Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Cine-l vede pe copil cum creste?
Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:
"Vai, ce-a mai crescut!"
Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.
El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in
pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si
infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil
care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai
si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si
binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Povestea mea... Povestea noastra...
Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 111

Va fi o zi in luna Aprilie, anul Domnului 2010
- un

Va fi o zi in luna Mai, anul Domnului 2010
- un

dr. Magdalena Dorobantu, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi in luna Iunie, anul Domnului 2010
- un

dr. Alexandru Ciulcu, Spit. Cantacuzino

dr. Ion Ionut, Spit. Panait Sarbu

Va fi o zi inluna Iulie, anul Domnului 2010 - un

Asteptam si alte

User comun:mai_iun_2010
Adresa de mail comuna: mai_iun_2010@yahoo.com
user comun ptr poze pe www.webshots.com: mai_iun_2010

cami30

Link-uri utile:
www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui copil sanatos (cu multumiri ptr DC)

www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei de nastere a

www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie: bebelusi si fructe...
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere (cu multumiri ptr oana)

Despre fertilitate (cu multumiri ptr doula)

Feminitate (cu multumiri ptr doula)

Masaj pt evitarea epiziotomiei
www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm" target="_blank">Mercurul din peste
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta pt sarcini cu un bebe, gemeni, tripleti etc
Ghid virtual pentru viitorii tatici
www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank"> Sarcina pe saptamani (Odiseea sarcinii in 40 de saptamani)
www.sarcina-nasterea.ro/" target="_blank"> Sarcina si nasterea
www.desprecopii.com/info.asp?id=6" target="_blank"> Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Alaptatul corect
Drepturile gravidelor si proaspetelor mamici
www.babymed.com/Tools/Ultrasound/second_trimester/Default.aspx" target="_blank"> Masuratori echo. trimestrul II
www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/" target="_blank"> Masuratori echo. trimestrul III
www.contractionmaster.com/" target="_blank"> Cronometru contractii
Filmulete interesante:
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5;
www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.

Sarbatoritele lunii IANUARIE
1 ianuarie - Cris_09
10 ianuarie - Reallaura
Raspunsuri

n_a_n_a spune:
Sa fie un capitol nou plin de vesti bune si la fel de vioi ca si anteriorul !
Nana 23+ cu
Iubirici

mommy_to_be spune:
Un capitol nou plin de vesti bune!!!!
discordia, intr-adevar, trebuie sa scapati cumva de sobolanul ala, da'm-am amuzat teribil cand ti-am citit istorisirea Mi-l si imaginam pe al tau sot cu ciocanul de snitele in mana
Cris... te inteleg cu invatatul. Si eu, in loc sa invat, tot dau refresh sa vad ce-ati mai scris Si acum, ca avem activitate, ti-ai gasit sa ma desprind de laptop...In facultate nu am avut nicio restanta in 4 ani de zile... acuma o sa ma rog sa trec anu'la master
Mira fericita 22+cu
Maya Alexandra
minunea mea

n_a_n_a spune:
Am tot uitat sa va rog : treceti-mi si mie data nasterii - 15.10.1980 si cu cine si unde nasc - dr. Radu Sendroiu, Maternitatea Laser System Arad
Nana 23+ cu
Iubirici

NicoletaB spune:
Hello si un capitol plin de vesti bune!
Copiez aici ce am scris dincolo:
Rocsy- din pacate azi nu fac eco ci m-am programat la o eco intermediara!
Policlinica incepe programul la 7.30, la 7 am fost acolo pt dat sange si urina si zic sa ma programez la eco ( la eco programarile se fac numai vinerea pt saptamana viitoare).
Ma duc la fisier si cer si eu o programare pt orice zi la ora 18-18.30. Raspuns: n-avem loc decat miercuri la 10.30 sau 11.30.
Intreb: cand s-au facut programarile ca pariu ca am fost prima, la care ea imi zambeste languros de-mi venea s-o sparg.
Apropo de soti: al meu de cand sunt gravida, se trezeste sa ma inveleasca, ma ia in brate, mai pune si mana pe burtica, imi spune "te iubesc" atunci cand se intoarce spre mine.
Intr-o noapte m-a uimit, in somn mi-a sarutat mana ( a facut-o constient) si m-am topit toata.
Pana sa raman gravi, noaptea cand il mai luam in brate ii spuneam eu lui "te iubesc" si el raspundea "si eu"
Intr-o zi il intreb de ce nu-mi raspunde cu " si eu te iubesc" si alege varianta scurta, la care el raspunde " ca sa te culci mai repede la loc si sa ma lasi sa dorm".17+

rosanne spune:
Buna la toate burticile
Imi place ca am inceput sa schimbam capitolele la 2 zile.....ceea ce inseamna ca atmosfera place tuturor
Am reusit sa fac toate modificarile in listutza.....insa va rog sa va mai uitati odata peste ea, deoarece sunt unele dintre voi care nu au datele trecute (UM, DPN) ca de exemplu Cris_09
Roxy 25+ cu
Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

n_a_n_a spune:
Discordia, sa-l fi vazut si pe sotul meu cum a omorat intr-o noapte un biet soricel la bunica lui, la tara, cu peria mea de par! Eu stiu ca sunt daunatori, dar mi-e asa de mila de ei...
Nana 23+ cu
Iubirici

mommy_to_be spune:
Fetelor, pe mine au inceput din nou sama doara sanii... Voi ati semnalat ceva in privinta asta?
Mira fericita 22+cu
Maya Alexandra
minunea mea

bubu30 spune:
un la toate fetele
multu pt.parola
fug sa fac o supa ca azi numai am lenevit! dar sunt la zi cu cititul! 22 +