BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Cine-l vede pe copil cum creste?
Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:
"Vai, ce-a mai crescut!"
Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.
El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.

D-zeu sa va dea sanatate, noroc si multa fericire !

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in
pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si
infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil
care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai
si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si
binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
PROGRAMARI NASTERI APRILIE:

PROGRAMARI NASTERI MAI:

Povestea mea... Povestea noastra...
Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 125

Va fi o zi in luna Aprilie, anul Domnului 2010
- un

Va fi o zi in luna Mai, anul Domnului 2010
- un

dr. Magdalena Dorobantu, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in luna Iunie, anul Domnului 2010
- un

dr. Alexandru Ciulcu, Spit. Cantacuzino

dr. Ion Ionut, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in luna Iulie,anul Domnului 2010 - un

Asteptam si alte

User comun:mai_iun_2010
Adresa de mail comuna: mai_iun_2010@yahoo.com
user comun ptr poze pe www.webshots.com: mai_iun_2010

cami30

www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui copil sanatos (cu multumiri ptr DC)

www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei de nastere a

www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie: bebelusi si fructe...
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere (cu multumiri ptr oana)

Despre fertilitate (cu multumiri ptr doula)

Feminitate (cu multumiri ptr doula)

Masaj pt evitarea epiziotomiei
www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm" target="_blank">Mercurul din peste
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta pt sarcini cu un bebe, gemeni, tripleti etc
Ghid virtual pentru viitorii tatici
www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank"> Sarcina pe saptamani (Odiseea sarcinii in 40 de saptamani)
www.sarcina-nasterea.ro/" target="_blank"> Sarcina si nasterea
www.desprecopii.com/info.asp?id=6" target="_blank"> Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Alaptatul corect
Drepturile gravidelor si proaspetelor mamici
www.babymed.com/Tools/Ultrasound/second_trimester/Default.aspx" target="_blank">Masuratori echo. trimestrul II
www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/" target="_blank">Masuratori echo. trimestrul III
www.contractionmaster.com/" target="_blank">Cronometru contractii
Filmulete interesante:
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5;
www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.
Cum se citeste o ecografie:
LMP - ultima menstruatie
LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii
LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii
BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL - lungimea femurului
AC - circumferinta abdomenului
HC - circumferinta capului
HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
Sarbatoritele lunii APRILIE
7 aprilie - andradap
11 aprilie - Alinutzaa
22 aprilie - Mommy_to_be
Raspunsuri

moni_or spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
IOANA ARTU, felicitaaaaaari!!! Sa-ti traiasca minunea Sabina si sa fie fericita si norocoasa, sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorii ei dragi!
SABINA, mi-au dat lacrimile, ce bine ca s-a terminat totul cu bine. Esti o mamica tare curajoasa si Domnul a avut grija de tine si gemanutele tale. Sa creasca mari, sanatoase si curajoase ca mamica lor!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
32+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

taty_ana spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Sa aveti un Paste Fericit si linistit, cu lumina si pace i suflet iar bebeii sa stea la caldurica in burtica pana la termen!
eu am luat-o din prima zi de Paste cu dureri de burta si m-au bagat iar pe injectii la 4 ore si perfuzii non stop...a zis dr care-i de garda c-o sa-mi faca si-un echo sa vedem....sper sa nu se grabeasca bebitza si sa mai stea in burtica 3 sapt
apropo unde imi pot lasa si eu ne de telefon al meu sau al sotului in caz de....?burticile
32+ cu

Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana ADEVARAT A INVIAT! Sa aveti un Paste Fericit si linistit, cu lumina si pace i suflet iar bebeii sa stea la caldurica in burtica pana la termen! eu am luat-o din prima zi de Paste cu dureri de burta si m-au bagat iar pe injectii la 4 ore si perfuzii non stop ![]() apropo unde imi pot lasa si eu ne de telefon al meu sau al sotului in caz de....? ![]() ![]() ![]() |
HRISTOS A INVIAT DRAGELE MELE!
Of Tatiana... imi pare atit de rau! Poate sunt vinovate si emotiile traite ieri alaturi de noi ... pentru ca si pe mine ma luasera ieri niste ginduri, cind am mai vazut mai ales ca Artu programata pe 23.04.2010 a nascut mult mai devreme... chiar as vrea sa stiu detalii...
O fi fost de vina placenta ei? Sau gradul de maturare? M-au prins tot felul de ginduri... dar am spus ca la noi nu va fi cazul, da? Nici la tine, sunt convinsa ca nu va fi cazul!:)
Nr. tau de tel si al sotului le poti introduce in contacts, pe mailul comun: mai_iun_2010@yahoo.com. sper ca stii parola; indiciu: este aceeasi ca pe webshots.
Marlena (Mary)

Flubby spune:
HRISTOS A INVIAT!
wow fetelor, alta floricica...FELICITARI IOANA!!!
Sabinuta mica sa fi sanatoasa si norocoasa, cuminte si papacioasa! Mami Arturica, refacere rapida si muult laptic! Te asteptam cu vesti si pozici cand vei putea! Paste fericit!
Taty_ana stai cumintica in patut sa nu ne faci si tu vreo bucurie!
Un paste linistit la toata lumea!
rxd 30 + cu
AMR 9s and counting down...

madutza09 spune:
ADEVARAT A INVIAT
Sabina Bine ai venit pe lume printzesa mica sa aduci numai bucurii parintzilor tai si fratzilor care te iubesc enorm de mult...Artu recuperare rapida, laptic mult si te asteptam aici cu povestea nasterii si pozici
O zi de Paste linistita la toate burticile,mamicile si floricele30+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

aleesicoo spune:
HRISTOS A INVIAT!! PASTE FERICIT!!
Taty_ana stai linistita iubita ca fetita ta va mai sta in burtica, o sa fie totul bine
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

aleesicoo spune:
taty_ana cum te mai simti?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!