Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Fructe de mare cu sos Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Fructe de mare cu sos 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 500g peste de ocean, 250g fructe de mare, o cana jumatate apa, jumatate pahar vin alb sec, un varf de lingurita cimbru tocat, o ceapa mica tocata, o mana ciuperci taiate marunt, 100g unt, 3 lingurite faina, o cana jumatate lapte, 2 lingurite patrunjel tocat, sare, piper.
Mod de preparare: Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pana ce carnea se desface fasii cu usurinta. Separat, se soteaza ciupercile si ceapa in unt. Se adauga faina si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se adauga, treptat, laptele caldut. Se pune vasul din nou pe foc si se lasa inca un minut dupa ce incepe sa fiarba. Se adauga pestele, cu sosul, fructele de mare, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc cinci minute. 
Mod de servire: Se serveste cu patrunjel verde deasupra. 
Timp de preparare (minute): ~ 45 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Italia 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Marianar 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26470 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1938 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Caracatita cu sos si macaroane scurte
» Caracatita cu otet
» Caracatita cu paprica iute
» Caracatita cu praz
» Fructe de mare cu sos
» supa de scoici
» Delicatesa din Fructe de mare- a la St. Tropez
» Delicatesa din Fructe de mare- a la St. Tropez

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput