40 cu + sau - (cap.22)

40 cu + sau - (cap.22) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la noul capitol!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52512" target="_blank">cap.1 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55410" target="_blank">cap.2 |www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58524" target="_blank">cap.3 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65088" target="_blank">cap.4 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68232" target="_blank">cap.5 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70481&whichpage=1" target="_blank">cap.6 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72439&whichpage=1" target="_blank">cap.7 | cap.8 | cap.9 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75854&whichpage=1" target="_blank">cap.10 | cap.11 | cap.12 | cap.13 | cap.14 | cap.15 | cap.16 | cap.17 | cap.18 | cap.19 | cap.20 | cap.21

Listuta noastra...

berbec
KUKI - 25 martie
Soni - 27 martie
lu.more - 7 aprilie
alessia105-14 aprilie
micutza - 15 aprilie

taur
Craciunitza - 27 aprilie
Luci65 - 28 aprilie
april - 30 aprilie
gabibarta - 7 mai

gemeni
polux - 29 mai
Roxane - 2 iunie
dana d - 15 iunie
Laura B - 20 iunie

rac
monagan - 27 iunie
Mik - 12 iulie
goodmomy24 - 14 iulie
arinna - 17 iulie

leu
noemi marian - 27 iulie
viorela hoff - 17 august

fecioara
Ana Maria - 22 septembrie 1985

balanta
Tango - 27 septembrie

scorpion
gabitzam - 21 noiembrie

sagetator
kim222 - 21 decembrie

capricorn
nematics - 1 ianuarie
gabi68 - 16 ianuarie
chatonel - 16 ianuarie

varsator
fanna2003 - 22 ianuarie
cius 22 - 22 ianuarie
cicina - 22 ianuarie
Karina - 27 ianuarie
Danna 36 - 1 februarie
parpalak - 4 februarie
pisi-pis - 4 februarie
simona dragusin - 8 februarie
doibebei- 9 februarie
anamaria_livia - 11 februarie

pesti
carmi - 1 martie
adrienne 12 - 16 martie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Pana sa apuc eu sa trimit mesajul , Gabi a deschis un nou capitol...

Ce mai stiti de Soni ?

Mergi la inceput

Tocmai am citit la Umanitare...Domnul sa fie cu Mihaita !

Soni , .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Aseara a fost dupa cum urmeaza :
Am plecat de acasa cu 20 de minute inainte de sosirea trenului intr-o gara la 17 km, intr-un oras pe care nu-l cunosc. Pe drum, cu 10 minute inainte, eram pe autostrada, ma suna Maria sa ma intrebe in ce faza am ajuns cu distractia. La 140 la ora, mi-am cerut scuze politicos si i-am inchis in nas
Mik nu m-a asteptat decat 2 minute(zice ea), bineinteles ca ne-am recunoscut din prima, si tot din prima am gasit hotelul (marea nimerala). Depus bagaje de Mik la hotel, plecat la carciumioara.
Stat aproape doua ore, timp trecut repede.
Mik mi-a zis sa nu cenzurez nimic acum, cand va povestesc.
Maria trimis SMS mai tarziu (fierbea de invidie), lui Mik i-ar fi placut sa o cunoasca. Altadata...
Vorbit despre diverse, copii, Romania, Franta. Nu am barfit pe nimeni de pe forum.
Parca ne cunosteam de cand lumea si in acelasi timp ne priveam, ne observam, e normal. Din cand in cand momente de tacere, scurte, pana la urmatorul subiect de discutie.
Mik, iarta-ma, eu sunt o buna executanta, dar nu stiu sa iau initiative. De aceea nu am fost exuberanta, asta sunt eu...
M-am simtit minunat cu tine, sper ca si tu vei pastra o amintire placuta si sper sa ne putem revedea intr-o zi.

Tineti-i pumnii, fetelor, in acest moment isi tine conferinta, in engleza, Mika de ea, asta o inspaimanta putin aseara. Succes, Mik, eu sunt sigura ca va fi bine!

Asta seara pleaca la Paris, maine seara tarziu se intoarce acasa la ea, abia sambata va putea veni sa ne mai scrie ceva. Si sa puna poza. Noroc ca avea ea aparatul de fotografiat la ea, la viteza in care am plecat de acasa eu il uitasem. Cineva s-a oferit sa ne faca o poza. Nu stiu ce-a iesit, dar suntem... noi, foarte bucuroase ca suntem impreuna.

Eu in orice caz, pe drumul pana acasa am avut un zambet tamp pe figura, tot timpul, ma susprindeam zambind ca proasta, ca amorezatul care se intoarce de la prima lui intalnire.

Va imbratisez pe toate si va doresc o zi cat mai placuta.
Lulu

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

pentru frantuzoaice! Vrem sa vedem poza!

Mergi la inceput

Lu , multumesc mult pt. poveste !
Daca ai stii cat de bine o inteleg pe Maria...

si astept poza plus povestea lui Mik ! Inclusiv despre cum a fost la conferinta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Iaca-ma pe fuga sa va salut ca tre sa ies .Sint aici Porumbele si la bine si la mai putin bine .(vb de situatiile de pe tarimurile astea)
Kuki pune si o cafea italieneasca linga napolitane1
Baa mult a-ti mai scris .
pe aici vreme urita ,iar se anunta ploaie si eu azi inru si ies din casa .Asta inseamna ca mai intru si pe aici sa va mai pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mik, tinem pumnii pt. conferinta!
Porumbel, cate luni are bb al tau? Eu, experienta cu banana, nu o mai incerc veci pururi...in casa, poate pe plaja, ca e mai simplu
Ma duc la copil, striga intr-un mare fel, semn ca a ´produs´
Va pup,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Soni , te asteptam !
Si aici au aparut nori pe cer , e super sa vezi cerul albastru si nori albi...Insa ploaie , nu se stie cand vom avea...

Carmi , bebele meu are 7 luni si jumatate . Prietena mea i-a dat baiatului ei piersica...si bine-nteles ca a ajuns prin par , urechi , nas , etc ! Din cauza asta eu ii dau deocamdata puiului meu piure de fructe cu lingurita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Porumbel, Andrei are 15 luni acum si tot cu lingurita capata piureul de fructe. Banana ca atare nu-i place sa manince direct din ea dar in piure ii place foarte mult, marul de-abia acum morfoleste la el, dar nu e prea dornic. L-am lasat o data si cu piersica iar rezultatul a fost un mozol total(uite aici). Si eu am o mare problema sa vad copilul mozolit. Din fericire la masa maninca curat, nici babetica nu-i pun.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Mneata
Mie mi-e rusine:-( Abia tin pasu' cu voi, cred ca ar trebui sa rog pe cineva sa-mi faca si mie niste rezumate.
Ieri am lipsit motivat: am socializat toata dimineata si buna parte din amiaza cu o romanca foarte draguta, pe care-am cunoscut-o anul trecut, pe-aci prin urbe. Expunea mozaice in marmura, o frumusete
Seara am fost la niste prieteni (pe el il cheama Ange) unde io m-am imbuibat cu nerusinare , asa ca azi mi-as construi o supa de varza. Cine are o reteta?
Pe drum spre, am sunat-o pe Lu, care era pe autostrada, da' nu m-am gandit la viteza si da, recunosc, i-am trimis un sms, de invidioaza ce-s, pai da, ca si io voiam s-o vad pe Mik. Tin pumnii.
Mita n-am decat una, rasa usor-de-curte, neagra tuci si cu 2 pete albe, Carbone o cheama. Eu voiam s-o botez Alba ca Zapada, da' nu m-a lasat conjointu' si zau ca nu-nteleg de ce. S-a cam implinit mititica de ea, bate binisor spre 5 kg, poate vrea si ea o supica de varza
Acu' ma duc la datorie, da' poate mai intru nitel mai tarziu
Aaaa, sa nu uit: va dedau cu voiosie www.fotosearch.fr/FDC001/920012/" target="_blank">ceasta ramurea ametitor parfumata
Bucuroase?

PS: Din categoria "pacatul recunoscut e pe jumate iertat": ieri am furat o cracuta de rozmarin, da' ramane-ntre noi, da?

Mergi la inceput