Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Tocanita de vitel Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Tocanita de vitel 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 600g ceafa de vitel
1 ceapa
200g fasole verde
250g castraveti mici
60g faina
vegeta
150ml vin alb
sare, piper, cimbru
Mod de preparare: Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se taie carnea in bucatele, se da prin faina si se prajeste. Se toarna peste ea vin alb, si dupa ce a dat un clocot, se toarna un polonic de supa de carne. Se condimenteaza, se acopera vasul si se lasa sa fiarba. Se oparesc 5 min. fasolea si castrvetii taiati felii, apoi se pun peste carnea fiarta si se mai lasa pana devin fragede. 
Mod de servire: Se serveste calda cu patrunjel verde deasupra.
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Marianar 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1891 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Gulas unguresc
» Ciulama din carne de vita
» Mancarica de carne cu lamaie
» Pulpa de vita cu sos de vin
» Escalop de vita foarte fraged
» Tocanita de vitel
» Gulas cu zdrente
» Gulas cu vita si ciuperci
» Gulas ca la Szeged
» Rosii cu carne de vita
» Gulas
» Chilli con carne
» Friptura de vita cu sos de bere
» Pfeffersteck
» Muschi de vitel impanat
» Friptura de vita cu sos de ceapa

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput