Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
stancutza spune:
Mitsu,
ce varsta frumoasa!
ce mamica tanara, frumoasa si dedicata!
ce realizare, un pui frumos si expresiv - mandria mamei!
Eu iti urez sa ramai asa cum esti!!! Sa fii sanatoasa si vesela si sa ii daruiesti, la timpul potrivit, lui Conrad niste tovarasi de joaca, dulci ca si el!
La Multi Ani!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
La multi ani Mishuuuuu!!!!! mult si la cat mai multe aniversari cu bbC alaturi.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
MITSHULE sa fii fericita alaturi de puiul tau si sa ti-se indeplineasca toate dorintele.cea mai curajoasa mamica
Wow Tinna sunteti cap de lista este primul pretendent al bebelinei de aici de pe forum...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
Mary ai o Dariutza delicioasa!Felicitari de botez
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
honey79 spune:
Fetelor, vin la voi cu o intrebare: sta vreuna dintre voi in Pantelimon?? Pe langa spitalul Pantelimon???
Mama mea s-a internat astazi acolo. Si, ii spunea la telefon sora-mii ca spitalul arata ca un grajd, si ca nici apa cu ce sa ia pastilele nu au.
Si nici afara din curtea spitalului nu ii lasa.
Ma interesa daca e cineva prin preajma, sa rog frumos sa ii ia vreo 3 sticle de apa plata,si sa le duca la poarta.Nu trebuie sa intre in Spital.Platim deranjul (si apa, normal).
Mi-e greu s-o stiu asa, si ma doare ca nu sunt acolo, sa ajut cum pot.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Eliza spune:
Intram si noi sa va salutam inainte de a pleaca in Romania(sper sa mai pot citi si scrie si de acolo).
Ereena multa putere sa accepti ce s-a intamplat si toate gandurile bune se indreapta acum spre tine sa te intareasca si sa te ajute sa nu pierzi lapticul pentru Matei.
Mitsu La multi, multi ani! esti o mamica pe cinste si anul asta ai cel mai frumos cadou:zambetele baietelului tau.
Sara si Gatta felicitari pentru botez si ati fost amandoua niste frumoase si deosebite. Sa va fie numai bine de acum incolo si sa uitati de problemutele avute
Alina tare simpatica e Dariuta cum rade ea acolo. Se fac mari puii nostrii, incep sa rada sa se rostogoleasca, le dau dintisorii...parca ieri serbam orice contractie si acum...trece foarte repede timpul.
Miri multe felicitari pentru job (vorba unui coleg "stiam eu ca esti desteapta") si multi pupici pentru baieteii tai care sunt niste dulci si haiosi.
Nemary dulcica tare fetita ta si tu tare mandra de ea esti.
Va pupam si incercam sa intram cand om putea in Romania poate reusesc sa ma si vad cu niste fete care se plimba prin Moghioros sau IOR.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Mitshu !!! Sa iti fie viata plina de bucurii, noroc, sanatate, dragoste si multumire sufleteasca
Gatta ati fost absolut superbe la botez.
Sara ta este atat de finuta, dulce si cu niste ochisori absolut incantatori , un ingeras de copilas
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by alina023
Lala, cand am incercat sa-i dau formula cu biberonul mi l-a respins indiferent de ce marca de lapte i-am dat sau de ce tip de tetina am folosit. Am sa incerc totusi sa ii dau si cerealele cu biberon si tetina speciale. As incerca orice numai sa o vad ca papa.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Alina la noi , ca deh si eu am una bucata mofturos si manechin la usa au mers cerealele cu orez simplu de la Milupa date in biberon NUK , cel cu gaura mare , asemanatoare cu Avent si numai cu tetina de latex
Am incercat si eu toate marcile si toate tetinele pana la astea, sunt singurele care le accepta .
Ma refer la bibele asta :
http://www.lifebaby.ro/images/large/743269.jpg
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
raca spune:
MItshu
Sa fii fericita alaturi de bb C cel frumusel!!
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
[b]Sa ne traiesti Mitsule , La multi ani cu sanatate , cu implinirea tuturor dorintelor , cu multa fericire si realizari pe toate liniile ![b]
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta