Clubul "babelor" FIV-oase 36

Clubul "babelor" FIV-oase 36 | Autor: o-baba

Link direct la acest mesaj

cap 1 cap 2 cap 3 cap 4 cap 5 cap 6 cap 7 cap 8 cap 9 cap 10 cap 11 cap 12 cap 13 cap 14 cap 15 cap 16 cap 17 cap 18 cap 19 cap 20 cap 21 cap 22 cap 23 cap 24 cap 25 cap 26 cap 27 cap 28 cap 29 cap 30 cap 31 cap 32 cap 33 cap 34 cap 35


Aristica: Nu m-am gandit ca voi ajunge aici, dar, dupa 4 ani de analize, operatii, fertilizari in vitro si nenumarate sperante, iata-ma, tanara, intr-o casnicie minunata, alaturi de un om minunat, cu o casa plina de lighioane si prieteni, dar fara un copil. Nu-i nimic. Ca asta nu-i tot ceea ce detin. Detin prietene virtuale (si nu numai, caci unele dintre voi au devenit prietene "reale"). Prietene care trec prin aceasta viata cu speranta ca vor deveni mame. Prietene care apeleaza la tehnicile pe care ni le ofera medicina secolului XXI.
Suntem de multi ani pe acest forum. Am citit mult. Noi am fost aici, incurajand sute de fete. Sunt convinsa ca nu exagerez cand spun "sute". Suntem spijin pentru ele. Dar, suntem sprijin si pentru noi, "babele". Acest apelativ nu se refera la primaverile noastre, ci la anii de incercari, la sperantele noastre incomensurabile.
Suntem imprastiate prin Romania, sau chiar in afara ei. Nu ne putem cunoaste toate, nu ne putem intalni. Dar ne sprijinim zilnic. Haideti s-o facem aici, in "clubul" nostru, pana cand vom parasi aceasta parte "dureroasa" a forumului, invingatoare.

Info utile (IVF blogs, articles, RIF):
1. Dr. Thomas G. Hannam Fertility blog/Toronto/Canada (Protocols, RIF, FAQs) www.fertility.ca/" target="_blank">aici
2. Dr. Edward Ramirez Women's Health and Fertility blog/Monterey Bay/California aici
3. Immune Issues Fertility Friends Immune Board/UK www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?board=52.0" target="_blank">aici
4. Calcium Ionophore (Treatment for improving fertilization rate) www.fertile.com/Calcium-ICSI.html" target="_blank">aici si aici

Gravide: dupa prea mult timp
tamys FIV1 - Genesys, negativ; FET primul test bhcg 131, al 2-lea in scadere...; FIV2 Genesys, negativ; FIV3 Polisano Sibiu, negativ; FIV4 Polisano Sibiu, negativ; FIV5 Istanbul Turcia POZITIV CU GEMENASI !!!


Mamici:
Adi, mami de Ana si Ioachim (25.10.2010), 5 IA, FIV 1 punctie oarba, FIV 2 reusit, ambele dr Kovacs, Budapesta;
many_bani, 1993 sarcina obt. natural, avort spontan 10 sapt.; 2008aprilie-FIV1 sarcina oprita din evolutie 12 sapt.; 2008oct. - FIV2 nereusit; 2009feb. - FET rezultat inima ei si a sotului, Vlad; 2011feb. - FIV sarcina oprita din evolutie 13+ sapt.; FET 2 martie 2012, nereusit;


Tatici:
tanno25 mandru purtator de oligoastenoteratozoospermie severa, cu 3 FIV-uri la activ: fiv1-dec 2009 Szeged/Zadori, fiv2-martie 2010 Szeged/Zadori, fiv3 Budapesta/Kovacs. Din cel de-al treilea a rezultat Bogdanel;


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

sa avem un capitol frumos si vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Lara, noroc cu tine ca ai povestit de PK ... ca si eu am uitat sa-i scriu ... I-am scris scurt si la subiect ... inca n-am putere sa ma gandesc detaliat la ce urmeaza!

Chiar daca nu sper mare lucru de la copilasii din tabara de ski ... ma gandesc ca asta vom face mai intai ... Imi spune cineva cate zile trebuie sa stam la Buda in acest caz?


Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata fete

un capitol fain sa avem.

cris,pentru FET stai 2 zile dar tu cum esti din CJ poti merge dimi pentru transfer si te intorco seara acasa.

o Sambata frumoasa tuturor





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neatza girls
Cris, noroc ca a intrebat Ana, ca si eu uitasem complet..blank total..legat de FET, cum a zis Sami
recomandarea mea, queen of FET's, e sa mergi cu o zi inainte, mai ales daca programarea va fi de dimi, sa dormi bine, sa fii odihnita, inainte de ET un dus alternativ cald-rece, incheiat cald (cat de fierbinte suporti), jumatate de injectie Ovitrelle, in rest, fii relaxed si increzatoare, you'll never know
sabi, welcome home! finally..
Ari, distractie & dezmat!! un pahar si pentru moi, da?
in CJ vremea e superba, I'm going out, out, out in the city
un WE minunat tuturor


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Neatza buna Babutelor va saluta o babuta cu burta
Sa fie un capitol vesel cu vesti numai bune.
Eu va citesc zilnic,i-mi pare rau de tot ce vi se intimpla negativ,m-am intristasem rau pt Lara ,nu am cuvinte uneori e nedrept ceea ce se intampla ,dar nu avem incotro trebuie sa ne acceptam soarta,buna ,rea cum e data .
Sa aveti un weekend linistit de vara


Looana
+13


Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataaa
lyly mie Albu doar mi-a zis ca tocmai lansau varianta, nu am intrat in detalii. oricum, pe atunci ma consideram o femeie cu rezerva rezonabila si nu credeam ca o sa ajung in sit asta
Lara ma conformez si iti recit reteta
500 g faina (daca combin pun 300 faina alba de brutarie tip 650 si restul secara, neagra, integrala sau amestecata).
340-350 ml apa sau lapte - sa fie caldute - in care dizolv 25g drojdie proaspata , am incercat si cu drojdie uscata, dar nu stiam echivalenta ai am pus la nimereala. La maia (amestecul de drojdie cu lichid) poti sa adugi si 1 lingurita de zahar - zaharul hraneste drojdia.
1 lingurita sare
Castronul e din plastic, dar are pereti mai grosi care au ceva inertie terminca si nu sunt "lipiciosi" si are capac care se inchide ermetic.
Faina se pune in castron impreuna cu sarea si se aeriseste - eu manevrez o lingura cu gauri prin ea, ocazie cu care si omogenizez sarea (si semintele daca vreau) in continut. pe urma fac un spatiu larg in mijloc si torn maiaua. pun capacul la castron si verific ca s-a inchis bine (am patit-o cu sotul care pus sa agite castronul si fiind fara chef l-a smucit tare si a facut baie in aluat de paine !). castronul il agit stanga drepata, sus-jos, rotatii - in toate felurile pana nu se mai aude ca se zbantuie ceva in el. am cronometrat o data si am facut manevra 40 sec, alta data a durat ceva mai mult. daca ridic capacul si ma uit, totul e omogen acolo. las castronul intr-o zona fara curenti de aer rece pana sare capacul. din cauza ca dospeste drojdia se creeaza gaze si la un mom dat sare capacul, daca nu sare ma uit eu dupa 15 min sa vad care e situatia. Mi s-a intamplat sa nu fi crescut prea bine si atunci am pus castronul la caldura (am pornit cuptorul si pe el l-am tinut desupra pe aragaz), dar de regula nu au fost prob. Aluatul trebuie sa fie aproape dublu decat la inceput. Il rastorn in tava de copt (eu am una din silicon si o folosesc ca atare, cand am folosit din alt material am tapetat-o ci hartie de copt)- nici aici nu bag mainile in aluat, e suficient de moale cat sa cada singur si mai dau cu o spatula pe pereti sa curat ce mai ramane. in tava mai las cam 15 min sau pana creste de depaseste frumos marginea tavii. bag la cuptor la 220 grade, la mine treapta 4, cam 30 min dupa care incep sa probez cu o scobitoare daca e facut - adica infig obiectul in mijlocul painii si daca la scoatere ramane ceva lipicios pe el nu e gata inca.
cand e facuta, o scot din cuptor, o rastorn din tava si o tin infasurata in prosop pana se raceste. Painea rotunda a stat mult mai mult in cuptor si se uscase f tare coaja - ca sa evit asta ar fi trebuit sa bag o tavita cu apa jos in cuptor - tinutul in prosop a mai muiat-o, dar tot e crocanta; daca nu faceam asa cred ca ar fi fost beton.
gata, mi-a luat mai mult sa o scriu decat sa o fac
de cand fac painea asa am satisfactia ca e "facuta de mine". uneori, just for fun, framant putin cu mana aluatul - dar dupa ce s-a format bolul de aluat prin omogenizare cu castronul, sa nu mi se lipeasca toate alea de mana. prin framantare se dezvolta glutenul (asta am invatat la atelier )
am pus si niste poze in album, dar trebuie aprobate intai.


---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

buna dimineata fetelor
am fost si eu la piata si mi-am luat niste capsuni bazate
in rest...azi am treburi de gospodina...
we fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

detalii din contzed...KW
saptamana trecuta am fost cu munca. contzed inainte...
14 ovo, 10 ok pt icsi, 8 fertilizate, 7 la ziua 3, o morula fragmentata la ziua 5. pe scurt de la 3 la 5 mi-au murit toti embrionii.
rezultat negativ
alte detalii daca vreti eu va spun dar cred ca astea sunt cele mai importante.
KW mi-a placut desi nu-mi place totusi ideea asta de echipa unde toata lumea stie pe de rost cazul tau si totusi nimeni nu te scoate dintr-o schema.
la protocol am reactionat ok. poate progesteronul mi s-a parut cam mare.
n-au facut IMSI desi am insistat.
eu nu am cheltuit f mult in concediu, am stat intr-un apartament, mi-am gatit si am obtinut si fantasticele promotii la plata cash la KW.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

asa ca ari te rog mult da-mi detalii taifunice despre orice tine de ovo si proceduri pentru ele te rog.
ce ti-a zis exact de calcium ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sabina, nu inteleg exact, ai avut ce transfera?
cu cine ai facut monitorizarile, punctia si et? ti-au masurat progesteronul?
imi pare rau pt nereusita

Mergi la inceput