Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Crème Boulud Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Crème Boulud 
Numar portii: 4 
Ingrediente: 2 oua intregi
375ml smantana pentru frisca
½ betisor de vanilie, taiat pe jumatate si scos miezul
55g zahar
25g pasta de praline
1 lingura cognac sau brandy
2 lichior de alune
cuburi de gheata pentru servire
Mod de preparare: Amestecati bine galbenusurile de ou cu 250ml smantana, miezul de vanilie zaharul într-o cratita mica, apoi asezati-o la foc mic si invartiti cu o lingura de lemn pana se ingroasa ( 4-5 minute) .

Treceti amestecul printr-o sita cu ochiuri fine într-un castron, iar acesta la randul sau lasati-l intr-un vas umplut cu apa cu gheata, pana la racire.

Combinati budinca racita cu smantana ramasa, pasta de praline, coniacul si lichiorul de alune intr-un blender si amestecati bine.

Adaugati cuburi de gheata în patru pahare, iar peste acestea crema obtinuta din blender.
 
Mod de servire: Se serveste imediat 
Timp de preparare (minute): 30 min 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: www.supereva.ro 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 931 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Friptura de vita cu salote si sos de vin
» Pui cu vin
» Crème Boulud
» Omleta de branza si salata de brocoli
» Supa de ceapa
» Creme Brulee
» Briose umplute in stil francez

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput