Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Muschi de vitel impanat Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Muschi de vitel impanat 
Numar portii: 0 
Ingrediente: un muschi mai mare (peste 1 kg)
1-2 capatani de usturoi
bucatele de slanina
sare si alte condimente preferate
ulei
vin
Mod de preparare: Se ia muschiul (intreg), se spala, se curata bine de pielite, se sareaza si se impaneaza cu catei de usturoi. Impanatul este foarte simplu: se taie in interiorul muschiului, cu cutitul, spatii in care sa incapa un catel de usturoi (nu e nevoie sa legi carnea cu ata). Cine vrea, poate impana muschiul si cu bucatele de slanina. Se pot folosi si alte condimente,
Se pune muschiul intr-o cratita cu putin ulei si se lasa 1/2 ora sa patrunda bine sarea, apoi se da la foc iute, acoperit. Se intoarce pe toate partile, sa se formeze crusta, apoi se toarna putina apa si un pic de vin si se da la cuptor. Daca il pui in tava de la aragaz, il poti pune direct la cuptor. Se intoarce pe o parte si pe alta, sau se stropeste cu sosul din tava. Se completeaza sosul cand scade. La sfarsit nu se mai stropeste cu sos, se lasa sa se rumeneasca. E gata cam dupa 2-2 1/2 ore, cand s-a rumenit frumos pe toate partile, iar furculita intra usor in el. E o friptura foarte frageda si foarte buna la gust. Se lasa sa se raceasca, ca sa se poata taia feliile frumos (nici nu se poate servi fierbinte, din acest motiv).
E foarte bun rece, dar e bine sa fie facut in aceeasi zi (nu de la frigider).
 
Mod de servire: Se serveste rece muraturi (gogosari in otet, castraveciori mici).
 
Timp de preparare (minute): ~ 3 ore 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Milia 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 9324 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Gulas unguresc
» Ciulama din carne de vita
» Mancarica de carne cu lamaie
» Pulpa de vita cu sos de vin
» Escalop de vita foarte fraged
» Tocanita de vitel
» Gulas cu zdrente
» Gulas cu vita si ciuperci
» Gulas ca la Szeged
» Rosii cu carne de vita
» Gulas
» Chilli con carne
» Friptura de vita cu sos de bere
» Pfeffersteck
» Muschi de vitel impanat
» Friptura de vita cu sos de ceapa

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput