Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  TORT DE IAURT Scoate reteta la imprimanta
Reteta: TORT DE IAURT 
Numar portii: 10 
Ingrediente: In functie de cate persoane ai cumperi iaurtul / pentru o zi obisnuita o familie 1kg.iaurt Danone[ eu cumpar la galeata de 1kg. lacta nu neaparat iaurt f.bun ]
deci
- iaurt ikg.
- 4 plicuri gelatina
-3 plicuri frisca si intaritor frisca
-2 compoturi de fucte amestec
-0.800 gr. zahar
Mod de preparare: IAURTUL SE AMESTECA CU ZAHARUL SI SE BATE CU MIXER
- GELATINA SE DIZOLVA IN PUTINA APA RECE [ EU DIZOLV GELATINA IN SUCUL DE LA COMPOT ]SI PE URMA SE PUNE PUTIN PE FOC [CA LA PIFTIE ]
FRISCA SE BATE IN LAPTE RECE CUM SCRIE PE PLIC
FRUCTELE SE TAIE BUCATELE MAI MICI
TOATE INGRDIENTELE SE PUN IN IAURTUL BATU CU ZAHARUL / FRUCTELE / FRISCA / GELATINA / SE VA OPRI PUTINA FRISCA PENTRU ORNAT.
SE VA DA LA RECE SI SE VA CONSUMA A DOUA ZI /
 
Mod de servire: SE VA FOLOSI CUTII DE PLASTIC CA SA SE RACEASCA MAI REPEDE :
-SE POATE SERVI DIN CUTIA IN CARE S-A PUS LA RECE
- SE POATE SCOATE PE UN PLATOU DE TORT
DACA NU ESTI SIGURA CA SE TINE PE PLATOU ESTE BINE SA NU SE SCOATA DIN CUTIE CACI EL ESTE F. GUSTOS
 
Timp de preparare (minute): MAX O ORA 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): No 
Tara origine: ROMANIA 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: O PRIETENA 
Link pe forum: http:// 
Contributie: Anonim 
Vizualizari: 13898 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput