Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Rasol Lionez Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Rasol Lionez 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 500 gr. carne taiata fisii subtiri si fiarta.( pentru rasol )
3-4 cepe
4 linguri unt
sare , piper, putin otet
patrunjel verde tocat
Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt. Cand ceapa a inceput sa se rumeneasca se adauga rasolul, se pune sare si piper si se lasa 10 minute la foc domol. 
Mod de servire: Se serveste cu putin otet deasupra si se presara cu patrunjel verde.


 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: madelaine 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1299 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Tocana pakistaneza
» Mancare caraibiana
» Rasol Lionez
» Carne de vita cu curry, gratinata in stil sud-african
» Pui cu piper negru (mancare indiana)
» Garnitura - Orez in stil indian
» Tandoori chicken (mancare indiana)
» nuga cu macademia

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput