Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Cine-l vede pe copil cum creste?
Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:
"Vai, ce-a mai crescut!"
Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.
El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in
pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si
infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil
care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai
si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si
binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

D-zeu sa va dea sanatate, noroc si multa fericire !
PROGRAMARI NASTERI APRILIE:

PROGRAMARI NASTERI MAI:

Povestea mea... Povestea noastra...
Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 122

Va fi o zi in luna Aprilie, anul Domnului 2010
- un

Va fi o zi in luna Mai, anul Domnului 2010
- un

dr. Magdalena Dorobantu, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in luna Iunie, anul Domnului 2010
- un

dr. Alexandru Ciulcu, Spit. Cantacuzino

dr. Ion Ionut, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in luna Iulie,[teal]anul Domnului 2010 - un

[left]

Asteptam si alte

User comun:mai_iun_2010
Adresa de mail comuna: mai_iun_2010@yahoo.com
user comun ptr poze pe www.webshots.com: mai_iun_2010

cami30

Link-uri utile:
[left]www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui copil sanatos (cu multumiri ptr DC)

www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei de nastere a

www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie: bebelusi si fructe...
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere (cu multumiri ptr oana)

Despre fertilitate (cu multumiri ptr doula)

Feminitate (cu multumiri ptr doula)

Masaj pt evitarea epiziotomiei
www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm" target="_blank">Mercurul din peste
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta pt sarcini cu un bebe, gemeni, tripleti etc
Ghid virtual pentru viitorii tatici
www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank"> Sarcina pe saptamani (Odiseea sarcinii in 40 de saptamani)
www.sarcina-nasterea.ro/" target="_blank"> Sarcina si nasterea
www.desprecopii.com/info.asp?id=6" target="_blank"> Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Alaptatul corect
Drepturile gravidelor si proaspetelor mamici
www.babymed.com/Tools/Ultrasound/second_trimester/Default.aspx" target="_blank">[b]Masuratori echo. trimestrul II
www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/" target="_blank">[b]Masuratori echo. trimestrul III
www.contractionmaster.com/" target="_blank">[b]Cronometru contractii
Filmulete interesante:
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5;
www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10
[b]Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.
Cum se citeste o ecografie:
LMP - ultima menstruatie
LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii
LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii
BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL - lungimea femurului
AC - circumferinta abdomenului
HC - circumferinta capului
HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
Sarbatoritele lunii MARTIE
27 martie - theophillina
31 martie - [red]Roxuta
Raspunsuri

aleesicoo spune:
multumim de capitol
Sa dea dzeu sa fie un capitol plin de vesti bune si de bebelini sanatosi si cumintei in burtici
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

theophillina spune:
Buna dimineata, dragele mele burtici!
Am facut eu capitol nou, sper sa fie in regula avand in vedere ca il fac pt prima data, dar nu stiu de unde sa il inchid pe cel precedent, asa ca fetele mai experimentate care au mai facut capitole, il inchid eu sau adminul? Va rog, lamuriti-ma si sper sa-l fi facut ok pe asta, daca nu, data viitoare nu mai fac, promit.
Un capitol nou plin numai si numai de vesti bune sa vaem dragele mele!!!
Theodora 26+ Stelios

nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Buna dimineata, dragele mele burtici! Am facut eu capitol nou, sper sa fie in regula avand in vedere ca il fac pt prima data, dar nu stiu de unde sa il inchid pe cel precedent, asa ca fetele mai experimentate care au mai facut capitole, il inchid eu sau adminul? Va rog, lamuriti-ma si sper sa-l fi facut ok pe asta, daca nu, data viitoare nu mai fac, promit. ![]() Un capitol nou plin numai si numai de vesti bune sa vaem dragele mele!!! ![]() ![]() Theodora 26+ ![]() |
il va inchide un administrator de pe forum,eu cred ca e ok

fetita mamei
NIKOL

AMR 7 saptamani

mamanati spune:
Merci Theo! Mie mi se pare ca e bine!
Sa fie un capitol numai cu vesti bune si cu bebei sanatosei crescand in burtic!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
cu
28+

theophillina spune:
FETELOR AM PRIMIT MESAJ DE LA CARLA, NASTE!!!!
Zice asa: "Intru in cezariana, mi s-a rupt apa dimineata. Ma rog la Dumnezeu pentru mazarichi sa fie sanatoase si puternice pentru lumea noastra. Va mai scriu cand voi fi constienta din nou. Pupici sa ne reauzim cu bine!"
Eu ma rog pentru ele sa fie totul bine, m-am apucat sa-i citesc Acatistul Sf. Nectarie ca tot vorbeam ieri despre el, am si plans de emotie ca se nasc primii bebelusi la odiseea noastra, sa ne rugam toate pentru ele sa fie bine, nici nu stiu sa scoatem motatele, ce sa fac? Sa schimb numele capitolului cu Hai Carla? Voi ce ziceti? Stiu ca fetele ei sunt mari si nu cred sa fie probleme, insa nici nu mai pot gandi de emotiile ce m-au coplesit.
HAI CARLA !!!!
Theodora 26+ Stelios

R.Cata spune:
Hai Carla !!!!
Sa fie sanatoase mazarichile si tu sa treci cu bine peste cezariana!
SA-I DEA DUMNEZEU PUTERE !!!!
Miruna

corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina FETELOR AM PRIMIT MESAJ DE LA CARLA, NASTE!!!! Zice asa: "Intru in cezariana, mi s-a rupt apa dimineata. Ma rog la Dumnezeu pentru mazarichi sa fie sanatoase si puternice pentru lumea noastra. Va mai scriu cand voi fi constienta din nou. Pupici sa ne reauzim cu bine!" Eu ma rog pentru ele sa fie totul bine, m-am apucat sa-i citesc Acatistul Sf. Nectarie ca tot vorbeam ieri despre el, am si plans de emotie ca se nasc primii bebelusi la odiseea noastra, sa ne rugam toate pentru ele sa fie bine, nici nu stiu sa scoatem motatele, ce sa fac? Sa schimb numele capitolului cu Hai Carla? Voi ce ziceti? Stiu ca fetele ei sunt mari si nu cred sa fie probleme, insa nici nu mai pot gandi de emotiile ce m-au coplesit. HAI CARLA !!!! Theodora 26+ ![]() |
Of, doamne, eu am visat-o acu 2 nopti pe Carla nascand prima din odiseea noastra si m-am trezit cu sentimentul ferm ca asa va fi.
N-am zis nimic aici.
Doamne-ajuta!!
Corina

NicoletaB spune:
Carla- nastere si recuperare usoara! Bebelinele sa fie sanatoase si mancacioase!
M-a apucat plansu'26+

tigruta spune:
Vai ce emotii m-au luat
Hai Carla..suntem alaturi de tine..sa decurga bine operatia si sa fiti toate sanatoase..doamne mi s-a ridicat parul pe mine..
Elena 27+
Luca

dunemaire spune:
Hai Carla!!
Uite ca am ajuns si la punctul asta, sa dea Domnul doua bebeline sanatoase si frumoase ca deschizatoare de drum!
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+