Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  dovleac copt Scoate reteta la imprimanta
Reteta: dovleac copt 
Numar portii: 6 
Ingrediente: dovleac romanesc galben din gradina ,zahar
Mod de preparare: se spala bine un dovleac potrivit de mare ,se taie in doua,se scobeste cu lingura miezul cu seminte apoi se pune cu gura in sus intr-o cratita cu capac sa se innabuseasca bine timp de cca30 min.Cand este copt,se scoate si se pudreaza bine cu zahar tos si cu un plic doua de zahar vanilat 
Mod de servire: se serveste taraneste cu lingura direct din coaja pt ca aceasta este foarte tare si nu se poate taia usor 
Timp de preparare (minute): 30 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: romania 
Specialitate: desert 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: din popor 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: co_dana2007 
Vizualizari: 1428 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput