Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Moldovence optimiste aspirante la titlul de !
Inginera-Slanic Moldova, Bacau
Ellenii-Bacau
Sinzyk06-Bacau
Delphinas- Vaslui
Medeea-vs-Vaslui
Dana1980- Botosani
Mara80-Dorohoi, Botosani
Stroan-Sibiu
Monna03-Suceava
Onuta05-Vaslui
Any75-Roman, Neamt
Gilutza-Vaslui
Sophie76-Botosani
Pogonici1977-Piatra Neamt
Gabriella1-Vaslui
Iliuta-Suceava
Happymum-Galati
Mvb(Monica)-Botosani
Vanessa80-Iasi
Bitza-Suceava
Bitzy
Pysypisi-Barlad, Vaslui
Iris1211-Bacau
Doula-Israel/Piata Neamt
Nichi-Piatra Neamt
Moldovence optimiste!
Taty_ana - Galati
Amir10-Iasi
Dymomo77-Iasi
Anadomnica-Iasi
Dasalina-Botosani
Adrriana-Iasi
Ramona7575-Bacau
Oanka80-Iasi
Arinna-Barlad
Katyuscha21-Iasi
Dienutzahy-Vaslui
moldovence fericite
Laurraa-Iasi de Maya Teodora
Hera01-Olanda de Roan(15.06.2009)
Doamne ajuta sa le urmam toate!
cap.1 cap.2 cap.3 cap.4 cap.5 cap.6 cap.7 cap.8 cap.9 cap.10 cap.11
cap.12 cap.13 cap.14 cap.15
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Raspunsuri
Delphinas spune:
sa dea Dommnu sa fie un capitol frumos, cu vesti care mai de care mai bune.
eu de azi i ncet trat cu duphastone, pt a 3 luna. aseara am tras o sperietura grozava de la ovulul de betadine...dupa ce s-a dizolvat, probabil stateam eu mai aiurea si s-a scurs...am avut senzatia ca ma lasa simturile. parca mi s-ar fi rupt apa. e bun pt dezinfectie. numai ca pipi miroase e iod dupa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
doula spune:
Ia uite ce frumos am aterizat la capitol nou.
Multumesc de primire. Sa aveti o saptamana minunata cu multe vesti bune.
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
doula spune:
Si acum am vazut ca sunt pe listuta Gata moldoveanca aspiranta cu acte in regula.
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009
grafice TB
bytzi spune:
delphinas,multumim pt cap nou
sophiebine ai venit acasa dragutza si cu vesti bune...
ma bucur ca ai venit mai optimista decit de la Gynera,sa dea dumnezeu sa fie totul ok
deci un FIV la Budapesta e 1500e si ISCI e 2000e?
si eu zic sa mergi tot pe fiv macar stii una si buna ,eu am facut gresala sa epuizez toate cele 6 IA care se pot face din incapatinarea mea ca voi reusi asa ,am cheltuit in astia 4 ani tot mutindu-ma dintr-un loc in altul ,facind atitea investigatii si atitea IA cit faceam 2 fiv-uri si poate as fi fost gravi acum...
de aia zic ,mai bine fiv
cit despre estradiol in z2 si eu stiam ca e de preferat sa fie mai mic in jur de 30,cica ar fi mai bun un FSH mai mare dar un estradiol mai mic inainte de a incepe o stimulare
bafta multa scumpa noastra si sa te auzim cit de curind gravidutza
pup toate fetele
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
arinaa spune:
pupici si de la noi,am senzatia ca luna asta o sa ploua cu vesti bune:),delphinas nu fi suparata ca nu ai reusit sa faci decat instilatii,poate o sa fie suficient.pogonici,sophie,bitza,amir.oana
16+
Delphinas spune:
buna dimineata. o saptamana minunata va doresc.
arinaa nu sunt suparata ca am facut instilatie si nu hsg. mai suparata as fi fost daca nu as fi facut nimic si as fi batut drumu degeaba
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
sophie76 spune:
bytzi , da un FIV cu ICSI la Budapesta este 2000e, acu imi dai emotii cu estradiolul ca m am dus azi(Z3) sa mi repet analizele si stau cu emotii pina cind imi vin rezultatele.
Tu ce faci, ai intrat in linie dreapta pt FIV? Sa ti ajute Dumnezeu sa fie cu rezultatul dorit!!!
Vanessa ,tin pumnii si pt tine sa fie totul bine si sa te vedem pe lista de gravidute!!
Delphinas imi pare rau ca nu ai reusit sa faci HSG, e buna si instilatia si se spune ca si asta are acelasi efect ca si hsg ul, in sensul ca creste sansele de a ramine insarcinata imediat dupa ce e facuta, asa ca luna asta spor la treaba
pogonici nu am fost niciodata la Sovata si nici nu pot spune ca voi merge cindva, dar nu se stie niciodata
doula bine ai venit printre noi si sa te vedem cit mai curind si pe lista de gravidute!!!
sophie
bitza20 spune:
sophie76, ma bucur ca te-ai intors cu bine acasa si ca ti-a insuflat dr optimism si tin pumnii strasi sa fie rezultatul bun la analize. Merita incercata orice sansa, suntem cam in aceeasi ipostaza, si mie dr mi-a zis ca sanse de reusita la mine sunt cam de 30%....dar macar sunt..
Nichi, cand faci testul?
Delpihinas, gata m am hotarat si eu, luna viitoare trebuie musai sa fac si eu HSG. Spune-mi te rog, trebuie trimitere de la medic... cum se procedeaza, tu la ce spital ai fost sa faci? Luna viitoare vreau sa fac dosarul pt FIV si din noiembrie sa plecam la lupta
Va pup pe toate
Delphinas spune:
bitza eu am fost la dr mea gineco si i-am zis...vreau sa fac. mi-a dat o trimitere si un tratament cu antibiotic inainte, cica sa nu ai vreo infectie in sange. normal e gratis, dar noi romanii tb sa cotizam de fiecare data. eu am cotizat mai mult ca nu mi-a luat bani cand am fost la cabinet, loc unde te-ar jupui de bani unii dr.
cum nea radiologu nu a venit, am facut doar instilatie. acum sa vedem.
sa stiti ca nu doare chiar atat de tare cum se scrie pe diverse site-uri. eu ca mi-s o fricoasa incurabila, care mi-e frica de orice intepatura, mai ales acolo...am suportat eroieste. nu stiu ce m-a durut, dar a fost cat o intepatura de ac. si simti cum intra in cavitatea uterina un lichid...eu am simtit cum a luat drumul trompelor, cel putin asa ziceam eu. dureaza maxim 5 minute, daca nu sunt infundate. tb sa stai in pat vreo 30 de min, cica cu picioarele in sus, eu nu am stat, imi era rusine. am stat acasa dar nu stiu ce efect a mai avut. asa ca bitza....multa bafta. luna viitoare facem amandoua, daca va mai fi cazul
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
doula spune:
Buna dimineata
Va doresc o saptamana minunata
Andreea
grafice TB