All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 21

mav spune:
quote:
Originally posted by miki81
Salut fetelor!
Cateva cuvinte despre mine:am 26 de ani, sunt in zodia varsator, sunt agent la politia de frontiera, locuiesc in baneasa de cta, sunt o viitoare mamica(dpn este 25 iunie), urmeaza sa a casatoresc pe 28 aprilie cu perechea sufletului, Catalin
, amandoi iubim f mult copii
si abia asteptam sa devenim parinti
As vrea niste sfaturi cu ce tb sa cumperi pt botez si cam cum se procedeaza. pe 11 februarie botezam un baietel si nu am experienta la asa ceva
Daca se poate as vrea si eu adresa dr Dumbrava pe adresa mea de e-mail: Hurjui_Mari2000@yahoo.com
Va pupammami si bb
Miki, felicitari! Daca esti varsator, inseamna ca deja ai sarbatorit sau urmeaza aniversarea ta, cat de curand! La multi ani! Ti-am trecut DNP-ul pe lista. Daca vrei, poti sa ne spui si ziua nasterii!
Despre BOTEZ:
Cadou din partea nasilor la botez?
Dar pentru botez
Ce face moasa?
Sfaturi despre botez
Botezul - obiceiuri
Nasi de botez!
Ce cadou ati facut nasilor de botez?
Invitatii pentru botez
Botezul-acasa sau la biserica?
Baita de dupa botez
Lumanarea de la botez
Ulei la botez - de care?
Marturii si cruciulite pentru botez
Taxa de botez
Doua randuri de nasi la botez???
Parinti ortodocsi, nasi catoliciw
botez - mai multi copii deodata?
Obiceiuri botez catolic
Meniul de botez
INDEX SUBIECTE
Adresa d-nei dr Dumbrava ai aflat-o deja. "Sedere placuta" pe DC!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Cornelia spune:
La multi ani Vivien si Miruna!
Narcisa, ce mai faci? Ce e bebe din burtica?
Va multumesc din suflet!
July
Si noaptea trecut a a fost una grea: amandoi cu febra si Maria a varsat din cauza tusei. Azi vine din nou medicul sa ii vada. Mi-a zis ca la Maria a trecut cam mult timp de cand are febra.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

jone spune:
pupici bolnaviorilor si insanatosire grabnica.
la multi ani sarbatoritilor!
am si eu o intrebare:aici la un moment dat a zis cineva ca stie de unde se ia casca de suvite.dar nu gasesc cine a zis si vreau si eu.
va pupam
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

mamacita spune:
quote:
Originally posted by jone
pupici bolnaviorilor si insanatosire grabnica.
la multi ani sarbatoritilor!
am si eu o intrebare:aici la un moment dat a zis cineva ca stie de unde se ia casca de suvite.dar nu gasesc cine a zis si vreau si eu.
va pupam
josi alexandra
![]()
recomandari,
home sweet home!
Si eu,si eu!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

miki81 spune:
Hello mamici! La multi cu multa sanatate ingerasilor Vivien si Miruna!
Multumesc mult Mav pt "sfaturile" pt botez ma ajuta f mult chiar nu stiam cu ce sa incep. Data mea de nastere este pe 25 ianuarie. Multa sanatate lui Sebi si tie si intregii familii!
Cornelia sper sa va faceti cat mai repede bine!
Cami cum te descurci cu sarcina? crezi ca e necesar sa fac 3D daca am fost la eco in fiecare luna? si daca da unde as putea sa merg.
Mami si bb

miki81 spune:
Tweety multumesc foarte mult pentru indrumari. o sa incerc la ambele ca sa vad ce oferte au si poate gasesc ceva ca sa nu fie nevoie sa fac comanda. Te pup
Mami si bb

vladis spune:
multumim frumos pentru urari si felicitari si va dorim asemenea si voua tuturor, mari si mici
urez bun-venit noilor fete, sper sa se simta bine alaturi de noi!
multa sanatate bolnaviorilor si sa inceteze odata epidemia........
pupici
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

sinzi_ana spune:
Cornelia, te rog sa ne tii la curent cu vesti...sper sa fie bune maine!!!! Am citit despre baietelul lui Ja...nu imi vine sa cred ca se poate muri de la o pneumonie!!!!
La multi ani Vivien!!!!!
NArcisa, nu ai mai postat de mult pe la noi!!!! Ce mai fac copilasii...deja trebuie sa fie mai usor acum...cu copilasii maricei!!!!
La multi ani si Miruna!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David

roxanaz spune:
buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea, Vivien, Miruna si Miki bineinteles!
Tania du-te la Vidican cu Anduta, si eu stiu ca e super ok. asteptam vesti bune!
Miki cand aflati ce e bebe din burtica? cred ca o rochie de mireasa pentru gravidute trebuie sa iti faci musai la comanda, altfel...cam greu. succes!
Cornelia sanatate multa piticilor! noi am tras in decembrie cu viroza...da se pare ca a fost mai bine atunci!
Sanzi voi ce mai faceti? cum merge treaba la gradi?
Tatiana cand vaccinezi gaza? noi mergem maine sau poimaine la intepat.
July imi pare rau pentru unchiul tau....sper sa fie bine intr-un final!
o saptamana usoara tuturor!