Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Cascaval pane Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Cascaval pane 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 100-150 g cascaval, 1-2 oua, unt sau untdelemn, lapte, faina, pesmet.
Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime.
Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita, pana cand se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc imediat.
~ 30 min
 
Mod de servire: Se serveste cald. 
Timp de preparare (minute): ~ 30 min 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Cary 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 3338 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput