Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)

Cine-l vede pe copil cum creste?
Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:
"Vai, ce-a mai crescut!"
Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.
El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in
pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si
infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil
care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai
si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si
binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Povestea mea... Povestea noastra...
Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 92

Va fi o zi in luna Aprilie, anul Domnului 2010
- un

dr. Elemel Nuraltay, Euroclinic

Va fi o zi in luna Mai, anul Domnului 2010
- un

dr. Magdalena Dorobantu, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in luna Iunie, anul Domnului 2010
- un

dr. Alexandru Ciulcu, Spit. Cantacuzino

dr. Ion Ionut, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in lunaIulie, anul Domnului 2010
- un

Asteptam si alte

User comun:mai_iun_2010
Adresa de mail comuna: mai_iun_2010@yahoo.com
user comun ptr poze pe www.webshots.com: mai_iun_2010

cami30

Link-uri utile:
www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui copil sanatos (cu multumiri ptr DC)

www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei de nastere a

www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie: bebelusi si fructe...
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere (cu multumiri ptr oana)

Despre fertilitate (cu multumiri ptr doula)

Feminitate (cu multumiri ptr doula)

Masaj pt evitarea epiziotomiei
www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm" target="_blank">Mercurul din peste
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta pt sarcini cu un bebe, gemeni, tripleti etc
Ghid virtual pentru viitorii tatici
www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank"> Sarcina pe saptamani (Odiseea sarcinii in 40 de saptamani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=6" target="_blank"> Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Filmulete interesante:
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5;
www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.

Sarbatoritele lunii NOIEMBRIE
10 noiembrie - anamariam 79
11 noiembrie - rosanne
18 noiembrie - discordia
26 noiembrie - nikolett2445
Raspunsuri

Ioana5255 spune:
Hello fetele,
eu sunt f happy azi. Am vandut primele pachete pentru litoral vara 2010. Ma simt mult mai aproape de momentul nasterii. Psihologic imi face foarte bine.
Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Rebiana27 spune:
La multi ani cu multe bucurii si impliniri DISCORDIA!!
Ti-am urat si la fosta odisee (mar-apr)! Bebe sanatos si nascut la termen!
Mami de Luca again
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Viriniana spune:
Buna fetele!
Sa stiti ca nu am dezertat Doar ca mi-e foarte greu sa ajung la zi... de cele mai multe ori va urmaresc din umbra...
Am fost si eu ieri sa fac dublu testul (nu am apucat sa multumesc Anei si Maitreyei pentru raspunsuri legate de acest test, le multumesc acum!). Acum astept rezultatul care ar trebui sa fie gata in 5 zile, pana atunci nu ma pot pronunta, mai ales ca este primul - nu am experienta - in aceasta directie...
La eco dr. a spus ca e bine, ne-a dat si inregistrarea pe DVD si la prima strigare e fetita!
In rest, mor de somn si ma confrunt si eu cu acea congestie nazala despre care am citit in "La ce sa te astepti daca esti insarcinata") ca ar fi normala, cel putin incepand cu luna a 4-a de sarcina. Cum pun capul jos, mi se infunda nasul...am servetele si langa canapea si langa pat. Si am citit ca daca datorita acestei congestii nazale secretia este cu firisoare de sange, acestea se pot diminua cu vitamina C. Eu am testat cu citrice si functioneaza (cine le poate manca).
Iar la urma, dar nu in ultimul rand La multi ani Discordia!
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

mommy_to_be spune:
Burticilor din Bucuresti,
In caz ca nu stiati, weekendul acesta e baby expo la Sala Polivalenta. Ma gandeam ca poate sunteti interesate. Eu o sa merg si poate poate gasesc acolo niste sutiene fara sustinere de sarma, ca sa le iau pe incercate. Daca nu, o sa dau si eu comanda la Quelle ca am vazut deja ceva dragut. Apropos, multam de pont, Monica.
Mi s-a facut o pofta nebuna de ciorbita de fasole cu salata de ceapa rosie Abia astept sa ies de la munca... mi-am anuntat sotul ca tre sa ma duca undeva sa mananc
Stiu si unde o fac suuuuper buna
Va pup Burtici! o seara cat mai placuta!
Mira fericita 13+cu
Maya Alexandra
minunea mea

dunemaire spune:
Eu, cum am avut pe moment nevoie de un sutien care sa nu ma intepe (deh, nerabdare de gravida) am luat forfecuta de goblen si harst! 2 incizii mici in partea interioara a sutienului cel mai comod din dotare. Balenele s-au scos usor, din afara nu se vede nimic. Oricum, cum ajung acasa, jos cu el si pana la culcare, doar cu o bluza de trening pe mine ... a la legere...

Madamar spune:
La multi ani DISCORDIA!
Sabina: felicitari pentru reusita in vinzari si succes in continuare, sa vinzi mult!
Asa mi-am facut si eu comode sutienele: le-am indepartat sirmele, chiar daca erau de firma si tineam la ele... pina ajung sa incap inapoi in ele imi cumpar altele.
Mary 12+
evolutia lui bebe

mamanati spune:
Buna seara fetelor,
Multumim si celorlalte burtici pentru urari de bun venit!
Astazi am facut echo, si mi-a spus ca bebe e ok, am reusit chiar sa-i numar degetelelele de la manute, stranse in pumnuletele mici! Se misca incontinuu, era foarte zvapaiat. Pentru ca tot auzisem pe aici de pliul nucal, am intrebat si eu daca dimensiunile lui sunt in limite, si doctorita mi-a spus ca e devreme sa masoare PN la doar 10 saptamani, ca abia pe la 12 sapt. se dau dimensiunile astea. Asa o fi?! Parca nu as vrea sa-l mai deranjez pe bebe cu un alt echo peste 2 saptamani, mie tot mi se pare ca ei sunt deranjati de ultrasonografii, desi toate studiile sustin ca sunt inofensive.
Discordia, LA MULTI ANI! Multa sanatate si dorinte implinite!
Sabina, felicitari pentru primele vanzari!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Camelia-Nicole si 9+

rosanne spune:
Discordia
Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi si BB sa stea cuminte la mamica in burtica pana la termen
Roxy 16+ cu
Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru