria) 12,5 kg/89 cm
21 Bianca Maria (Ingerasu)12 kg/85 cm
22
Rayan (Crinuta) 12,4 kg/93 cm
27 Dragos Mihai (Lali)
Ianuarie
2
Vlad Ionut (Bubu05) 13 kg/95 cm
3 Sebastian (Adana)
3 Ioan Cristian (Monalac) 11 kg
3 Sergiu Denis (Coraly) 13 kg/88cm
3 Mara Theodora (Megg) 8,8 kg
3 Alexandra Beatrice (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm
5 Nectarie Ioan (Adita) 11 kg/78 cm
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena) 12,4kg/76 cm
7 Andreea Oana (Leta)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa) 12,4 kg/90 cm
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu) 10,6/81 cm,
10 Maria Theodora (Cocolino)
10
Ruxandra Maria (V. Erica) 11,9 kg/84 cm
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David , 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze
13 Mihai Cristian (Bdana): 13kg /87 cm
17 Viktor [/ (Monique)
17
Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza) 10kg/ 79 cm
17 Mandy Stephanie (Alina Maria) 9075 g/ 79 cm
17
Amanda Maria (Cory35) 12 kg/ 89 cm
18
Irina Ioana (Witchie)
25
Maria (Danielai)
25
Alexia (Miha T)11 kg/90 cm
26 Bianca Maria (Kris)11 kg/88 cm
26 Albert-Adrian (Rachel Owen)
31 Alexandra Maria (Ubi): 12kg/90 cm
Februarie
4 Bogdan (Strunfita)13kg/90cm
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo) 14 kg/ 88 cm
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu) 10kg /86 cm
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
8 David Ran (Sara) 12.750kg.
9 Tudor Constantin (Bestutza):13 kg/87 cm 

10 Andrei (Kita)

11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
18
Cristina Mihaela (Ixxi) 88cm/12kg
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya) 89 cm/12 kg
20
Sebastian (Clara03) 81cm/11,4 kg
21 Matei (Ibelciug) 11 kg/ 85cm
21 Codrin Stefan (Shobo) 14,2kg /94 cm
22
Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie) Poze
Martie
7 Clara Sophie (Viktoria)
Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! 
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Raspunsuri
Alina Maria spune:
Salut fetele , e tarziu si de abia astept sa ma bag in pat ,insa vroiam sa stiu daca vre-una dintre voi a patit ca puisorul sa aibe limbrici . Cum iti dai seama ? ce faci ?
Sa nu uit totusi
LA MULTI ANI la toti spiridusii echipei noastre , va pupic dulce , sa cresteti mari si frumosi , la toti aniversatii numai zile superbe cu mult soare !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
monalac spune:
n am mai scris de ceva timp..acum sunt 1 saptamana in vacanta,dar sunt in sesiune.crisul meu a inceput sa vb bine,face deja propozitii cu 4/5 cuvinte,dar inca nu foloseste prepozitiile si conjunctiile.pana acum n am avut treaba cu el,n a racit deloc,i a curs la un momentdat putin nasul si cam atat.chiar ma gandeam ca probabil cele 2 fructe pe care le mananca pe zi si au spus cuvantul.cu mancatul stam cam tot asa,adica nu se omo.ara,insa mananca alimente din toate grupele,dar cu multe eforturi.nimeni in afara de mine nu reuseste sa i dea sa manance,asa ca 2 zile pe saptamana,cand suntem si eu si sotul pe aceeasi tura si sta cu mama,pierde o masa.adica mananca porcarioare,viva,pufuleti,chestii pe care eu nu i le dau in mod obisnuit,dar decat sa nu manance nimic...cand e cu taica su,mananca masa de cereale cu lapte sau iaurt,pt ca taica su i le paseaza cu blenderul,chiar si iaurtul si i le pune intr o cana,ii da drumul la desene animate si ii da un pai...si concentrat la desene,trage din paiul ala...asa,cu lingura,nu reuseste.cris spune din start//nu//.aseara am fost la niste prieteni si o tipa din gasca e insarcinata...tipa statea lungita pe canapea,cu bluza ridicata,iar eu ii tineam mana pe burta,sa simt bebita cum misca...cris s a tot uitat el,a mai pus si el mana,pana la urma se urca si el in pat,se lungeste,isi ridica tricoul si spune//mami,pune mana,bebe//va dati seama ca toti am fost pe jos de ras...cand il intreb insa daca vrea sa mai aiba mami un bebe,spune f hotarat//nu//e gelos,daca iau un alt copil in brate,imi spune//mami,gios,pace//adica//mami,da l jos,lasa l in pace//.in rest e f independent,ii place sa faca totul singur,fara sa fie ajutat,zice mereu//mami,tu,tu//adica//mami,eu,eu//a invatat sa mearga pe tricicleta si stie sa faca rostogoliri inainte,adica se da peste cap,mai pe romaneste...aici seamana cu tati,care e profesor de sport...ce rau imi pare ca nu stau in bucuresti,sa vin si eu la intalnire...plus ca ma gandeam ca daca as fi stat in bucuresti,poate ma angajam ca bona,asa puteam sta si cu cris...acum lucrez la o scoala speciala,dar pt ca eu sunt licentiata in filozofie si pt ca n am calificarea necesara pt ceea ce fac acum,am 4 miloane salariul....acum fac literele,pt ca pe romana sunt mai multe posturi,pe filozofie insa nicio sansa sa mi pot da titularizarea.felicitari fetelor care au facut inca un bebe,abia astept sa pot demara si eu actiunea//bebe 2//din pacate,la mine e ceva mai complicat.
crinuta spune:
Monalac, incearca sa iti cauti alt job. Cum poti trai din acei bani?
Si eu mi-am schimbat job-ul, nu din pasiune, ci pentru ca n-am avut de ales dpdv financiar, ca altfel imi place enorm ce facea si mai eram si buna, dar viata asta ne obliga sa ne adaptam, si e trist, cand nu poti face ce faci cel mai bine, doar dpdv financiar.
Bine, eu sper sa imi fac afacerea mea, mica, ca e cu totul altceva cand lucrezi pentru tine, dar sper sa strang ceva bani pana atunci, iar daca nu voi face un credit si gata.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:

ALEXANDRA, ELENA, DAVID, TUDOR!
Crinuta si
Rayan
tomasa spune:
La Multi Ani, Tudor!!! Sa cresti mare, sanatos, norocos si voios si sa le aduci parintilor numai bucurii! 
Bestutza, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti cu totii! Petrecere frumoasa, scumpo!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
kris spune:
Tudor Constantin
, sa cresti mare si voinic! Iar parintilor sa le aduci numai bucurii!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
tomasa spune:
Liviana, de la Auchan l-am luat. Dar vezi a se gasesc si la Miniblu.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
kris spune:
Irina, felicitari pt finalizarea "operatiunei chilotei'!
DanielaI, buna incercare cu scrisoarea de la "Tico" , dar si ideea cu inimioarele suna tentant! Doamne Ajuta sa treceti si peste aceasta etapa.
Si la noi a fost cam greu, sa o dezvat de anumite tabieturi, dar tot brusc am procedat. Acum ne chinuim cu pampersul de pranz, de iesit afara si de noapte..desi sunt dati cand nici nu-l uda.
Am si eu o intrebare? AR FI UN RISC DE A RACI, SA IES CU EA SI AFARA FARA PAMPERS? mi-e teama sa nu faca pipi, sa fim mai departe de casa si sa nu cumva sa raceasca. La pranz daca o culc fara pampers, o verific mereu sa nu ramana prea mult timp uda..si o schimb..dar tot datorita anotimpului rece evit ac lucru. In rest tot noi o intrebam daca vrea pipi, ca la kk cere singura.
albume foto
kris spune:
Noua pt ca ne curge nasul, nu f rau, si parca o simt infundata, mergem maine la Stanciu, la cabinet.
Ce mi-ati recomanda sa-i dau?
Ieri , parca a si tusit de vreo 2 ori. Mi-e teama sa nu ne fi pricopsit iar cu ceva..dar poate e o simpla racela!
Liviana, l-am admirat si eu pe Matei! E un dulce! si e un inceput bun. Succes!
Patri, cum se mai simte Rebb? Nu mi-ai spus ce i-ai dat pt mucisori?
Alina_Maria, prea mult nu pot sa te ajut, doar ca la noi exista un siropel din plante care se da 10 zile da 10 zile nu, cam 3-4 reprize si elimina limbricii, daca ii are....dar sunt si situatii cand nu ii elimina..O sa caut acasa sa-ti spun cum se numeste. In vara am incercat si eu cu Bia, ca nu prea avea pofta de mancare..si m-am gandit ca ar avea viermisori, limbrici si m-am gandit ca rau nu i-ar putea face..ca e din plante. Dar i-ai facut analize? sau se banuie ca ar avea? Succes!
Sa aveti o zi frumoasa!
albume foto
Alina Maria spune:
Kris nu i-am facut analize , pur si simplu banuiesc eu ca ar avea ca nu mai mananca mai nimic .
Monalac cauta si tu alt job , vai de mine doar 4 mil .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda