Clubul "babelor" FIV-oase 22

Clubul "babelor" FIV-oase 22 | Autor: o-baba

Link direct la acest mesaj

cap 1 cap 2 cap 3 cap 4 cap 5 cap 6 cap 7 cap 8 cap 9 cap 10 cap 11 cap 12 cap 13 cap 14 cap 15
cap 16 cap 17 cap 18 cap 19 cap 20 cap 21


Aristica: Nu m-am gandit ca voi ajunge aici, dar, dupa 4 ani de analize, operatii, fertilizari in vitro si nenumarate sperante, iata-ma, tanara, intr-o casnicie minunata, alaturi de un om minunat, cu o casa plina de lighioane si prieteni, dara fara un copil. Nu-i nimic. Ca asta nu-i tot ceea ce detin. Detin prietene virtuale (si nu numai, caci unele dintre voi au devenit prietene "reale"). Prietene care trec prin aceasta viata cu speranta ca vor deveni mame. Prietene care apeleaza la tehnicile pe care ni le ofera medicina secolului XXI.
Suntem de multi ani pe acest forum. Am citit mult. Noi am fost aici, incurajand sute de fete. Sunt convinsa ca nu exagerez cand spun "sute". Suntem spijin pentru ele. Dar, suntem sprijin si pentru noi, "babele". Acest apelativ nu se refera la primaverile noastre, ci la anii de incercari, la sperantele noastre incomensurabile.
Suntem imprastiate prin Romania, sau chiar in afara ei. Nu ne putem cunoaste toate, nu ne putem intalni. Dar ne sprijinim zilnic. Haideti s-o facem aici, in "clubul" nostru, pana cand vom parasi aceasta parte "dureroasa" a forumului, invingatoare.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Gravide: dupa prea mult timp
tamys FIV1 - Genesys, negativ; FET primul test bhcg 131, al 2-lea in scadere...; FIV2 Genesys, negativ; FIV3 Polisano Sibiu, negativ; FIV4 Polisano Sibiu, negativ; FIV5 Istanbul Turcia POZITIV CU GEMENASI !!!


Mamici:
Adi, mami de Ana si Ioachim (25.10.2010), 5 IA, FIV 1 punctie oarba, FIV 2 reusit, ambele dr Kovacs, Budapesta.
many_bani, 1993 sarcina obt. natural, avort spontan 10 sapt.; 2008aprilie-FIV1 sarcina oprita din evolutie 12 sapt.; 2008oct. - FIV2 nereusit; 2009feb. - FET rezultat inima ei si a sotului, Vlad; 2011feb. - FIV sarcina oprita din evolutie 13+ sapt.; In pregatire FET martie 2012


Tatici:
tanno25 mandru purtator de oligoastenoteratozoospermie severa, cu 3 FIV-uri la activ: fiv1-dec 2009 Szeged/Zadori, fiv2-martie 2010 Szeged/Zadori, fiv3 Budapesta/Kovacs. Din cel de-al treilea a rezultat Bogdanel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sa avem un capitol frumos si vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

buna dimineata si o zi buna va doresc
radeti voi radeti. acum vreo doi ani? aveam sansa sa fac un stagiu in viena. am contactat-o pe balanta pe pm sa o intreb cat costa nasterea la nu stiu ce clinica din viena da? visam ca voi fi insarcinata si voiam sa fiu acoperita....
balanta te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:
Lasa, ca nu esti singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, cat a costat histeroscopia la PK? Oare am retinut bine de la Samira ca a fost 50.000 forinti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Neataaa!
sami azi-dimineata mi-am dat cu gloss si mi-am amintit ca aseara am uitat sa-ti spun ca daca-ti tatuezi buzele, gloss-ul n-o sa se mai vada frumos.
adrianaaaaa am gandit, cantarit, uitat la dosarul imens si hotarat: fara estrofem!
cris tare mesajul sotului. dar a mai scris dupa asta, sau i-ai dat interdictia de a se mai apropia de forumul asta?
ana ciclosul tau vine la 19 zile?
sabinuta vin si eu si -ti zic, ca-s deacord cu sotul tau
lara daca ai facut histero acum, cand faci urmatorul fiv? in aprilie sau mai?
balanta
doamna profesoara poate reusim sa ne mai vedem odata, inainte de Pastele asta?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Bravo Aristicule ; inteleapta decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, ciclosul meu vine cand vrea el. Nu-l intereseaza deloc ce imi doresc eu. Acum a venit practic la 18 zile, in ziua a 19-a. Altadata vine la 28 de zile cateva luni, pe urma o da doua luni la 30 sau 32, pe urma vine la 26 sau 27. Ei, de data asta a venit la 18. Acum eu nu prea inteleg o faza. In ziua 8 era foliculul de 15 mm, ce naiba sa inteleg? A avut loc ovulatia prin ziua a 11-a, a 12-a si am un deficit de progesteron sau nu a avut deloc ovulatia si, iarasi, ce inseamna asta?!


Daca merg la doctor o sa imi aud aceleasi chestii. Asadar, imi ramane netul sa cotrobai si tot nu o sa gasesc probabil mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anaasta hai sa iti zic cum stiu eu ca sta treaba la femeile cu rezerva micuta ( asa ca noi ). Acel folicul ori s-a spart peste 2-3 zile, si putea fi plin(cu ovocit) sau putea fi gol....; ori nu s-a spart. Pentru ca nu stim exact ce s-a intimplat cu foliculul, nici nu poti trage concluzia ca ai deficit de faza lutelala.
Eu as cauta o perioada buna dpdv hormonal, sa zicem acea perioada stabila cu cm la 28 de zile, si as face un fiv. prea multe nu ai ce face din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da, Ady, stiu ce zici. Eu cautam o explicatie dpdv biologic la faptul ca mi-a venit CM asa de repede. Acum, stiu ca e ideal sa astept luna cea mai buna, dar ma gandesc un pic cu frica daca voi mai avea asa ceva. Pentru ca degeaba mie imi va veni urmatorul ciclu la 28 de zile pentru ca asta inseamna ca asta a fost ciclul ok si cum stiu eu asta dinainte?! Oare toate fetele cu rezerva redusa patesc asa ca mine?! Si asta ce inseamna, ca acusica vine menopauza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana eee zanica mea daca am intelege noi cum functioneaza glandele, organismul.... am fi tari; nici medici nu inteleg, asa ca.... Unul din semnele menopauzei precoce este si ciclul foarte scurt, pot fi si foliculii goi; poate insemna si deficit de faza lutelala...
Indiferent ce este si ce inseamna, merita sa incerci, e o sansa, stiu fete care au reusit si erau in aceasi situatie ca tine. Din pacate prea multe nu ai ce face. Totul e sa ramai increzatoare si dornica sa incerci, e sansa ta si trebuie jucata pina la capat
Indiferent la cite zile iti vine cm, poti face fiv; cere pareri si solutii de la medici, se gasesc

Mergi la inceput