Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,
Capitolul 19
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 45 cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

[size=2]Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie[/blue][/b]
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
[purple]La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE

300 spune:
Sa fie un capitol vesel ca sa compenseze vremea de afara.
Eu o tot astept pe soacra-mea care a luat trenul in loc sa vina cu microbuzul. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

gaia.nevia spune:
Va pup pe toate.
Azi zi grea, am facut parastas de un an dupa tata. L-am luat si pe Teo cu mine, ca sa ramana Radu acasa cu tati.
A fost circ cu Teo la restaurant. La cimitir a fost foarte tacut si curios... I-am povestit de bunicul si se uita la mine cum plangeam si era si el trist, dar nu pentru mult timp.
La restaurant a alergat pe peste tot, a spus stica (sticla) si bewe (bere) si becu (ca era stricata o vitrina frigorifica si nu avea lumina iar fimiu umbla dupa ospatar si ii tot explica bewe, bewe, becu!), apoi i-a convins sa de pe Minimaaaa, minimaaa (minimax, desigur...) Pana la urma i s-a facut somn si am plecat rapid la masina ca incepuse sa urle si nu se mai auzea om cu persoana.
Am scris si eu povestea nasterilor.
Ma invatati si pe mine va rog sa fac cuvinte pe care apesi si te duce direct la link? (cum ar fi "povestea nasterii").
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130752

felicic76 spune:
claudina: multumim de capitol nou! Wow, ce mare este Razvanel! si la propriu si la figurat Sa fie sanatos si sa nu va supere dintisorii prea mult
babyboy: la mine nu este cazul cu bratele, dar daca il pui in patut, ce face, plange? Daca plange, cat plange? (pe langa relaxata odiseei, eu mai sunt si sadica) cel mai mult al meu a plans 12 minute, era la inceput, iar acum adoarme singur in patut, fara sa vocifereze sau sa protesteze, cred ca este genul de persoana caruia daca ii este somn, adoarme unde este
este deja a doua zi de cand nu am iesit afara, cand il schimb bebe face ochii mari si aproape ca nici nu mai respiraecta, cred ca undeva el asteapta sa mergem la plimbare. Voi ce faceti? I-ati scos zilele astea?
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Va pup pe toate. Azi zi grea, am facut parastas de un an dupa tata. L-am luat si pe Teo cu mine, ca sa ramana Radu acasa cu tati. A fost circ cu Teo la restaurant. La cimitir a fost foarte tacut si curios... I-am povestit de bunicul si se uita la mine cum plangeam si era si el trist, dar nu pentru mult timp. La restaurant a alergat pe peste tot, a spus stica (sticla) si bewe (bere) si becu (ca era stricata o vitrina frigorifica si nu avea lumina iar fimiu umbla dupa ospatar si ii tot explica bewe, bewe, becu!), apoi i-a convins sa de pe Minimaaaa, minimaaa (minimax, desigur...) Pana la urma i s-a facut somn si am plecat rapid la masina ca incepuse sa urle si nu se mai auzea om cu persoana. Am scris si eu povestea nasterilor. Ma invatati si pe mine va rog sa fac cuvinte pe care apesi si te duce direct la link? (cum ar fi "povestea nasterii"). Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130752 |
[url= "link-ul in cauza" ]povestea nasterii[/url] dar fara niciun spatiu. Am citit povestile, foarte frumoase, sa-ti traisca flacaii!

Paula-Laura spune:
Salutare mamici!
Sunt si eu o mamaica de octombrie 2008 care va urmareste de ceva vreme si as dori sa incep sa particip la discutiile voastre !
sper sa ma primiti si pe mine

Paula-Laura spune:
datele noastre sunt:
mihnea andrei, nascut la 09.10.2008, Sp Elias, Prof Vladareanu, cezariana 39 sapt, APGAR 9
data mea de nastere:12.07.1977
please spunet-mi si mie unde imi pot edita semnatura ca nu gasesc si pace...
mersic
Paula

andreea_and spune:
Am intrat si eu sa urez
La multi ani Carla Alexandra - 4 luni, sunteti fete mari nu gluma!
Sa-mi traiasca ginerele Tudor, la cat mai multe lunite!
La cat mai multe lunite Mario si Radu!
Laura, sper sa fie bine Alexia si sa nu aiba streptococ! Multa sanatate lui Andy!
Claudinna felicitari pentru dintisori, ce baiat mare ai!
Eva se face din ce in ce mai frumos Luca, de expresiv nu mai zic..
Gaia nevia scrii asa [ url= "http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130752" ]povestea nasterii [ /url ] fara pauze.
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

andreea_and spune:
Felicia eu n-am avut curaj sa ies cu ea, mai ales ca bate vantul. Daca era doar ploaie ma mai incumetam cu husa dar asa nu. Ne-am jucat si dragalit toata ziua azi, ieri a fost cu show ca a durut-o burtica.
Mina iar a repetat povestea cu nemancatul dimineata, dar macar am descoperit de ce - o durea burtica(din cauza mea, am exagerat cu niste prajituri cumparate). Ieri nu a vrut sa manance pana la 6 seara de m-am speriat rau. Sunat dr, ne-a zis sa-i dam Debridat si colic baby si pana la urma a mancat dar n-a recuperat ce nu mancase toata ziua
. Saptamana asta clar nu va lua prea mult in greutate ca am tot avut probleme din-astea.
Ramona voiam sa-ti spun ca da, bebe alaptat exclusiv se poate constipa, noua ni s-a tot intamplat, a iesit afara si la 6 zile. La sfatul Mirunei am inceput sa mananc prune uscate si chiar functioneaza, prefer metoda asta decat s-o indop cu siropuri sau sa-i pun supozitor.
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

andy.p spune:
andreea_and si alti
ici Minei sa nu o mai doara butica.
Paula-LAura bine-ai venit,tre sa scrii inca vreo 10 mesaje ca sa te vedem live..te vor trece fetele in listuta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei