Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Friptura de vita cu sos de ceapa Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Friptura de vita cu sos de ceapa 
Numar portii: 0 
Ingrediente: aproximativ 1,5 kg antricot de vita, 2 cepe mari, de preferinta rosii, ulei, un pahar de vin alb, mirodenii, sare, piper.
Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Cepele se taie pestisori foarte fin. Se aseaza in tava de cuptor potrivita pentru marimea bucatii de carne formind un pat. Deasupra se aseaza bucata de carne, se presara cu sare, piper si mirodenii, se unge cu ulei si deasupra se toarna paharul de vin alb. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pentru 45 de minute. Dupa ce timpul s-a scurs se intoarce carnea pe partea cealalta, se acopera din nou cu folia si se mai lasa la cuptor inca 30 de minute. Se scoate din cuptor, se feliaza in felii groase de 1,5 cm, se pun la loc in tava sau in vas Jena in care se poate servi. Sosul se pune in blender si se omogenizeaza, apoi se toarna peste feliile de carne si se mai dau 15 minute in cuptor pentru a se rumeni.
 
Mod de servire: Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur. 
Timp de preparare (minute): ~ 90 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: roxanaz 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37840 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 4670 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Gulas unguresc
» Ciulama din carne de vita
» Mancarica de carne cu lamaie
» Pulpa de vita cu sos de vin
» Escalop de vita foarte fraged
» Tocanita de vitel
» Gulas cu zdrente
» Gulas cu vita si ciuperci
» Gulas ca la Szeged
» Rosii cu carne de vita
» Gulas
» Chilli con carne
» Friptura de vita cu sos de bere
» Pfeffersteck
» Muschi de vitel impanat
» Friptura de vita cu sos de ceapa

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput