Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Pancetta cu branza de capra si pere Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Pancetta cu branza de capra si pere 
Numar portii: 6 
Ingrediente: 12 felii subtiri de Pancetta
o para mare sau doua (sa fie de consistenta tare, pere Bartlett cu coaja verde)
115 grame branza de capra maruntita
piper proaspat macinat
miere
crengute proaspete de cimbru
Mod de preparare: Aranjati feliile de Pancetta intr-un singur strat pe o folie de aluminiu captusita cu o foaie de copt, si lasati-le in cuptorul incins aproximativ 8-10 minute, pana se rumenesc si devin aurii.

Scoateti cotorul de la para si taiati 12 felii egale; daca nu va ajunge o singura para mai folositi una. Aranjati feliile pe un platou, peste ele puneti pancetta, branza de capra si piper. Se stropeste cu miere chiar inainte de servire. Garnisiti, dupa preferinta cu crengute de cimbru.
 
Mod de servire: Imediat dupa preparare 
Timp de preparare (minute): +15min 
Grad de dificultate (1-10): n/a 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): No 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: www.supereva.ro 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 1653 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput
Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput