Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Pasca cu mazurca Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Pasca cu mazurca 
Numar portii: 0 
Ingrediente: Aluat de cozonac(150-200 gr)
Compozitie(mazurca)
12 albusuri
200-300g zahar
100g stafide
1 ciocolata (taiata patratele mici)
200g rahat (taiat patratele)
1/2 coaja portocala numai partea colorata si la fel taiata
10-15 nuci rupte bucati
coaja de lamaie rasa
5 pachetele de zahar vanilat
Mod de preparare: Se bat albusurile spuma si se adauga putin cate putin zaharul, pana cand se ingroasa ca la bezea. Se adauga toate ingredientele in albusul bezea si se amesteca foarte usor de jos in sus. Se rastoarna peste aluatul pus in forma de pasca, forma unsa cu ulei.
Compozitia este pentru o tava de cca trei litri.
 
Mod de servire: Se serveste atat rece cat si calda.
 
Timp de preparare (minute): ~ 2 ore. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: adi69 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7714 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2447 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Pasca fara aluat
 Cozonac
 Cozonac neframantat
 Cozonac (2)
 Cozonac simplu cu nuca sau cu mac
 Cozonac (3)
 Cozonac moldovenesc
 Pasca
 Pasca foarte buna si usor de facut
 Pasca cu mazurca
 Pasca cu smantana
 Pasca(prajitura din brinza)
 Pasca fara aluat.
 Kurtos kalacs (cozonac secuiesc)

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput