Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Gulas Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Gulas 
Numar portii: 0 
Ingrediente: -1kg carne de vita pentru gulas
-3/4kg ceapa
-4 linguri untura porc (ulei)
-4 linguri boia dulce
-2 catei usturoi
-1 lingurita chimen
-1 lingurita otet
-1/2l supa de vacuta (cub MAGGI)
-1 lingurita maioran
-1/16l vin rosu
-sare, piper
-1 lingura faina
-1 lingura smantana
Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste in untura incinsa pana devine aurie, se pune boia, usturoiul si restul de condimente si se lasa scurt sa se prajeasca.
Bucatile de carne se prajesc pe toate partile, se adauga otetul si vinul, se amesteca bine dupa care urmeaza supa.
Totul se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 2-3 ore (dupa calitatea carni).
Dupa ce carnea s-a fiert se scoate din sos si sosul se cremeaza cu STAB MIXERUL, se condimenteaza daca este necesar si se leaga cu faina.
Se pune carnea inapoi si se mai da un clocot.
Obs.
Acest gulas se poate portiona si congela.
Acest gulas este f.bun urmatoatea zi, deoarece condimentele isi imprastie aroma in timp.

 
Mod de servire: Se serveste cu paste fainoase, cu papanasi, fiecare dupa cum doreste si nu uitati cu o lingura de smantana.



 
Timp de preparare (minute): ~ 4 ore 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: schuster laura 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=4 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1467 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Gulas unguresc
» Ciulama din carne de vita
» Mancarica de carne cu lamaie
» Pulpa de vita cu sos de vin
» Escalop de vita foarte fraged
» Tocanita de vitel
» Gulas cu zdrente
» Gulas cu vita si ciuperci
» Gulas ca la Szeged
» Rosii cu carne de vita
» Gulas
» Chilli con carne
» Friptura de vita cu sos de bere
» Pfeffersteck
» Muschi de vitel impanat
» Friptura de vita cu sos de ceapa

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput