Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
Shose spune:
Mishule stiu ca maine e ziua ta....si a lu' tata.
de pe acum si bravo. 7'mi placea si mie cel mai tare. 7 si 8. 6 luau aia care'si aranjau ceva. 5 nota cinstitului. Iar 9 si 10 nahhh...mai rar.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Tinna S. spune:
Mitsu, e ora 11.31, asa ca mai e putin pana la 12 noaptea, deci pot sa iti spun de pe acum La multi ani!!!
Sa fii foarte foarte fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Si bineinteles felicitari pt ca ai scapat cu bine de proiect si de colocviu!
Aaa, si nu mai stiu daca am apucat sa-ti zic ce mult mi-au placut pozele tale cu bebe... si cele de la botez dar mai ales cele de la studio... SUPERBE...
,
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
miri_mik spune:
mitsule!
LA MULTI ANI! asa, cu o juma de ora inainte s ainfloresti ca regina noptii! sa te bucuri de bbC si sa fii mereu convinsa ca ai luat o decizie buna aducandu-l pe lume! e la fel de superb ca tine! si va sta tare bine impreuna! pusici gramada, potop de-a dreptu' si sa chefuiesti responsabil:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Tinna S. spune:
Ereena am ramas fara cuvinte cand am citit despre tragedia prin care trece familia ta... Nu pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine cu sufletul, si ca trebuie sa fii tare ca sa nu iti pierzi lapticul pt Mateias...
mult,
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
nemary spune:
buna seara!intru si eu o fugutza, am reusit sa o adorm pe Daria, de fapt a adormit singurica in timp ce manca ca era rupta de somn, incerc sa o tin cat mai mult treaza ziua si sa doarma noaptea mai bine.
si sa ma laud si eu putin, am pus-o pe Daria pe burtica putin mai devreme, de acum isi tine capul bine sus si surpriza...atata s-a impins cu piciorusele ca a "mers" aproape o palma, pana am ajuns nas in nas.
am reusit sa incarc si pozele de la botez, aveti linkul AICI
va pupam, noapte buna
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
La multi ani fericiti clopoteilor sarbatoriti azi: Eva de Ellenuta, Mihnea de Teo2rina, Alexandra de Dana_vio si gemenii de Ginger!
Multumesc mult fetelor care s-au gandit azi si la noi si ne-au facut urari, azi si bebelutul meu a facut 3 lunisoare!
Pupicei,
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
alina023 spune:
Mitsulinaaaaa iti spun si eu La multi ani mai devreme!!! Sa fii sanatoasa, baftoasa, sa-ti creasca mare brotacelul si sa-ti aduca multe multe bucurii!!!! Sa va ajute Doamne Doamne!!! Te pupacesc si ...petrecereeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
nemary spune:
aaaa, si am uitat, Mitshu, in poza de care spuneai tocmai o spalasem pe cap si ii stersesem parul cu prosopul, as vrea eu sa i se increteasca parul sa-l aiba ca al tau :)
si pentru ca nu stiu daca maine o sa intru, iti uram eu si Daria LA MULTI ANI! fericiti cu multe bucurii alaturi de iubirea ta, Conrad
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
S-a trezit puiul meu si tre' sa il montez la tzitzi, asa ca revin maine! Noapte buna zuzici! Va pup!
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
honey79 spune:
Multi Ani Traiasca,
Multi Ani Traiasca,
Laaa Muuulti Aniiii!!!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
Laaa Muuultiii Aniii!!
LAVINIA - MITSU sa traiasca
LAVINIA - MITSU sa traiasca
LAA MUUULLLTTTIIII ANIII!!!!
Stiu, stiu ca n-am voce si cant nesarat, dar... ti-am cantat din suflet.
Iti doresc ca pe aleea vietii sa intalnesti doar :Sanatatea,Fericirea, Iubirea, Implinirea si Dragostea .
Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea aceasta .
Sa imbatranesti frumos,si sa te bucuri de puiul tau drag.
[red]LA MULTI MULTI ANI,FERICITI!!![/red]
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali