400 g ciuperci 2 fire de patrunjel 2 linguri de ulei de masline 300 g de ceapa taiata in inele 500 g piept de pui taiat in bucatele (cuburi) sos alb (vezi reteta tot aici pe site) un pahar de vin alb (sec) 1 bagheta de paine
Mod de preparare:
Pregatire:
Ciupercile se spala si se taie in bucatele. Patrunjelul se taie marunt.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si ceapa se prajeste pentru citeva minute pina devine putin aurie. Se adauga bucatile de pui si se amesteca totul in tigaie pentru inca citeva minute la foc mare. Se adauga o parte din ciupercile taiate si se prajeste in continuare totul inca 3 minute la foc moderat.
In final, cand puiul e facut bine adaugati paharul de vin si sosul alb. Presarati patrunjelul verde si serviti cu bucati proaspete de bagheta.
Mod de servire:
Se serveste imediat cu un vin sec alb, servit rece.