1/2 l lapte 1 kg faina 250 gr zahar 4 oua 25 gr drojdie esente
Mod de preparare:
Se face putina maia din drojdie, un praf de sare, putin lapte si faina. Se pune zaharul in lapte si se tine pe foc pana se topeste zaharul. Dupa ce s-a racit putin laptele se pun ouala batute (unul intreg si 3 galbenusuri) si esentele. Cand a crescut maiaua se pune laptele peste ea si faina. Se amesteca cu mana cateva minute pana se omogenizeaza coca si apoi se pune uleiul putin cate putin pana se incorporeaza tot. Se lasa la crescut apoi se unge masa cu ulei se intinde o bucata de coca si se pune compozitia de : albusurile ramasa batute spuma, nu prea tare, cu zahar, cacao si nuci macinate), se ruleaza si se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa sa mai creasca un pic. Apoi, se unge cu ou batut, se presara cu zahar si se baga la cuptor la foc mic.