4 ciuperci portobello 3-4 linguri de ulei de masline cateva frunze de basilicum 4 foi de aluat fraged 200 g gorgonzola 2 salote taiate in inele cimbru 50 g rucola
Mod de preparare:
Pregatiri cu cateva ore inainte Pregatiti si spalati ciupercile portobelo, si picurati pe ulei de masline. Taiati patrate de aluat fraged putin mai mari decat dimensiunea ciupercilor si asezati-le pe hartia de copt. Pe fiecare patrat de aluat asezati cate o ciuperca si indoiti in sus coltul de aluat in jurul ei. In continuare, asezati care 4 felii de gorgonzola pe fiecare ciuperca. Acum, presarati cu inele de salota (ceapa), cu basilicum taiat sau uscat si cu alte picaturi de ulei.
La cuptor: Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Asezati hartia de cuptor si peste ea, puneti ciupercile. Lasati aproximativ 20-25 minute, pana cand ciupercile se rumenesc bine. Cand serviti, asezati cate o ciuperca, pe un pat de rucola.
Mod de servire:
Cand serviti, asezati cate o ciuperca, pe un pat de rucola.