-pui ( pentru reteta asta imi plac pulpele de sus ale puiului) -iaurt (sa fie mai gros de preferinta) -masala- sau tandoori- condiment indian (se gasesc la orce supermarket) -usturoi pisat (ca pentru mujdei)6 -8 catei -coriander cateva frunze -2 linguri suc de lamaie -2 linguri de ulei -putina radacina de ginger data pe razatoare -putina sare (dupa gust)
Mod de preparare:
Eu una gatesc la ochiometru.
Amestec iaurtul cu sarea si usturoiul si sucul de lamaie si uleiul si corianderul taiat fin taiat si cu gingerul dat fin pe razatoarea mica. La sfarsit adaug masala sau tandoori pudra (care-i de culoarea rosie). Se amesteca si apoi adaug pui (pulpele) si las totul la macerat peste noapte.
A doua zi, pregatesc barbeque-ul (gratarul) si trantesc pui pe gratar.(se scot bineinteles din iaurtul din care a stat peste noapte.)
Mod de servire:
II servesc alaturi de orice fel de garnitura, de la cea de orez pana cartofi prajiti sau natur, alaturi de salata verde si rosii stropite cu zeama de lamaie.