Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 ,
Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,
Capitolul 17
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 44 cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Ankussa 27.05.1976

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE

Nocom spune:
Sa fie un capitol minunat!!!
Noapte buna si somn usor si lung puiutilor!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA

babytza spune:
Hai ma ca m-am descurcat si eu cu capitolul nou
Sa fie un capitol plin de bucurie si numai vesti bune ca de sarbatori
Joy mie nu mi se pare ca a luat putin 600g. Printesa Sofia arata foarte bine si nu ai de ce sa iti faci griji. Acum daca mandra nu se satura de la tine nu e bai sa mai vina si un bibe.Doar sa ai grija sa nu leneveasca dupa aceea la san.Ca sunt smekeri astia mici si e pacat daca ai laptic sa devina puturoasa. Muuuulta bafta la dr si sa ne spui ce rez aveti
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David

nikolici spune:
Daaaa sa fie un capitol plin de bucurii si liniste sufleteasca!!!
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
maimutzica Craciunitza

Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Dar parca nu mai puteai comanda pe bimbomarket international sau ma insel eu??? MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA povestea nasterii maimutzica Craciunitza |
Pe LaRedoute.fr nu se mai poate comanda, din pacate ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

felicic76 spune:
eu sunt relaxata odiseei hai sa va spun faza de aseara
dupa baie, culcat copil, pus la el in patut pe la 10,30 (cu o seara inainte, din comoditate, a dormit cu noi)
ora 7,15 dimineata. Ma trezesc ca este lumina afara. Zic sa mai dorm ca nu ma grabesc la serviciu. Dar de ce nu ma duc la serviciu? Pentru ca sunt gravida si am lasat-o mai moale. Si daca sunt gravida unde este burta? Burta nu mai am pentru ca am nascut. Si daca am nascut..unde-i COPILUL? COPILUL, UNDE ESTE COPILUL? Am zburat pana in camera lui, dormea ca un ingeras, dar in secundele alea, pana am ajuns la patut, aveam tensiunea 20. Am pus de cafea, am si baut-o si l-am trezit eu. Era ud pana in gat, s-a dezmetcit de-abia dupa ce l-am schimbat si si-a amintit ca-i este foame
A fost prima noapte in care nu s-a trezit pentru masa de la 5 dimineata, sunt curioasa ce face in noaptea asta, daca si-a scos masa sau a fost o intamplare.
La relaxarea mea contribuie si faptul ca este sanatos, cuminte, nu a avut colici si nu a plans necontrolat, probabil si de aceea pot sa plec de acasa, oarecum linistita, stiu ca este bine. Plus sotul: mi l-a luat din brate cand vedea ca-mi pica ochii de somn, nu ma lasa sa ma ridic de la masa si sa ma duc la el daca se alinta dupa baie, masat, schimbat, mancat, ma cearta daca-i caut in coarne prea mult (cu toate ca el l-a adus in patul conjugal, nu eu). Repet, el nu plange, doar scoate niste sunete, de fapt ne cheam sa-i tinem companie
si atunci il pun in scoica si-l aduc in bucatarie, cu noi.
metoda de adormit care la mine da rezultat 100%: luat in brate, leganat cu putere ca si cum ai bate unt intr-o sticla si suierat crancen in urechea lui. Adoarme intr-un minut, metoda luata din cartea lui Karp "Bebelusul meu este cel mai fericit", unde sunt o gramada de trucuri
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 ora 7,15 dimineata. Ma trezesc ca este lumina afara. Zic sa mai dorm ca nu ma grabesc la serviciu. Dar de ce nu ma duc la serviciu? Pentru ca sunt gravida si am lasat-o mai moale. Si daca sunt gravida unde este burta? Burta nu mai am pentru ca am nascut. Si daca am nascut..unde-i COPILUL? COPILUL, UNDE ESTE COPILUL? Am zburat pana in camera lui, dormea ca un ingeras, dar in secundele alea, pana am ajuns la patut, aveam tensiunea 20. Am pus de cafea, am si baut-o si l-am trezit eu. Era ud pana in gat, s-a dezmetcit de-abia dupa ce l-am schimbat si si-a amintit ca-i este foame ![]() |
Foarte taaaaaaaaaaaare

poze
poze David

nikolici spune:
FelicicMi a placut mult povestea cu gravidenia....si eu din pacate am simtit -o cand nu dormeam.Ma chinuiam pe o usha sa intru, sa nu ma lovesc la burta..ca na in imaginatiza mea bolnava eram gravida si trebuia sa nu-mi lovesc burtica si cu pasi de aia intr-o parte.
MERRY CHRISTMAS
maimutzica Craciunitza

babytza spune:
Nikoloci e dulce rau mandruta ta craciunita. Dai in poza asta de ce plange ? A spalat-o catelul pe fata ? Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David