Clubul "babelor" FIV-oase 53

Clubul "babelor" FIV-oase 53 | Autor: o-baba

Link direct la acest mesaj

cap 1 cap 2 cap 3 cap 4 cap 5 cap 6 cap 7 cap 8 cap 9 cap 10 cap 11 cap 12 cap 13 cap 14 cap 15 cap 16 cap 17 cap 18 cap 19 cap 20 cap 21 cap 22 cap 23 cap 24 cap 25 cap 26 cap 27 cap 28 cap 29 cap 30 cap 31 cap 32 cap 33 cap 34 cap 35 cap 36 cap 37 cap 38 cap 39 cap 40 cap 41 cap 42 cap 43 cap 44 cap 45 cap 46 cap 47 cap 48 cap 49 cap 50 cap 51 cap 52


Aristica: Nu m-am gandit ca voi ajunge aici, dar, dupa 4 ani de analize, operatii, fertilizari in vitro si nenumarate sperante, iata-ma, tanara, intr-o casnicie minunata, alaturi de un om minunat, cu o casa plina de lighioane si prieteni, dar fara un copil. Nu-i nimic. Ca asta nu-i tot ceea ce detin. Detin prietene virtuale (si nu numai, caci unele dintre voi au devenit prietene "reale"). Prietene care trec prin aceasta viata cu speranta ca vor deveni mame. Prietene care apeleaza la tehnicile pe care ni le ofera medicina secolului XXI.
Suntem de multi ani pe acest forum. Am citit mult. Noi am fost aici, incurajand sute de fete. Sunt convinsa ca nu exagerez cand spun "sute". Suntem spijin pentru ele. Dar, suntem sprijin si pentru noi, "babele". Acest apelativ nu se refera la primaverile noastre, ci la anii de incercari, la sperantele noastre incomensurabile.
Suntem imprastiate prin Romania, sau chiar in afara ei. Nu ne putem cunoaste toate, nu ne putem intalni. Dar ne sprijinim zilnic. Haideti s-o facem aici, in "clubul" nostru, pana cand vom parasi aceasta parte "dureroasa" a forumului, invingatoare.

Info utile (IVF blogs, articles, RIF):
1. Dr. Thomas G. Hannam Fertility blog/Toronto/Canada (Protocols, RIF, FAQs) www.fertility.ca/" target="_blank">aici
2. Dr. Edward Ramirez Women's Health and Fertility blog/Monterey Bay/California aici
3. Immune Issues Fertility Friends Immune Board/UK www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?board=52.0" target="_blank">aici
4. Calcium Ionophore (Treatment for improving fertilization rate) www.fertile.com/Calcium-ICSI.html" target="_blank">aici si aici
5. www.farmaexpress.ro/" target="_blank">medicamente din strainatate
6. www.scritube.com/medicina/NOIUNI-DE-ORGANOGENEZ2320162216.php" target="_blank">stadiile carnegie
7. www.ivf.ca/duedate.php" target="_blank">Ziua testarii bhcg

Gravide: dupa prea mult timp
tamys FIV1 - Genesys, negativ; FET primul test bhcg 131, al 2-lea in scadere...; FIV2 Genesys, negativ; FIV3 Polisano Sibiu, negativ; FIV4 Polisano Sibiu, negativ; FIV5 Istanbul Turcia POZITIV CU GEMENASI !!!


Mamici:
Adi, mami de Ana si Ioachim (25.10.2010), 5 IA, FIV 1 punctie oarba, FIV 2 reusit, ambele dr Kovacs, Budapesta;
many_bani, 1993 sarcina obt. natural, avort spontan 10 sapt.; 2008aprilie-FIV1 sarcina oprita din evolutie 12 sapt.; 2008oct. - FIV2 nereusit; 2009feb. - FET rezultat inima ei si a sotului, Vlad; 2011feb. - FIV sarcina oprita din evolutie 13+ sapt.; FET 2 martie 2012, nereusit;


Tatici:
tanno25 mandru purtator de oligoastenoteratozoospermie severa, cu 3 FIV-uri la activ: fiv1-dec 2009 Szeged/Zadori, fiv2-martie 2010 Szeged/Zadori, fiv3 Budapesta/Kovacs. Din cel de-al treilea a rezultat Bogdanel;

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sa avem un capitol frumos, plin de vesti bune. Ioana, iti tinem pumnii pentru Ana si Doamne ajuta sa fie totul bine.


M-a impresionat ce ai spus... manuta ei care ti-a prins degetul.... Si ce bine ca ai laptic si ea il papa!!!! O sa isi revina, va lua in greutate, va fi bine, o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Ioana multa putere iti doresc si ma rog ca piersicuta ta sa fie ok,stiu ca asa va fi !!!
SAMIRRA ,imi amintesc ca ai zis la un moment dat ca tot ai avut scurgeri dupa ce ai montat steriletul ,dar nu mai retin cite zile ai avut ,la mine tot curge .......nu mult .........dar zilnic am cite o pata pe tamponul zilnic ..........tie la cite zile dupa montare ti sa oprit?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ioana, ce ma bucur ca au inceput sa ii dea laptic. O sa ii intareasca sistemul imunitar, ceea ce nu se intampla daca o hraneau doar pe perfuzie. Eu zic ca incet incet o sa se regleze toate lucrurile, e inca mica si va trebui sa capete putere. Dar, sunt curioasa, de ce e cu tifon pe ochi, a facut icter si o tin la lampa? Iti tin pumnii sa fie toate bune, chiar daca aveti un pic de stat in spital. Important e sa plecati acasa impreuna, sanatoase.
Lara, tin sa te anunt ca imi place nick-ul tau si a intrat oficial in cursa pentru numele gargaritei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Merci,Adriana. Tot la Albu ma gandeam si eu ( am mai fost la el cu diverse ocazii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare .. eu mam intors de la dr si .....

si mi-a recomandat pentru:
MTHFR C677T- heterozigot
PAI 1 4G/4G- homozigot

1. evitarea factorilor de risc de coagulare: fumat, contraceptive orale, tratament estrogeni, obezitate, hipercolesterolemie, sedentarism, deshidratare, imobilizari prelungite...
2. protectie antitrombotica postoperator LMWH (se administreaza heparina)- pana la mobilizare , dar si in imobilizari gipsate
- in sarcina - mai ales in conditiile unui FIV se administreaza :
# aspirin cardio 100 mg/zi de la inceperea protocolului
# LMWH (Clexane 0.4 sau Innohep 0.45) din ziua embriotransferului (sau daca stimularea este mai puternica se poate incepe
administrarea din momentul inceperii protocolului - se opreste inainte de punctie si se reia din mom. ET)
* si se recomanda monitorizarea hipercoagulabilitatii
3. testarea membrilor familiei
4. suplimentar se administreaza :
- magne B6 1/zi
- acifol 1/zi
- femibion I 1/ziAcum sa vad ce vor spune dr. sambata si ce schema de trat imi vor da..

O seara buna ... vad ca este cam liniste aici ...
Cred ca Cezare este de vina .. v-a captivat pe toate ... poate ma corup si euElly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1975 spune:

hello fetele
Multumesc pentru raspunsuri si scuze ca am scris cu majuscule. Nu am mai apucat sa va scriu deoarece am avut foarte mult de lucru. Mutatiile care au iesit prost sunt : Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota.
Intre timp am mai fost la un hematolog care mi-a recomandat clexane de 0.6 dar a spus ca nu este treaba lui si ca cel care decide cat si de cand sa incep sa iau clexane este doctorul ginecolog, asa ca eu nu stiu ce sa mai cred. A mai spus ca imi recomanda de 0.6 deoarece eu am 50kg si cum nu exista doza de 0.5 atunci imi recomanda de 0,6. Ce l-a surprins este cand i-am spus ca trebuie sa incep tratamentul din prima zi de stimulare deoarece el stie ca acesta se administreaza doar cand apare sarcina. Am sa incerc sa iau legatura cu dna Uscatescu sau Avram, dar nu stiu ce sanse o sa am deoarece s-ar putea sa fie in concediu. Si voua v-a prescris PK clexanele din prima zi de stimulare ?
Pe langa aceasta problema a mai aparut una in sensul ca la recomandarea lui PK, am fost sa-mi mai fac odata analizele de secretie endocervicala si eco intre ziua 15 25 a ciclului, si mi-a iesit infectie cu ureaplasma. Am primit tratament cu azitromicina iar dupa 7 zile sa mai repet odata analiza. Nu stiu de ce a mai aparut aceasta infectie deoarece in luna mai mi-am facut salpingectomie bilaterala. Bine macar ca analizele hormonale au iesit bine: FSH: 6.5, estradiol: 196, AMH 3.1 ng/ml. Ca tratament de stimulare nu am primit decat Menopur primele 5 zile dopa care trebuie sa merg la BD. Sunt curioasa ce efect o sa aiba deoarece eu pana acum la celelalte FIV-uri ama facut tratament doar cu Gonal.
Fetele voi stiti daca la BD se face endometrial injury si injectie hcg in uter inainte de transfer.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multe floricele pentru ioana . acum se va reface mai repede daca papa laptele matern . sa fie cat mai scurta sederea la spital .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna dimineata la toata lumea.
Mnemosys,repeta beta si nu intra in panica.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ioana , ma bucur sa aud ca piersicuta este hranita cu lapte matern, stimuleaza lactatia. Cred ca va este greu, dar sunteti luptatoare si totul o sa fie bine.
Va pup cu drag.

W-e placut fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Ioana ma bucur tare mult pentru bebita ca isi revine!
Maria imi pare rau de nereusita, suntem alturi de tine.
Mnemosys cred ca e de bine asteptam si rezultatul la urmatoarea beta, tinem pumnii!
Eu am fost dimineata si am donat ceva sange pentru trombofilie, astep rezultatul in 14 zile si sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav.
Va pup!

Mergi la inceput