Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele, si scuze ca intervin in discutie , Sophie, eu locuiesc in Budapesta, de multi ani, l-am vizitat pe dr kovacs, si am o parere foarte buna despre el, cat despre cazare, daca te pot ajuta, sunt multe pensiuni de familie in Buda in zona clinicii, cu 30 euro pe noapte dragute, si iti pot recomanda si restaurante de pranz si cina cu 4-5 euro pe meniu, aici se obisnuieste sa se manance in oras, asa ca sunt multe restaurante unde gospodinele vin si iau cele 3 feluri acasa pt ca e mai ieftin decat sa gatesti!
Si eu voi face IA cu el in viitorul apropiat!
Despre taxi si alte informatii de care ai nevoie, ma poti contacta si te ajut cu ce pot!
Va doresc tuturor sa va impliniti visul! Andreea

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sofia acestea sunt hotelurile din districtul 12 unde este clinica sunt foarte aproape se poate merge si pe jos, normafa, molnar,si novotel le reconand, preturile sunt pe 6 zile, si mai sunt si pensiunile care pot ajunge cam la 60% din pretul platit la hotel, rezervarea insa trebuie sa o faci din timp perntru a beneficia de tarife bune,
http://www.booking.com/searchresults.html?aid=311076;label=hotel-75090-hu-kerKukJCVxWsMLSwB5OdqQS3881735610;sid=e39925b5958d1c64731913529925a4d0;checkin_monthday=28;checkin_year_month=2009-10;checkout_monthday=3;checkout_year_month=2009-11;class_interval=1;hotelfacility=3;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre;ss_all=0;radius=13;district=1255

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,da,asa se pare ca am intrat in linie dreapta cu fiv-ul,mai am un hop de trecut,progesteronul in z2 si daca e ok incep stimularea
tie nu ti-a dat sa fac P in z2inainte de stimulare?
am inteles ca si P conteaza ,adik sa fie max 1,5 in z2 de preferat sa fie 1 pt a incepe stimularea,asa incit sa fie ok endometrul favorabil implantarii..

CarmenAlbu,foarte dragut din partea ta,conteaza f mult cind mergem intr-o tara straina si te pote ajuta cineva cu niste sfaturi

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

CarmenAlbu, iti multumim din suflet ca ne ajuti cu informatii. Si eu trebuie sa ma pregatesc de FIV, inca nu am hotarat 100% unde merg, deocamdata strang informatii. Oricum vreau sa fac un calcul estimativ cam cat ar ajunge un FIV in Ungaria si datele acestea imi sunt de folos. Multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

CarmenAlbu, multumesc din suflet pentru informatiile date, sigur ca am nevoie de ele , daca nu te superi te voi mai deranja cu intrebari despre pensiuni si restaurante, iti voi mai scrie pe PM
bytzi, mie doctorul mi a dat sa refac acum FSH LH si Estradiol si sa i scriu rezultatele pe mail si i mi spune mai departe ce sa fac, oricum daca sunt bune incep inhibarea(AC + Suprefact) ,probabil inainte de a incepe stimularea imi va cere si P, stiu ca si inainte de IUI la Iasi mi se facea FSH si P , nu mi a cerut nimeni estradiolul pina acum, mi l am facut eu pt ca era in baremul de analize de la Gynera!!! acum sincer am emotii pt val estradiolului sper sa nu ma impiedice sa incep FIV ul, e ciudat ca a iesit estradiolul mare(desi in intervalul normal de referinta al laboratorului) dat fiind ca eu nu am avut niciodata chisturi sau chestii de genul asta, ma rog sa iasa Ok rezultatele
De fapt acum daca imi amintesc, in luna in care am facut analizele hormonale am avut o dereglare de CM ,mi a venit la 17 zile in loc de 28 cum eu il am de obicei, poate a fost atunci ceva o deraglare
bitza, am inteles ca doresti sa faci FIV la Biogenesis? Pare a fi o alegere f buna, si eu daca nu as fi avut programare la Budapesta i as fi ales pe ei, desi sotul meu cind i am spus ca este o noua clinica la Bucuresti i s au aprins felinarele si ma bate la cap sa merg si la ei , poate poate nu l oi mai cara la Budapesta, desi i am spus ca Budapesta e un oras ffff frumos; el se gindeste ca poate totusi iesim mai ieftin la Bucuresti,ca nu prea stam pe roze cu banii,desi eu ma indoiesc.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor vin si eu cu o cana de laptic. Cred ca vine raceala.
CARMEN ALBU foarte bune informatiile de la tine.
Pt toate fetele sa aveti o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vai carmenalbu ...dar tu esti un mare ajutor aici printre noi cei care aspiram ptr budapesta

zimi te rog tie ce tratamnet de stimulare tia dat kovacs ptr IUI....

eu te voi agresa cu f multe inttrebari..sper ca nu te superi pe noi..poate ne vom inatlni prin budapesta daca iti va face placere..ce zici??..niciodata nu se stie..

chair vreau sa te intreb multe..dar nu acum caci am treaba...

eventual vb pe mes daca vrei..sa nu deranjam pe forum

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna seara fetelor si o saptamana frumoasa

Bitza pentru test mai astept macar o saptamana,fiindca am facut pregnyl,.

Am reusit performanta sa racesc asa ca sunt cu ceaiul dupa mine non stop,in rest asteptarea ma inebuneste .....

Delphinas te rog ma treci si pe mine pe listuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

NICHI te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nichi imi cer scuze, nici nu am bagat de seama ca nu esti pe listuta. sper sa ma ierti.
nopate buna va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput