All about Constanta (84)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

sufar!am dus-o pe alex la cresa.si e asha pustiu in casa si liniste si neobisnuit ca stau la calculator si nu mai bat cu nimeni pe tastatura.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Fetelor, va rog mult, daca sunteti prin zona, da-ti-mi un punct de reper: cum ajung pe Str. Bogdan Voda (am inteles ca este perpendiculara pe Bdul Mamaia, dar Bdul asta e destul de lung)? Trebuie neaparat sa merg azi cu Sebi la dr!
Saru-mana!

Am pus poznele lui Sebi la semnatura.

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki81 spune:

Salut si pupici la mamici!
Roxi multumesc de urari si va doresc si eu la toti numai bine si fie ca epidemia asta sa ne ocoleasca. Pe 15 februarie mergem la control si poate ne spune ce e bb, abia asteptam. Ne-am gandit si la nume pt fata si pt baiat. Suntem nerabdatori si cum aflam va dau vestea.
Pt rochia de mireasa o sa merg sa vad ce gasesc daca nu sa imi fac la comanda pt ca am inteles ca se face cu 2 luni inainte.
Ce plictiseala acasa! Sunt in concediu de o luna de zile si mai am 2 sapt pana incep serviciul din nou.
Concediul prenatal se plateste 100% sau mai putin?
Sanatate la bolnaviori si insanatosire cat mai rapida!
Pupici de la mami si de la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

quote:
Originally posted by mav

Salutare!
Fetelor, va rog mult, daca sunteti prin zona, da-ti-mi un punct de reper: cum ajung pe Str. Bogdan Voda (am inteles ca este perpendiculara pe Bdul Mamaia, dar Bdul asta e destul de lung)? Trebuie neaparat sa merg azi cu Sebi la dr!
Saru-mana!

Mav sper sa iti fiu de ajutor .deci punct de reper ar fi Spitalul Militar.Str Bogdan Voda este perpendiculara pe B-dul Mamaia intre Milenium business centre si Bancpost.(peste drum de Spitalul Militar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ralina mersi mult!

...mi-e teama ca Sebi iar a facut puroi in gat, ca-i miroase gurita si la el, asta e un semn.... + ca nu prea vrea sa manance...
...Si pe mine ma doare in gat....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Mav multa sanatate! Ce ai facut la medic? Ralina ti-a spus cel mai usor punct de reper, Bancpost, cabinetul este la cca 200 m pe strada pe partea stanga, o vila alba.
Jo parerea mea este sa lucrezi la calculator doar cand vine Alex de la cresa, asta ca sa nu mai suferi.
Miki 3D/4D poti face in multe locuri in C-ta, eu stiu la Provita (dr Dascalu - str. Primaverii colt cu str. Fagetului, in zona stadionului Farul) si dr Ciufu (are cab. pe str. Bogdan voda 11, cum ajungi acolo vezi explicatiile pe care le-a primit mav). Multa sanatate!

Va doresc o saptamana fara peripetii!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

July, Roxi, multumesc mult pt. informatie! Nu stiam ca dr. Vidican lucreaza iar in spital si nici ca se ,, baga,, si pe copii. Ramane sa ma interesez la cabinet ce program are si sa ma programez.

La multi ani Miruna si Vivien!
Sa traiasca , sa fie sanatoase, , voioase si norocoase! Sa aiba parte in viata de multi prieteni si multa dragoste!!!
Jone, tinem pumnii sa fie bine! Cum a reactionat cand ai lasat-o acolo???
Cornelia
, sanatate multa de tot copiilor! Sa dea D-zeu sa nu fie viroza asta pacatoasa!
Ralina, bine ai venit! te asteptam mai des si cu amanunte!

O saptamana linistita si ... sanatoasa!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenab spune:

salutari tuturor mamicilor din constanta

am nevoie de un sfat si sper ca cineva din constanta sa ma poata ajuta.
in prezent ma aflu in strainatate dar intentionez sa ma intorc in tara.

am cumparata o casa in constanta si vreau sa inchiriez cateva camere pe timp de vara. cum pot desfasura aceasta activitate legal? am nevoie de brevet in turism ori vreo diploma care sa-mi ateste calificarea?

ellena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi pe aici.nu ne dati disparuti.va citesc dasr de cate ori vreau sa postez apare cate ceva.am avut un we plin, am stat cu fimiu non stop si mi-a mancat urechile.e sanatos, nu avem decat cateva probleme minore cu mucii.in rest merge cresa, merge munca.
sanatate tuturor si la multi ani sarbatoritilor, cu intarziere.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput