Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Mancaruri cu carne: Retete cu pui ( 59 retete )

Chiftele de pui cu masline (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2786)
Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, cartoful si miezul de paine inmuiat in apa si stors. Se condimenteaza si se adauga ouale si usturoiul pisat. Maslinele se fierb 10 min. dupa care se scot samburii. Se adauga maslinele peste carne impreuna cu patrunjelul tocat fin. Se formeaza chiftele si se prajesc in ulei incins.
Pui cu ciuperci si smantana (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 15463)
Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta. Ceapa sa toaca mai mare iar ciupercile se taie in doua. Carnea se pune la prajit in uleiul incins, se adauga apoi ciupercile si ceapa si se lasa sa se caleasca. Se stinge cu 300ml apa amestecata cu un cub “concentrat de legume”(sau vegeta) si se fierbe intr-o oala acoperita la foc mijlociu, amestecand din cand in cand. Faina se amesteca mai intai cu smantana si apoi se torna in sos amestecand continu. Se lasa sa dea un clocot doua, dupa care se adauga verdeata tocata fin.
Valdostana din piept de pui (...mai departe) 10   (Voturi: 1)  (Vizualizari: 9186)
Pieptul de pui se taie pe jumatate se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper si se prejeste in 50 ml ulei. Cand este prajit se scoate iar peste el se pune o feliuta de sunca, una de cascaval si una de rosie apoi se pune la cuptor cateva minute.

Pui cu mustar (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2530)
Se transeaza puiul, se condimenteaza si se rumeneste pe toate partile, in ulei. Bucatile rumenite se ung cu mustar amestecat cu usturoi pisat si se asaza intr-o tava. Deasupra punem: ceapa tocata marunt, ardeiul tocat, sucul de rosii si sucul de lamaie. Se stropeste cu ulei si se introduce la cuptor timp de o ora.
Pui taranesc (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 8456)
Se taie puiul in bucati. Fiecare bucata se trece prin ou si malai si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste. Intr-o cratita cu doua linguri de ulei se pun la calit: ceapa taiata rondele, rosiile si ardeii taiati in felii si usturoiul tocat. Cand s-au inmuiat legumele, se presara marar tocat, se adauga puiul rumenit si 400ml apa. Se pune cratita la cuptor la foc mic, pana se patrunde puiul.

Pulpe de pui cu mustar (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5114)
Ceapa se toaca mai mare si se pune la calit in ulei. Cand incepe sa se inmoaie, se pune vinul si se mai lasa sa fiarba putin. Se condimenteaza cu sare, piper.

Pulpele se spala si se condimenteaza cu sare si piper.

Galbenusele se amesteca cu mustarul si cu crema rezultata se unge carnea.

Se pune ceapa intr-o cratita, apoi se toarna supa preparata si se asaza deasupra carnea unsa cu mustar. Se introduce cratita la cuptor, pana scade sosul iar carnea este moale. Daca mai este nevoie de lichid in timpul coacerii, se mai toarna putina apa.

Pui cu mustar si bulion (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4558)
Cartofii taiati rondele, ardeii taiati fasiute, se pun pe langa pulpele de pui (date inainte intr-un clocot), se condimenteaza dupa gust, se acopera cu apa (dar nu pana la nivelul pulpelor, cartofii sa fie acoperiti).

Deasupra se toarna un amestec din 3 linguri bulion, 3 linguri mustar dulce, ulei, condimente si putina apa. Se face o pasta subtire si se toarna peste pulpele de pui.
Piept de pasare cu ciuperci (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3489)
Pieptul de pasare se taie fasii si se prajeste in putin ulei.

Ceapa se toaca si se pune la calit, cu o lingura ulei masline. Se adauga ciupercile tocate si se lasa sa se inmoaie. Se sting cu 100-150 ml vin alb, amestecat cu putina zeama de lamaie. Se lasa sa se evapore vinul si se toarna o cutie smantana. Se presara putin cascaval si se fierbe pina devine un sos mai gros. Se amesteca apoi cu pieptul de pui si cu sare, piper, vegeta, putin curry.
File de pui arabesc (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4808)
Se portioneaza carnea in fleici subtiri, dupa care se introduc in interiorul fiecareia putin cascaval si masline (ambele taiate cubulete anterior).

Se ruleaza in folie de aluminiu.

Se pun fleicile invelite in folie de aluminiu în apa clocotita, timp de 15 minute, apoi se scot( si din apa si din folie) si se lasa la racit 10 minute.

Se dau prin ou batut, apoi prin pesmet si se pun la prajit.
Pui Stroganoff (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 7727)
Se taie fiecare piept de pui in patru, o data in lungime si o data in grosime. Se bate putin fiecare bucata atat cat sa fie cam de 5 mm grosime.

Intr-o tigaie se incing 30 ml ulei (doua linguri), se pune ceapa taiata marunt pana se inmoaie putin, se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa totul pe foc, pana ce se inmoaie ciupercile si se maronesc putin.

Se toarna ciupercile intr-un alt vas si se pun deoparte.

In aceeasi tigaie se adauga restul de ulei si se prajeste puiul, pe rand, cat incape in tigaie. Cel care e fript deja, se pune deoparte la cald.

Cand toate bucatile de pui a fost prajite, se adauga peste ele ciupercile gatite de dinainte, smantana, sare, piper. Se mai dau cateva clocote.
Pagina urmatoare  
Pagina 1 din 6

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput