Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 3
CarmenAlbu spune:
Fetelor cu mare placere ma intrebati ce aveti nevoie, eu militez ca FIV sau IA sa se faca intr-o mini vacanta pentru a se evita pe cat posibil intr-o situatie ca asta, stresul, asa ca voi aveti posibilitatea, iar daca preturile sunt mai mici atunci si mai bine! Mie vrea sa-mi faca IA pe ciclu natural, eu ovulez cam 10 luni pe an, eliberez un singur ovul, el spune ca nu am nevoie de mai mult , si nu-mi recomanda stimulare pentru ca sarcina multipla este foarte riscanta la mine, cauzele pentru care nu am ramas sunt altele mai complicate, sper sa aflu maine in urma rezultatului de la rezonanta magnetica!
Tratamentul propus de el este ovitrelle cand ovulul are 18 mm, nu vrea sa creasca mai mult pentru ca exista riscul sa imbatraneasca si mai multi factori in infertilitatea cu cauza nedescoperita si nimic altceva! Am mare incredere in el pentru ca mai multe fete din Budapesta si Ro au ramas, si este tanar, cu o engleza impecabila a studiat in usa!
Cat despre preturile practicate, eu stiu doar ca analizele si monitorizarile la el m-au costat mai putin de jumatate decat am platit in alte parti!
Va doresc mult succes!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
Delphinas spune:
buna dimineata fetelor.
va poftesc la sau ceai dupa preferinta. va invit mai pe seara si la www.cauttort.ro/wp-content/uploads/2009/08/tort-cala.jpg" target="_blank">o felie de tort. azi implinim 2 ani de casnicie.
o zi buna va doresc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
nichi spune:
Buna dimineata fetelor haideti la o cafeluta
Delphinas multumesc mult iubita ca m-ai trecut pe listuta
La Multi Ani si multi ani impreuna fericiti !
sophie76 spune:
Delphinas La multi ani fericiti impreuna si sa dea Domnul ca urmatoarea aniversare sa o petreceti in 3!!
Astazi este o zi speciala si pt mine, "intineresc" cu inca un an astazi implinesc 33 ani asa ca impartim tortul!!!
sophie
bytzi spune:
heeee se lasa cu petreceri...
delphinas,la multi ani fericiti impreuna cu multe bucurii si impliniri
sophie ,la multi ani cu multe bucurii si fericire ,sanatate si vise implinite
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Delphinas spune:
ooo....sophie...LA MULTI ANI!!! cu multe realizari si impliniri. de acum ne sarbatorim impreuna. poate la anu, la 34 de ani, sa ne petrecem si cu bebicii pe langa noi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita CArmenAlbu spune mi te rog ce teste cu rezonanta magnetica faci. |
Draga mea este RMN al pelvisului, am facut deja azi iau rezultatul, am preferat metoda asta de diagnosticare in schimbul laparoscopiei pentru ca este mai ampla si mai detaliata si nu trebuie sa ma mai taie pe burta doar pentru diagnosticare, abia dupa aceea daca este ceva ce necesita interventie voi proceda in consecinta! Si sper saptamana viitoare sa fac si la cap, pentru a verifica glanda hipofiza!
Sophia La multi Ani!
Sa aveti o zi de sarbatoare!
CarmenAlbu spune:
Delphi multi inainte plini de bucurii si impliniri!